Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
srdbregalnica написа:Кога извадих билет не ми казаха дека некоя рибари че прават разлика коя какв е ама гледам имало такива.и при нас идват българи па ништо страшноtopsoft написа:Ебаси то само и македонците ми требват на Бело поле, че са малко наще туфлеци..humfy написа:Човека е македонец,добре се е справил,само къде клавиатурата му е сръбска
Мислех, че си приходящ...извинявам се, явно си живееш тук.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Запознат съм Ивчоtopsoft написа:Ще почерпя като се видимVeleka написа:srdbregalnica написа: а над 5 риби си е майсторски риболов

Шегичка 
Малко да разнообразиме...утре съм на реката, някой ако има мерак - да ми се обади. Ще мина през Бобошево, ако ударим грдЪ, ще слаам надоле

Малко да разнообразиме...утре съм на реката, някой ако има мерак - да ми се обади. Ще мина през Бобошево, ако ударим грдЪ, ще слаам надоле

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Некой да ми беше казал, че е имало потоп...Струма е огромна и кална.

За тези, които още не са тръгнали като Иво ето малко снимков материал как изглежда Струма в момента в Невестино.topsoft написа:Некой да ми беше казал, че е имало потоп...Струма е огромна и кална.
Дано да икономисам на някои разкарването днес и утре.
-
- разбира нещата
Сега ще ги избият на Бело поле и железница.
Риболова приключва най малко за месец. 

-
- фен клуб-скобар
ЕБАСИ МАЙКАТА ОТ КЪДЕ ТАЯ ВОДА БЕ ?Айде сега всички палавници на Бело поле-нека покажат ТРУДЕН
риболов на късо
на едър морунаж! Да идват и камерите:)))))

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Сега най много някой кит да удари, а тия дето са си направили труда да ловят днес и имат поне по една риба са герой честно.

Ако спре да вали в края на седмицата ще има много силен риболов.metoo написа:Сега ще ги избият на Бело поле и железница.![]()
![]()
![]()
![]()

Днес как е било нивото по-надоло към Железница, има ли смисъл да се пробва утре сутрин или не става...
-
- фен клуб-скобар
Ако спре да вали в края на седмицата ще има много силен риболов.[/quotetopsoft написа:metoo написа:Сега ще ги избият на Бело поле и железница.![]()
![]()
![]()
![]()
Иво и според мен всичко приключи за зимата като понятие силен риболов:)Не само заради студената и огромна вода! Като цяло с идването на средата на януари и февруари става слабо-всичко притихва-рибата си има навици ( говоря за струмския скобар)-после вече март ,април е излишно да коментирам-ню ню! Силен риболов на Искър на морунажки напролет!Естествено не казвам,че няма да се хваща по некоя риба или единични проблясъци от персони! Като цяло силен риболов за сезона свърши:)
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- вече хвърля и на тежко
Към 16.00ч,май по зле
Тая вода е снежна,не е от дъжда,нищо ,че е главен виновник
Чак ми е кеф!Че оцелее некой тон скоба,нищо че утре ше релаксирам с тенис и бира,вместо ряка и ракия

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- фен клуб-скобар
Има ли скобарииииии хахахахаха
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Има ама май са в реката, и не искат да кълват, така дочух

- prodigy666
- разбира нещата
НЕКА ! нека е море нека е океан аххахаха аиде са да ловат .. Дек си ве мето даи снимки от мивката