Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
знам само че на пръчка е 8 лв. за рибата така и не питах, щото така или иначе не взимам.

-
- новобранец
8 лв. на пръчка,имаш право да вземеш 3бр.риби до 5кг.Големите шарани,амури и толупи,снимаш и пускаш във водата.Каракуди,бабушки и др.също можеш да вземеш.starsky написа:Колеги, бихте ли дали информация за условията на водоема в Нови хан.
Привет,
къде, близо до София, може да се иде на спининг от брега за костър, клен или щука в момента?
Мерси.
къде, близо до София, може да се иде на спининг от брега за костър, клен или щука в момента?
Мерси.
- Garbolino
- разбира нещата
днес, на яз. Искър, сутринта, от 7 до 11 часа, на щека, изкарах към 15тина платички по около 100 гр., 2 по около 200 гр. и 4-5 костура за разнообразие
-
- научил се да хвърля
Вчера на Чепинци 50-тина рибета, предимно бабушки. Най големите 12-13см. Кука 18, повод 0.08 и1 бял, на червен бъзикат дребни костурчета. След асфалтирането на пътя на много места или не може, или е на собствен риск да се вкара автомобила до гьола. Трябва да я оставиш на пътя, а от там минават много камиони и карат доста бързо. Нищо чудно да "насадят" знаци за забранено паркиране. 

-
- научил се да хвърля
На 25 петък от 17 до 21ч. на Мрамор, около 15 каракуди колкото длан на плувка, а на дъното нищо... Много комари, а малко риба 

- bogno
- вече хвърля и на тежко
Пробвай на река искър около Ботевградско шосе и близкия гьол- "Черното кафе".Uriel написа:Привет,
Мерси.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- SBANKOV
- ще става разбирач
На Орландо в събота, два сома по кило и нещо на цареца на фидера, колегите на плувка по един шаран и това е за цял ден, направи ми впечатление че отгоре плуваха малки пъстърви, видях три или четири, колкото и странно да е.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- forever_2pac
- научил се да хвърля
В събота на Искъро много платика, уклей, каракуда , перки и костур!
В събота на реката до яз. Искър малко след Щъркелово гнездо от 7 и нещо до към 13 около 40 рибета - основно уклей (всякакви размери) , 7, 8 костура (средни) 1 черна мряна около 600 г. и един малък скобар който отиде да си дорасте. На директен и фидер.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Някой да се е пробвал на Кътина?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Добър ден колеги.Някой да има инфо от тия дни за 777 ?
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги да споделя малко информация за Пожарево. От петък водоема отново работи. Зарибен е доста прилично с около 500 кг. риба. Изчистен е от раци. Има сом, шаран и бял амур. Не мога да дам детайли, защото само минах от там и си поговорих с колега, който точно беше пристигнал.
Миналата година ходих и на спининг нищо нямаше. Дано тази е по-добре положението.bogno написа:Пробвай на река искър около Ботевградско шосе и близкия гьол- "Черното кафе".Uriel написа:Привет,
Мерси.
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Допреди месец беше добре- кефали м/у.25-35см с включвания по рядко на същия калибър костури,но реката се избистри и спадна та нещо малко си биха камшика към гьола май.Пробвай ги там под надвиснали дървета делник,сутрин рано и вечер.Пиши после.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!