Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Колеги, някой знае ли дали на Чудните скали в момента ДАВА костур или бяла ....
НЕ!!
На Старият мост бях около 20-22 м.м.. Пробвах на всички видове изкуствени примамки - никой няма в къщи, дори и минзухари на южният склон.
Удоволствието бе - слънчево време; Вивалди - Есен/Пролет и 180-200 км. шофиране.
НЕ!!
На Старият мост бях около 20-22 м.м.. Пробвах на всички видове изкуствени примамки - никой няма в къщи, дори и минзухари на южният склон.
Удоволствието бе - слънчево време; Вивалди - Есен/Пролет и 180-200 км. шофиране.
Като отивате на вливането на реката в язовира (с. Добромир) ... освен за уклей и дребна бабушка не се надявайте на нищо друго.
Реката е преградена с мрежи ... през деня преграждаха големия вир след с. Добромир посока Айтос ....
Към 16 часа беше преградена реката на две места под моста за с. Струя ....
Поради маловодието - преграждат от бряг до бряг ...
Под моста има "останки" на поне 4 парашута ...
Реката е преградена с мрежи ... през деня преграждаха големия вир след с. Добромир посока Айтос ....
Към 16 часа беше преградена реката на две места под моста за с. Струя ....
Поради маловодието - преграждат от бряг до бряг ...
Под моста има "останки" на поне 4 парашута ...
Не щя ... не щя ... не щя .... че кат спря 

http://www.bigfish.bg/news/novini/Megas ... onevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги навсякаде чувам само да се говори за язовир Цонево , а по тоя начин ако махнат забраната ще я махнат само за там , а Елешница е също толкова ценен поне за мен , а и не само така че според мен ако ще се ПРЕДИРА за отпадане на забраната трябва да е и за двата язовира БЕЗ КОМПРОМИСНИ РЕшЕНИЯ !
Пиша това , защото има клубове , членове и тнт които би трябвало да преговарят и ДА ГО ИМАТ НАПРЕДВИД , тоест дане умаловажават Елешница примерно , защото неходят там за риба (всепак това е НАИ-КРАСИВИЯ И ДОЛОГОРЕ ЗАПАЗЕН ОТКЪМ РИБА язовир във Варненска област и ще е жалко да заприлича на Цонево - оглозган отвсякаде
Пиша това , защото има клубове , членове и тнт които би трябвало да преговарят и ДА ГО ИМАТ НАПРЕДВИД , тоест дане умаловажават Елешница примерно , защото неходят там за риба (всепак това е НАИ-КРАСИВИЯ И ДОЛОГОРЕ ЗАПАЗЕН ОТКЪМ РИБА язовир във Варненска област и ще е жалко да заприлича на Цонево - оглозган отвсякаде
И НАЙ-ВАЖНОТО Няма ли някой да попита защо незабранят примерно яз Искар (който е по обран и от Цонево) . Ама там шопите ходят и няма как да стане
До миналата година на Елешница минаваше тоя Али(пазача на стената) и гонеше хората като казваше , че бил взет целия и бил частен , а сега държавата го забранява . Е интересно ми е кой им удряше по едно рамо да гонят хората УЖ БИЛ чАСТЕН ПЪК СЕГА ДЪРЖАВАТА ГО ЗАБРАНЯВА - ЗНАчИ НИКОГА НЕЕ БИЛ чАСТЕН . МАМА ИМ АФЪСКА
Ебати държавата взеха ни всички ресурси
До миналата година на Елешница минаваше тоя Али(пазача на стената) и гонеше хората като казваше , че бил взет целия и бил частен , а сега държавата го забранява . Е интересно ми е кой им удряше по едно рамо да гонят хората УЖ БИЛ чАСТЕН ПЪК СЕГА ДЪРЖАВАТА ГО ЗАБРАНЯВА - ЗНАчИ НИКОГА НЕЕ БИЛ чАСТЕН . МАМА ИМ АФЪСКА
Ебати държавата взеха ни всички ресурси
Здравейте ,
С едни мои приятели се каним да си направим в неделя излет на Чудните скали но тук чета , че има някаква забрана на Яз. Цонево. Бихте ли ми разяснили малко за забраната .Да не стане така , че да ни напишат акт защото мислим да си вземем по една въдица и доста месо за скара ?
С едни мои приятели се каним да си направим в неделя излет на Чудните скали но тук чета , че има някаква забрана на Яз. Цонево. Бихте ли ми разяснили малко за забраната .Да не стане така , че да ни напишат акт защото мислим да си вземем по една въдица и доста месо за скара ?
Всяко хоби е за удоволствие 

- minchoto
- ще става разбирач
Няма никаква забрана, отивайте смело 

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Колега, ако все пак между мръвките се надявате и на някоя риба, по-добре помислете за друг вариант. Днес бях там с двама колеги - излезе един заблуден костур на силикон и две бабушки на фидер. Отстрани имаше 6-7 други колеги с директни, сутринта изкараха 3-4 баби и до там. Допускам, че провала може да се дължи и на непрестанния силен и поривист страничен вятър, но там поне по мои наблюдения много често е така. Дано да съм ти бил полезен. 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Рибата трудна, има пасаж който се върти, но си иска своето.... ей тъй между другото ако си хвърлите въдици не се надявайте. Говоря за червеноперките. По-добре идете под Струя, минава се добромир и после по моста за струя виж го на гооглето....
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Няма никаква забрана, отивайте смело 
да разбирам ли , че и за Елешница няма забрана

да разбирам ли , че и за Елешница няма забрана
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Някой да е ходил скоро към Ченге? Дали има лед покрай брега се чудя 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
На скалите ми казаха че нямало лед....
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Лед няма никъде около Чудните скали а чак към село Добромир на плиткажа но и риболов няма никакъв
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Аз ще пробвам за хищник на джиг, но не бях сигурен за леда.