Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
kirovd
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от kirovd »

Би ли дал малко инфо- разяснение . относно монтажа който ползвате '' ЧЕРЕШКА ''? Иначе браво за хубавия Шарко :o
meha33
новобранец
новобранец

Мнение от meha33 »

две куки с поводи около 8-10см под тежестта която е около 100-120гр куки 1номер или 1/0
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

meha33 написа:две куки с поводи около 8-10см под тежестта която е около 100-120гр куки 1номер или 1/0
Сега разгледах снимките в офф-а...с една дума "черешка" викате на пружината под оловото, на нея качамак и две куки? :roll:
А бяхте ли захранили мястото?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

На Дунав започна морунажа и по някоя платика на плувка на бял...добри места (във Видин)са на стената на 120 и последните стълбички на стената до колодрума,захранката е задължителна като основата да е хляб...също може да се пробва на телеграфа на мамка(проблема е пускането на мамката :roll: ),на чубана няма смисъл да се търси нещо по голямо защото гадовете все още залагат мрежи и никаква риба не влиза в канала,същото важи и за гурковската бара за съжаление...поначешайте крастата че скоро идва забраната :wink:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Натоварил съм цирка и заминавам да проверя информацията за морунаж и скобар. :wink:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

dalgia написа:На Дунав започна морунажа и по някоя платика на плувка на бял...добри места (във Видин)са на стената на 120 и последните стълбички на стената до колодрума,захранката е задължителна като основата да е хляб...също може да се пробва на телеграфа на мамка(проблема е пускането на мамката :roll: ),на чубана няма смисъл да се търси нещо по голямо защото гадовете все още залагат мрежи и никаква риба не влиза в канала,същото важи и за гурковската бара за съжаление...поначешайте крастата че скоро идва забраната :wink:
Аз незнам какви са тия мрежи,като тия от ИАРА минават през ден с джипа нататък към устието на"чубана" :?: Кьорави ли са,кво ли :?:

п.п.Под беседката на колудрума-морунаж.
Интересно ми е дали би дало резултат от стената на "Баба Вида" :?: :roll:
Изображение
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

stich написа:
dalgia написа:На Дунав започна морунажа и по някоя платика на плувка на бял...добри места (във Видин)са на стената на 120 и последните стълбички на стената до колодрума,захранката е задължителна като основата да е хляб...също може да се пробва на телеграфа на мамка(проблема е пускането на мамката :roll: ),на чубана няма смисъл да се търси нещо по голямо защото гадовете все още залагат мрежи и никаква риба не влиза в канала,същото важи и за гурковската бара за съжаление...поначешайте крастата че скоро идва забраната :wink:
Аз незнам какви са тия мрежи,като тия от ИАРА минават през ден с джипа нататък към устието на"чубана" :?: Кьорави ли са,кво ли :?:

п.п.Под беседката на колудрума-морунаж.
Интересно ми е дали би дало резултат от стената на "Баба Вида" :?: :roll:
мрежите са под водата и не се виждат а с джипа колкото и да обикалят немогат да ги извадят...те си знаят работата.за стената на "БабаВида" незнам как е,но където и да е трябва да се храни няколко дни поред за да се посъбере рибата...преди време оставяхме мамката да нощува и на другия ден я вадиме за да я заредиме и пак обратно "на работа",но трябва постоянство а и време за риболов не остава
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Сега се прибрах - резултатът е 1 морунаж и едно попче. :lol:
Утре пак! :mrgreen:
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

GODzillata написа:Сега се прибрах - резултатът е 1 морунаж и едно попче. :lol:
Утре пак! :mrgreen:
споко Кириле,ако си постоянен ще хванеш повече,то неможе от първия път да има много риба като се има в предвид че е пролет и сезона кара рибата да е непостоянна
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Сега се врьщам и пиша.Нивото високо,рибари много ,риба малко. Някои хващат, други като мен НЕ.Излиза пролетната риба без ХИЩНИК И ШАРАН .Сомчетата се размьрдаха ...НАСЛУКА....
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ето ви нагледна информация. :wink:
KOTKOV1975
новобранец
новобранец

Мнение от KOTKOV1975 »

на Дунав ходиа от 1г и съм много доволен.имаше и сом и разпер.най се хареса на децата_попчета и яко къпане.ште съм много доволен от съвети за стръв и захранки... :?: :idea:
КОТКОВ
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Днес на Дунава - 4 морунажа и 10-на попа. :twisted: По-добре да бях взел пушката, че видях над 10-на фазана. :mrgreen:

Чувам, че на Кула днес са пълнили чували с таранки, хващайки ги направо с кеповете. :roll:
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Е поне не си капо аз мисля в понеделник да ида като за последно преди забраната че утре трябва да изям едно агънце :drinkers: :lol:
GODzillata написа:Днес на Дунава - 4 морунажа и 10-на попа. :twisted: По-добре да бях взел пушката, че видях над 10-на фазана. :mrgreen:

Чувам, че на Кула днес са пълнили чували с таранки, хващайки ги направо с кеповете. :roll:

Не само на кула и на полетковци ги вадят във вода до коленете с кепа вадят чували с таранка затова пaк цяла година няма да има къде да идеш си направиш кефа :evil:
Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

На Полетковци вчера са били 2-ма приятели, хванали са около 3 кила с въдица обаче.
Чудя се в понеделник накъде да хвана...дали да закрия на Дунава с надежда за шаран или да ида да цъкам таранки някъде... :roll: ...ама няма да издържа да гледам мародерите! :evil:

Ааа...говори се за уловени сомове в Дунава. :rolleyes:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”