Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

Верно бе! :shock: И аз па забравих къде се намирам? :rolleyes: Виж колко е гадно да се разкъсаш на двата вида риболов тролинг и кльонк! :oops: Тръгнах да ви кльонкам и они го праснаха на тролинг,па ся че ода да тролим па дано ви върже големото тук! :rolleyes:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ицо,от суеверие спирам да пиша до голем сом,че виж как съм завършил темата за "Фази на ваденето" :rolleyes: "Специално преписано тук от Троли за устремените към рекорди кльонкаджии! :idea: :drinkers:"Трайчо,дорде некой не ми го извика! :rolleyes: :mrgreen:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Кой знае какво ще извика тази дюля :wink:
Изображение
Изображение
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Янич, много красиво създание! Признавам!
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Troli Rapala написа:Нещо има проблем и не мога да си променя мнението! :cry: Не го обясних добре,че плетеняка Де-факто не се е трил в четките и за това е оцелял! :rolleyes: Плетеняка си е направил прорез в горната джука точно по средата :shock: :rolleyes: ,а там четките са разделени на две и най-вероятно влакното си е направило каналче между разделението,но за жалост няма снимки или клип на ваденето,което е ФРАПАНТНА ГРЕШКА! :cry: :cry: Е може ли при такава ВЕЛИЧЕСТВЕНА РИБА,да забраите да снимате да ви .......,да ви го.........,бе чичо Славе? :cry: :rolleyes:

http://forum.fishing-mania.com/gallery/ ... e_id=63797" onclick="window.open(this.href);return false;

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/607/4tz5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Тук си абсолютно прав, разтояние има и посредата между долните четки също като при горните. И конеца най-вероятно е бил там през повечето време от борбата. От снимката на горната джука се вижда, че конеца доста време се е търкал точно там в средата. Така дори и при затворена уста пак явно остават 2-3мм каналче и достатъчно място за плетеняка да издържи по-дълго. Ако е минавал директно през тези четки невиждам шанс да издържи :roll: . Чудя се как го забеляза това :oops: аз си го обясних чак след това :drinkers:

Първата снимка обаче нещо не излиза.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

stomanco написа:... Чудя се как го забеляза това :oops:
Забеляза го, защото е умен :idea:
Роден е за полицай, но още не го знае! :roll: :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
stomanco написа:... Чудя се как го забеляза това :oops:
Забеляза го, защото е умен :idea:
Роден е за полицай, но още не го знае! :roll: :D
Не си забелязал,че казах ХЪСКИ-13 в другата тема за тролинга още докато беше топъл сома и ще пътува за София преди Гарбо да се усъмни,даже и Славе не знаеше за това Хъски и аз му го казах по телефона,но от къде Росен го има и знае вече не знам,дали е случайно! :oops: :rolleyes:
Когато ми каза,че Хъскито е 13санта знаех,че не е Джърк 12-14!Един известен Чех ни каза преди две години,че Хъски-13 е бияч при тях за сом,но не му вярвах до 1-ви Март тази година! :oops: Сега вече ще му дам шанс и на тоя воблер,че изгни на "стената на плача"=там държа воблерите които не използувам в момента и не са по кутиите готови за тролинг! :rolleyes: :cry: ЧОВЕК СЕ УЧИ И ВЯРВА НА ДРУГИТЕ,ДОКАТО Е ЖИВ! :rolleyes: :drinkers:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Купи си Ю-зури Сашими 10см. за по-сигурно. :wink:
Без друго си им фен.....за тях някой не ти ли каза,че са печелили и Меркюри Оупън,а Рапалата е гипс 4-то състезание.Само чупения,изправяния и откачи. :idea: :axe:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Хъскито е играло главната роля в случая,защото е провокирало първоначалната атака,а за Юзурито си остава второстепенната,поне така го виждам според фактите! :idea: Фактът е един,а кой как ще го интерпретира е отделен въпрос! :idea: Росен бих го праснал с мокър парцал,що аджеба му е хрумнало да сложи Зури и Рапала рамо до рамо в боя? :shock: :rolleyes: На Ивито бих заложил на Ориндж-каунти,а он че ми играе на Зелено? :rolleyes: бАСИ И мАГУРАДЖИЯТА,САНЖЕ ШЕ МИ ПРАВИ? :rolleyes: :cry: тУКА ИМА-ТУКА НЕМА,А НА ОН ИНА ДВЕТЕ ВЪДИЦЕ СИ МУ ИМА ПО 105КИЛА! :rolleyes: Откачено копеле,да ми каже поне чеслата за Неделя,та да мирясам! :rolleyes:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:Не знам също канджата кой модел е,ма щом се гмурка на два метра.... :shock: :rolleyes: ,нещо не е наред или аз не разбирам от канджи,щот двуметрова още не съм виждал! :shock: ..........:idea:
Професионална техника..... :lol:

Къде ще видиш такава канджа, не се ли сещаш.. :wink: .., като не можеш да го видиш ..копкаш...копкаш под лодката до де олекне, както каза един....използва ли са "Професионална техника" и вудо магии... :lol: . Има и едни по-дълги 5 м....... :wink: :lol:
.....а друг казва: щял да го хване с ръце, ама устата му била затворена, явно много са му дълги ръцете...... :lol: ..та тъй де.... :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

.....и на края винаги печели Троли! :wink: Ква злоба съм насъбрал,ще ги изтрескам всички в земята,само слушай тая песен.....$Моли....Троли....,Моли-Троли! :mrgreen: :drinkers:

Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не си правят сметката, че изпуснаха духа от бутилката. Следващите сомове над 100 кила също ще бъдат нарязани и разпорени.
Тогава ще ревът яката, ама ще е късно, нали сега се радвате.

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yco написа: ..Следващите сомове над 100 кила също ще бъдат нарязани и разпорени...
Тролингиста има ли друга алтернатива, с тия такъми за белки? Ако беше сложил за повод флуоро 0,50 щеше ли да го извади? Нанайси!
А шаранджиите имат ли алтернатива с техните монтажи?
Може да удари на всякакъв монтаж.
Такъв е живота. Това е късмета. Може да те споходи веднъж в живота, или да те пропусне.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Когато те пропусне,не знаеш какво те е споходило :wink:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата