Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
Не съм ловил удавана иначе пак ще кача снимки, идва лятото тогава аз ще качвам.

Абе, няма такива дъждове?! Сигурно изпускат Лобош?,,Което не е зле, поне тон хайвер ше се спаси
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- daanndo
- фен клуб-скобар
предполагам,онзи ден арката,каналите,струма,всичко беше пълно до капата
лобош е бил кален целия 

-
- фен клуб-скобар
Мето ти си нещо невероятно,нещо неописуемоmetoo написа:Не съм ловил удавана иначе пак ще кача снимки, идва лятото тогава аз ще качвам.![]()

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

В неделя Струма след Лобош не беше кой знае колко голяма, да нивото беше високо, но на фона на това което влизаше от Арката, която се бе разляла по нивите, по-скоро изпускат Диканя. На няколко пъти чета че изпускат Лобош, този язовир е със повреден изпускателен кран, което означава че водата прелива през преливника само.Колкото вода влиза толкова вода излиза. Река Треклянска беше по голяма от река Струма и вкарваше кална вода в реката. От преливника на яз.Лобош до вливането на Треклянска река в река Струма водата беше висока но леко мътна, а след това вече всичко ставаше кал. Според мен , сега трябва да вали, да се пълнят реките за да могат кормораните да ловят по малко риба. Дойде ли време за хайвер си трябва постоянен дебит на реките и никакво изпускане на язовирите.
-
- фен клуб-скобар
По време на хвърлянето на хайвера ако се изпускат язовири-влиза ледено студена вода ,която пресича рибите и не хвърлят хайвер а го задържат!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Нема у големото село.У наше се поцепи.Още не мога да си изсуша екипа от неделя.Валя цял ден без да спира.Почна през ноща с дъжд и го обърна на сняг.Вчера пак валя.В двора имам 10см сняг.naskobo написа:Абе, няма такива дъждове?! Сигурно изпускат Лобош?,,Което не е зле, поне тон хайвер ше се спаси
Според мен , сега трябва да вали, да се пълнят реките за да могат кормораните да ловят по малко риба.
Кормораните.За техен късмет рядко се завъртат по реката край града/Перник/,но всяка среща завършва фатално за тях./да еба в мършата даже кучето не ще да я докосва/Последния път преплува реката да апортира и го подмина сякаш е камък и не можах по никакъв начин да го накарам да го докосне даже.
Кормораните.За техен късмет рядко се завъртат по реката край града/Перник/,но всяка среща завършва фатално за тях./да еба в мършата даже кучето не ще да я докосва/Последния път преплува реката да апортира и го подмина сякаш е камък и не можах по никакъв начин да го накарам да го докосне даже.

пичаги ше става ли тая събота и неделя реката или никав шанс
-
- вече хвърля и на тежко
Паднала е 30-40 см,но си е все така лайненаbounce написа:пичаги ше става ли тая събота и неделя реката или никав шанс

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- фен клуб-скобар
Гледам ,че умувате-нека ви помогна! Реката от 29.01.2015 при село Невестино! Според мен ходенето е излишно откъм понятието приличен риболов,но всеки има право на избор! Със съдействието на чичо Коле:)Аз лично бих отишъл дори и да се капотирам-един ден на реката си е чист празник!
- Прикачени файлове
-
- image.jpg (833.85 KiB) Преглеждано 1350 пъти
-
- image.jpg (726.94 KiB) Преглеждано 1350 пъти
-
- image.jpg (722.4 KiB) Преглеждано 1350 пъти
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- jasonsmith
- разбира нещата
Така като я гледам до неделята може и да се оправи и да става?
-
- фен клуб-скобар
Трудна работа
Приятели и съфорумници,от днес вече освен Кралска Кобра има и Кралска Каракуда-новото прозвище на мой добър другар от форума! Нека се представи отново кой е
Едно от многото имена-Кралска Каракуда в мътна януарска вода-изпуснали са Лобошкио

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Дано и някое сомче влезе в реката ама едва ли.

значи тука пишат мах 10 - 15 човека ама като се качи снима има преглежданя по 300 пъти е тва е як обмен на инфо
заеби....