Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- stonetales
- разбира нещата
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Я каза, що неко се шашави тука:)
Къ викаше дедата - "ледо ако го не дупчиш, че едеш блъсковете":)
Къ викаше дедата - "ледо ако го не дупчиш, че едеш блъсковете":)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Офффф.....лесна е вашата, пишете и бришете, а аз съм се вглъбил в CANADIAN CHARTER OF RIGHTS AND FREEDOMS и само чета ли, чета... 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Кажи и на нас за какво става дума - щото кото видях и си рекох, че и в Канада има ДПС ?GODzillata написа:Офффф.....лесна е вашата, пишете и бришете, а аз съм се вглъбил в CANADIAN CHARTER OF RIGHTS AND FREEDOMS и само чета ли, чета...
Както е видно, настроението ми продължава да е миньорско, ама се сетих за темата за хобитата.
За моя радост, съм имал различни като естество и продължителност хобита - декоративни птици, декоративни рибки, по-млади от мен жени /продължи доста дълго, но и то е към края си/, гъбобер, риболов, последните две или ще ме довършат някой ден или ще ми останат до края на живота/инциденти е имало и от двете/.
През последните години много ми хареса да отглеждам балконски цветя по терасата и прозорците на жилището ми.Всяка пролет мъкна разсад, почва, съндъчета и засаждам до където ми стига ръката. Жена ми помага с поливането през лятото, но основния чанч се пада на мен. След редица опити, най-много ми харесаха петуниите, които на слънчевите ми прозорци направо полудяват през лятото.
Така беше и тази година, букети от ярки цветове, водопади от цветя.
Дойде есента, попремина еуфорията, позалиняха разстенията и боднах няколко стръка допълнително. И като тръгнаха - сега на 1 декември имам сандъче с избуяли цветя на минус 6 - 7 С, колкото е температурата всяка сутрин на баира, където живея.
Не съм вярвал, че в такъв студ едно лятно цвете ще цъфти така устремно.
Снимки ще пусна утре, че на домашния комп не стават.
Та и с мен е така.
Уж е зима, настроението - миньорно, ама след двадесет дни ще свърши фазата на зимното слънцестоене, идва и хубав лед. Чируза днес каза, че сме непотопяеми и ще изляза, като моето цвете на лютия студ с ярко и добро настроение.
Наздраве на автора и писателите!
Последно промяна от G.Petkov на Пет Дек 02, 2011 9:23 am, променено общо 2 пъти.
- stonetales
- разбира нещата
Тук пък Свети едно ярко слънце през деня, нощем звездите са безкрайно много и безкрайно близки, сутринта колата е бяла, а морето дни наред вече е като тепсия.
Варненски рибари са се запътили насам, с явната дилема, кое да предпочетат - зарган на следващия ден или туршия с ракия вечерта?:)
Изобщо - едно такова неустановено положение за Синеморец, дето вятъра и вълните по дифолт си приказват целогодишно:)
На свети Никола ще пеем на две места и дано някой ни снима, та да пусна клипче:)

това е моята версия на св. Никола.Зевзек от нета разправяше, че светеца бил ударил три ракийки, когато ми позирал:)
Варненски рибари са се запътили насам, с явната дилема, кое да предпочетат - зарган на следващия ден или туршия с ракия вечерта?:)
Изобщо - едно такова неустановено положение за Синеморец, дето вятъра и вълните по дифолт си приказват целогодишно:)
На свети Никола ще пеем на две места и дано някой ни снима, та да пусна клипче:)
това е моята версия на св. Никола.Зевзек от нета разправяше, че светеца бил ударил три ракийки, когато ми позирал:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
От утре стаа фидераст!
Смятам да ида да фана идин шаран и да го продам на някой срещу скромна печалба.
После с парите ще си купя още стръв, ще хвана 2 шарана, после пак така и ще чакам да спечеля от тотото.
Смятам да ида да фана идин шаран и да го продам на някой срещу скромна печалба.
После с парите ще си купя още стръв, ще хвана 2 шарана, после пак така и ще чакам да спечеля от тотото.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- stonetales
- разбира нещата
Чируз:)
Зациклил си нещо:)
ето ти малко за успокоение:
Преди два дни ходихме на Резовска. Водата бе бистра и не се наблюдаваха никакви признаци на живот между огромните камъни и тетраподи, нахвърляни от бащицата Тошо, за да удържим турската инвазия и запазим морската граница непроменена.
От североизточната страна на Резово, на лудите, красиви скали, мятахме пък за зарган.
Имаше, но във водата. Ядяха ни червеите и се свиваха на топло:)
С този излет ангажиментите ми, зимните де, към Резово приключиха:)
Зациклил си нещо:)
ето ти малко за успокоение:
Преди два дни ходихме на Резовска. Водата бе бистра и не се наблюдаваха никакви признаци на живот между огромните камъни и тетраподи, нахвърляни от бащицата Тошо, за да удържим турската инвазия и запазим морската граница непроменена.
От североизточната страна на Резово, на лудите, красиви скали, мятахме пък за зарган.
Имаше, но във водата. Ядяха ни червеите и се свиваха на топло:)
С този излет ангажиментите ми, зимните де, към Резово приключиха:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
Абе скоро и гоблени ще започнете да шиете май... 

- stonetales
- разбира нещата
Това с гоблените, Годзи, като права или свободи да го смятам?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov
stonetales написа:![]()
stonetales,
Верно светията се е поусмихнал.
И аз много го харесах в този му вид.Някак си е по земен, като един от нас. Сигурно, защото очите му не са насочени към небето, а гледат към земните обитатели.
Ще го почетем подобаващо.
И хванах, и купих доста рибка.
Ще я изпържа, пушената ще я хапнем директно и дано през следващите дванадесет месеца, да съберем в себе си благословията на св.Никола и да няма празен излет, или ако има да е посветен на скара, бира, ракия и приказки за риболов, преходи към себе си и прочие яки теми

- stonetales
- разбира нещата
Не съм знаял, ама не съм и мислел по-различен аспект от този 
Георге:)
Досега си пихме със Тошето, Фоко и Добрия:)
Ебати и пичовете:)

Георге:)
Досега си пихме със Тошето, Фоко и Добрия:)
Ебати и пичовете:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata

- stonetales
- разбира нещата
ХА ХА ХАХААААААААААА:)
Уеуе, Годзи - сега разбирам защо в Дунава няма риба:)
Амче ти периодично я избиваш:)
И все пак - не е ли това началото на един нов култ към личността?
Единствения коментар,който бих направил е - Избягвайте да се взимате на сериозно:)
Уеуе, Годзи - сега разбирам защо в Дунава няма риба:)
Амче ти периодично я избиваш:)
И все пак - не е ли това началото на един нов култ към личността?
Единствения коментар,който бих направил е - Избягвайте да се взимате на сериозно:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov
Има, има,GODzillata написа:..Ъхъм....даже има и уека приуика с КамикО. :wink...
GODzillata е прав, и аз го забелязах, ама той го написа.
Почти ката две капки вода са.
А какъв е проблема да си направим един култ в темата ?
То цялата държава се кланя на на новия месия, та ние няма да си уважим светията ли ?
Още повече, че идва и празника Му!
А след него и толкова много празници, че накрая се чувствам радостен, ако не се е налагало някой ден да се пие за поредния именяк.
Това е едно от последните деления в скалата на миньорното - когато даже и не ти се пие !!!
-
- кандидат преподавател
Втори път са мъча да пиша и кви творби си изтривам поради тежко тридневно пиянство,ба си,не е за вярване.Да.Месия ни трябва,наш си,пък ко няма консенсус за такъв,дайте мистрия поне - за замазване на положението.Начи,на 01.12.направих кръгли 23 години в моя занаят -в тази връзка,stonetales,ако оня твой познат наистина нищо не говори за професията си,или е тъпо парче,което се мисли за велик,тайнствен и изключителен магистрат,или е от т.нар."путьо маринкин"-ци,които пазят поведение,снишават се пред началниците и не смеят чисто по человечески да се изокат.Извинявай,три звънтежа,ама към онзи момент бях в продължително тържествено пиянство,не си бях чел форума,та да знам,че този нумер е на Красюмир:)За утешение,първо,вече го въведох в поминика,ш,отговарям,ако съм запазил някво състояние на членоразделна реч,второ,найш ли как яко музицира - с Tample of the King ,75-та година,Rainbow.Ще бъда непосилно кратък-допивам си и приключвам,утре в 05.00 ставам и ще возя / рисков водач на МПС
/двама верни любители-риболовци към едно култово място за риболов на дребна риба през зимата,ама с кръчма до него,е аз там ще жуля само кафета,я млатна една бира,я не,цъкане на уклеи и бабушки,слънце,кеф по време на криза и те така,последен др..
Бъдете здрави,по възможност все още корави,пък ако не-пак здраве да е!Лека нощ!

- stonetales
- разбира нещата
За познатия ми - по скоро е второто. Жалко.
One day in the year of the Foks
came the time, remembered well
when the strong young men.........
Охххх - няколко дни тук и ми залипсва пътуването.....
Ала тази вечер решихме за Коледа да пуснем пещта да поработи

One day in the year of the Foks
came the time, remembered well
when the strong young men.........

Охххх - няколко дни тук и ми залипсва пътуването.....
Ала тази вечер решихме за Коледа да пуснем пещта да поработи
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........