Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Отдавна се опитвам да насадя точно това мнение и аз! Обаче почват да умуват не било само от форума! Баш от тука става най голямото сране!300 преглеждания за 24-30 часа ох ела Котио с торбата и железните нокти!Тука има много момчета дето ги уважавам ,но без умисъл и без да ги обвинявам доста инфо изтече от тях по посока брако ! После нека се чудят ,защо в 10 сутринта лятото няма места дори през седмицата!И оня олигофрен дето се опита преди няколко месеца да скача на куче ВЪЛЧА порода! Колегата Bounce го каза кратко и ясно! Гласувам ДА с две ръце:)Реката от днес-Кал и Ужас!bounce написа:значи тука пишат мах 10 - 15 човека ама като се качи снима има преглежданя по 300 пъти е тва е як обмен на инфо![]()
заеби....
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
вижте сега,има и хора които не са от вашия регион /примерно аз/ които четем , гледаме ,учим от вас но едва ли ще се грабна от другия край на България да дойда на Струма..Интересно ми е и за това влизам..Дайте сега да *заключите* темата и да си я четете тези 10-15 човека които ходите..не мисля че е удачно а и едва ли ще навредим и на вас нещо..не всички имаме време да *прескочим* до струма..
колега здр. разбирам че има има и такива хора и аз влизам по темите за другите реки.аз съм от сф. изобщо не е моя район реката при положение че отиване и бръщане ми е 200км близо
хората като теб са малцинство пред тези които ходят мн повече от хората даващи инфо тук.споко като дадете инфо 2 реда никой няма да ви изяде не е толкова страшно

-
- ще става разбирач
Днес реката беше като малка Мисисипи, но пак имаше рибари да се пробват.
При такива условия преди време можеше да се хванат по няколко кротушки в разстоки близо до брега, но сега и това го няма.

Реката днес беше просто ужас. Като ниво добре, но като цвят - кал ... Обиколихме с приятелите от Железница, та през Бобошево, после през Пастух, та на Невестино и обратно се прибрахме. Пълна екскурзия и трагедия. Просто няма смисъл да се ходи по Струма, изпускат язовира и надолу по реката става страшно. Дори и на 1 метър от брега няма какво да хванеш, то носи клони, то чудо. Та ако някой е тръгнал за утре, няма смисъл. Мисля, че приключихме със скобара за тази зима. Дават го дъждове, високо ниво, Февруари до 20 градуса температура просто ще се пръсне из реката и няма да го има по вировете.

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Супер, ако може цяла година така да е. Риба да не се хване на Струма те и у България.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- фен клуб-скобар
Ма тя реката от тук до много време ще си е мътна и голяма;) Сурова тая игра сме я играли вечеgarantex написа:Реката днес беше просто ужас. Като ниво добре, но като цвят - кал ... Обиколихме с приятелите от Железница, та през Бобошево, после през Пастух, та на Невестино и обратно се прибрахме. Пълна екскурзия и трагедия. Просто няма смисъл да се ходи по Струма, изпускат язовира и надолу по реката става страшно. Дори и на 1 метър от брега няма какво да хванеш, то носи клони, то чудо. Та ако някой е тръгнал за утре, няма смисъл. Мисля, че приключихме със скобара за тази зима. Дават го дъждове, високо ниво, Февруари до 20 градуса температура просто ще се пръсне из реката и няма да го има по вировете.![]()

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Джони съгласен съм с теб,от тук нататък силен риболов може и да има , но лятото и само за определени особи.Свърши времето на гладните орки и пълните чували.Ще изчакаме 2-3 месеца и дано да можем да практикуваме на спокойствие тогава любимият ни риболов.Поздрави и наслука на всички съвестни колеги, а на другите приятен летен сън и малко да се замислят до другата зимна скобариада!!!
- prodigy666
- разбира нещата
garantex написа:Реката днес беше просто ужас. Като ниво добре, но като цвят - кал ... Обиколихме с приятелите от Железница, та през Бобошево, после през Пастух, та на Невестино и обратно се прибрахме. Пълна екскурзия и трагедия. Просто няма смисъл да се ходи по Струма, изпускат язовира и надолу по реката става страшно. Дори и на 1 метър от брега няма какво да хванеш, то носи клони, то чудо. Та ако някой е тръгнал за утре, няма смисъл. Мисля, че приключихме със скобара за тази зима. Дават го дъждове, високо ниво, Февруари до 20 градуса температура просто ще се пръсне из реката и няма да го има по вировете.![]()
Вчера бех до бело поле на разходка ...н е видех нормално ниво ... на 50 санта беше да се качи към къщите над моста ...влачи дървета ..калта извира от брега ....само ме е яд че не беше така цела зима ....аиде чао мощи скобарджиии сънувайте ги до следващата зима

Преди Нова година ходих до Бело поле. Колегите натръшкаха около 30 едри скобара, а аз понеже съм риболовец от миналата година хванах само един. Въпроса обаче ми е с каква въдица се хващат скобарите? Сори за въпроса! Аз бях с въдица около 2 м. дълга, а гледам другите бяха с някакви телескопи по 6-7 м. Ако споделите мнението си за най-добрата въдица за скобара ще съм ви благодарен.
Пожелавам на всички колеги много емоции през годината!
Пожелавам на всички колеги много емоции през годината!
- prodigy666
- разбира нещата
Сам си отговаряш ... щом всички са били с по 6-7 метра те са били с по 5-6
мн редко да вида некои истинал с 7

Реката днес е отвратително кафява, влачи всякакви боклуци/ шишета, клони, някое и друго по малко дърво/ и нивото и се е качило доста. Това което успях да видя от автомобила на връщане от Банско, е че всички притоци вкарват кафява вода в реката. Вчера преди отбивката за Банско под моста имаше 2ма рибари, днес никакви никъде. От Треклянската река на долу Струма е кафява и не става за нищо, преди Треклянската река до яз.Лобош реката е с високо ниво и леко мътна. Предполагам че и другата събота и неделя няма да става за ловене.
Приятен следобед и успешна седмица от мен.
Приятен следобед и успешна седмица от мен.
пичаги я кажете скоро някой ловил ли е в участъка на Земен пък може и да не е мн скоро де и да сподели за улова си ако е имало такъв главно дали се е хванала някоя скоба колкото и малко да са там
просто ми е интересно

- daanndo
- фен клуб-скобар
лятото на стадиона хващах един случаен между мрените на бял към 700гр.,друг колега по-миналата пролет хвана един 1,650 пак на бял на същото място,който не е пуснат за съжаление,имам много късания там и не мога да разбера още какво е,ама загрее ли времето ще им се е.. м....аbounce написа:пичаги я кажете скоро някой ловил ли е в участъка на Земен пък може и да не е мн скоро де и да сподели за улова си ако е имало такъв главно дали се е хванала някоя скоба колкото и малко да са тампросто ми е интересно