Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Дунав-всичко за и по реката
Би ли дал малко инфо- разяснение . относно монтажа който ползвате '' ЧЕРЕШКА ''? Иначе браво за хубавия Шарко 

две куки с поводи около 8-10см под тежестта която е около 100-120гр куки 1номер или 1/0
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Сега разгледах снимките в офф-а...с една дума "черешка" викате на пружината под оловото, на нея качамак и две куки?meha33 написа:две куки с поводи около 8-10см под тежестта която е около 100-120гр куки 1номер или 1/0

А бяхте ли захранили мястото?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
На Дунав започна морунажа и по някоя платика на плувка на бял...добри места (във Видин)са на стената на 120 и последните стълбички на стената до колодрума,захранката е задължителна като основата да е хляб...също може да се пробва на телеграфа на мамка(проблема е пускането на мамката
),на чубана няма смисъл да се търси нещо по голямо защото гадовете все още залагат мрежи и никаква риба не влиза в канала,същото важи и за гурковската бара за съжаление...поначешайте крастата че скоро идва забраната 

- GODzillata
Натоварил съм цирка и заминавам да проверя информацията за морунаж и скобар. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз незнам какви са тия мрежи,като тия от ИАРА минават през ден с джипа нататък към устието на"чубана"dalgia написа:На Дунав започна морунажа и по някоя платика на плувка на бял...добри места (във Видин)са на стената на 120 и последните стълбички на стената до колодрума,захранката е задължителна като основата да е хляб...също може да се пробва на телеграфа на мамка(проблема е пускането на мамката),на чубана няма смисъл да се търси нещо по голямо защото гадовете все още залагат мрежи и никаква риба не влиза в канала,същото важи и за гурковската бара за съжаление...поначешайте крастата че скоро идва забраната

п.п.Под беседката на колудрума-морунаж.
Интересно ми е дали би дало резултат от стената на "Баба Вида"

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
мрежите са под водата и не се виждат а с джипа колкото и да обикалят немогат да ги извадят...те си знаят работата.за стената на "БабаВида" незнам как е,но където и да е трябва да се храни няколко дни поред за да се посъбере рибата...преди време оставяхме мамката да нощува и на другия ден я вадиме за да я заредиме и пак обратно "на работа",но трябва постоянство а и време за риболов не оставаstich написа:Аз незнам какви са тия мрежи,като тия от ИАРА минават през ден с джипа нататък към устието на"чубана"dalgia написа:На Дунав започна морунажа и по някоя платика на плувка на бял...добри места (във Видин)са на стената на 120 и последните стълбички на стената до колодрума,захранката е задължителна като основата да е хляб...също може да се пробва на телеграфа на мамка(проблема е пускането на мамката),на чубана няма смисъл да се търси нещо по голямо защото гадовете все още залагат мрежи и никаква риба не влиза в канала,същото важи и за гурковската бара за съжаление...поначешайте крастата че скоро идва забраната
Кьорави ли са,кво ли
![]()
п.п.Под беседката на колудрума-морунаж.
Интересно ми е дали би дало резултат от стената на "Баба Вида"![]()
- GODzillata
Сега се прибрах - резултатът е 1 морунаж и едно попче.
Утре пак!

Утре пак!

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
споко Кириле,ако си постоянен ще хванеш повече,то неможе от първия път да има много риба като се има в предвид че е пролет и сезона кара рибата да е непостояннаGODzillata написа:Сега се прибрах - резултатът е 1 морунаж и едно попче.![]()
Утре пак!
Сега се врьщам и пиша.Нивото високо,рибари много ,риба малко. Някои хващат, други като мен НЕ.Излиза пролетната риба без ХИЩНИК И ШАРАН .Сомчетата се размьрдаха ...НАСЛУКА....
- GODzillata
Ето ви нагледна информация. 

-
- новобранец
на Дунав ходиа от 1г и съм много доволен.имаше и сом и разпер.най се хареса на децата_попчета и яко къпане.ште съм много доволен от съвети за стръв и захранки...

КОТКОВ
- GODzillata
Днес на Дунава - 4 морунажа и 10-на попа.
По-добре да бях взел пушката, че видях над 10-на фазана.
Чувам, че на Кула днес са пълнили чували с таранки, хващайки ги направо с кеповете.

Чувам, че на Кула днес са пълнили чували с таранки, хващайки ги направо с кеповете.

-
- ще става разбирач
Е поне не си капо аз мисля в понеделник да ида като за последно преди забраната че утре трябва да изям едно агънце
Не само на кула и на полетковци ги вадят във вода до коленете с кепа вадят чували с таранка затова пaк цяла година няма да има къде да идеш си направиш кефа

GODzillata написа:Днес на Дунава - 4 морунажа и 10-на попа.По-добре да бях взел пушката, че видях над 10-на фазана.
![]()
Не само на кула и на полетковци ги вадят във вода до коленете с кепа вадят чували с таранка затова пaк цяла година няма да има къде да идеш си направиш кефа

- GODzillata
На Полетковци вчера са били 2-ма приятели, хванали са около 3 кила с въдица обаче.
Чудя се в понеделник накъде да хвана...дали да закрия на Дунава с надежда за шаран или да ида да цъкам таранки някъде...
...ама няма да издържа да гледам мародерите!
Ааа...говори се за уловени сомове в Дунава.
Чудя се в понеделник накъде да хвана...дали да закрия на Дунава с надежда за шаран или да ида да цъкам таранки някъде...

Ааа...говори се за уловени сомове в Дунава.