Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Аз не връзвам за цяла БГ,
Няма лошо друг да ти вземе парите
Адвокате.
А филма си е филм не празни приказки.
Няма лошо друг да ти вземе парите
Адвокате.
А филма си е филм не празни приказки.
Риболовци.
- Димо Михалев
- Модератор

Люси,аз като гледам чепарето на твоя приятел, който те снабдява с пера, Георги Нейков, много повече прилича на варненско.С тия 12бр. куки и бидемите едва ли са му много дълги,пък човека си хваща и бъди сигурен,че неговото чепаре лови много по-добре от твоето,а и повече ще издържи.Филма ти си го гледай.
Колеги,преди много,амо много години, когато бях на първия гурбет ,ме научиха на следното :
" Българино,когато в чужбина си ходиш по улицата и видиш,че насреща ти се задава друг българин ,премини на другия тротоар ". Поради това от този момент преставам да чета опорочената вече тема , защото мното българи се зададоха насреща
" Българино,когато в чужбина си ходиш по улицата и видиш,че насреща ти се задава друг българин ,премини на другия тротоар ". Поради това от този момент преставам да чета опорочената вече тема , защото мното българи се зададоха насреща
И как ще следя сега най-новите тенденции и красоти като няма снимки?!/.....
Ех, съсипаха я тая държава!
Ех, съсипаха я тая държава!
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
У фейса,нема грижи за сега.
Има Вайбър,лични съобщения
Също.
Има Вайбър,лични съобщения
Също.
Риболовци.
То това е отдавна, но само аматьори сме се събрали. Аз искам от исински майстори!
- Димо Михалев
- Модератор

Ех,жалко,щях да ходя до Норвегия и сега няма кой да ми препоръча чепаре за Треска и Сьомга.Великия майстор няма как да качи снимка!
Жалкото е друго - великият майстор може не само да прави чепарета, а и да качва снимки....Димо Михалев написа:Ех,жалко,щях да ходя до Норвегия и сега няма кой да ми препоръча чепаре за .....Великия майстор няма как да качи снимка!

Риболовци.
Магьосникът се завърна! Вече съм спокоен.
- Димо Михалев
- Модератор

На това му се казва "Бог ти две ръчички даде да си завреш от*аде"!
Здравейте, някой знае ли къде във Варна могат да се купят от тея ролки на Viya Fishing https://fish24.bg/viya-fishing-37399 или тези http://www.fishingshop-pike.com/lameta- ... 96081.html
- stareca
- ще става разбирач

Някой да предложи нещо добре работещо за едър блеч.По възможност без легендарните черни пера дето много хващали 
Магазина на полиграфията. Там са по 2,50 лв.le6o123 написа:Здравейте, някой знае ли къде във Варна могат да се купят от тея ролки на Viya Fishing https://fish24.bg/viya-fishing-37399 или тези http://www.fishingshop-pike.com/lameta- ... 96081.html
Наблегни на лилавотоstareca написа:Някой да предложи нещо добре работещо за едър блеч.По възможност без легендарните черни пера дето много хващали
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Старец,не бързай много,скоро ще видиш на снимка чепарето.dobria1 написа:Наблегни на лилавотоstareca написа:Някой да предложи нещо добре работещо за едър блеч.По възможност без легендарните черни пера дето много хващали
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА