Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Ааа схванах мерси, а мога ли по левият път да стигна до този с таранките, че по онзи баир не мога да сляза с бричката.murade написа:има
не е първият откъм селото а втория,тоест след като излезеш от кравефермата се отправяш към входа на гробищата т.е. нагоре по пътя и след като изкачиш хълмчето се спускаш по левия път и от там вече се вижда,а ако се спуснеш по десниъа път отиваш към другия с таранките

да може като стигнеш до гьола има един път към дигата и от там се спускаш само надолу
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днеска малко се разходих в търсене на рибите. Като цяло останах само с разходката и констатацията, че не съм забравил как се разпъва фидер
.
Първо ходих на Реката/не бях стъпвал на Дунав от има няма 3-4месеца/ - голяма греда, за 4-5 часа само едно попче, вероятно сляпо е било

Към обяд събрах багажа и отидох на Лом-а с идеята да проверя раздвижили ли са се ломските кефали. Намерих си място, малко захранка и повече бял цръв и успях да оттърва капото с едно малко кефле и два-три нереализирани удара.
В ляво

В дясно

Аз по средата

и кефлето

Като захладнее още пак ще се пробват, че има доста добри кефали

Първо ходих на Реката/не бях стъпвал на Дунав от има няма 3-4месеца/ - голяма греда, за 4-5 часа само едно попче, вероятно сляпо е било

Към обяд събрах багажа и отидох на Лом-а с идеята да проверя раздвижили ли са се ломските кефали. Намерих си място, малко захранка и повече бял цръв и успях да оттърва капото с едно малко кефле и два-три нереализирани удара.
В ляво
В дясно
Аз по средата

и кефлето
Като захладнее още пак ще се пробват, че има доста добри кефали
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Малко инфо от лятото за кошарна
това не е от цялото лято
това не е от цялото лято
- Прикачени файлове
-
- Снимки0280.jpg (871.2 KiB) Преглеждано 2821 пъти
-
- Снимки0283.jpg (994.06 KiB) Преглеждано 2821 пъти
-
- Снимки0284.jpg (1.19 MiB) Преглеждано 2821 пъти
-
- Снимки0279.jpg (1.04 MiB) Преглеждано 2821 пъти
-
- Снимки0282.jpg (1.01 MiB) Преглеждано 2821 пъти
-
- Снимки0285.jpg (1.58 MiB) Преглеждано 2821 пъти
-
- вече хвърля и на тежко
Леко закъсняло инфо от последния топъл и перфектен за риболов ден - 22.10 /сряда/: добро ниво, прекрасно време, липса на вятър и комари. И двамата с колегата ловихме на фидер, стръв шарен и торен червей. На торния взимаше по-добре като че ли
От 08.00 до 15.00ч. резултатът беше дунавска еднообразна около нормата за двама /само платики и една едра таранка бонус/. Колегата ме щракна набързо на тръгване:

Поздравления, около теб имаше ли хора, които са хванали морунаж.deto_g написа:Леко закъсняло инфо от последния топъл и перфектен за риболов ден - 22.10 /сряда/: добро ниво, прекрасно време, липса на вятър и комари. И двамата с колегата ловихме на фидер, стръв шарен и торен червей. На торния взимаше по-добре като че лиОт 08.00 до 15.00ч. резултатът беше дунавска еднообразна около нормата за двама /само платики и една едра таранка бонус/. Колегата ме щракна набързо на тръгване:

-
- вече хвърля и на тежко
Около нас нямаше никой. И аз бях учуден, че не се обади нито морунаж, нито скобар. Само платики.

На Баниска таранките активни ли са? Въобще може ли да се направи риболов в момента?
Преди две седмици ходих на баниска и беше сравнително слаб риболов спрямо предни излети. Предни пъти с мача хващах за спорта около 7-8 кг тарануги а сега едвам 2-3кг. Беше ми любим язовир за спортен риболов на таранки, но явно е намаляла доста защото рибата беше гладна явно не е хранена. От шаранетата които бяха в изобилие помен нямаkutinchev написа:На Баниска таранките активни ли са? Въобще може ли да се направи риболов в момента?

Тази година някой направи ли качествен риболов на Дунава....
азburn_out написа:Тази година някой направи ли качествен риболов на Дунава....

добре, спокоен съм вече..., само да не си вадил платики и морунажи, щото това не го брояkasabinho написа:азburn_out написа:Тази година някой направи ли качествен риболов на Дунава....
Брой си каквото искаш, аз пък не броя 1-2 шарана или 1-2 сома за цяла година, ама на хората им е през оная работа какво броим аз и ти. Лови се каквото дава Дунава, който има претенции или не може да хваща ходи по язовири.burn_out написа:добре, спокоен съм вече..., само да не си вадил платики и морунажи, щото това не го брояkasabinho написа:азburn_out написа:Тази година някой направи ли качествен риболов на Дунава....

[/quote]
Брой си каквото искаш, аз пък не броя 1-2 шарана или 1-2 сома за цяла година, ама на хората им е през оная работа какво броим аз и ти. Лови се каквото дава Дунава, който има претенции или не може да хваща ходи по язовири.[/quote]
Добре.
Брой си каквото искаш, аз пък не броя 1-2 шарана или 1-2 сома за цяла година, ама на хората им е през оная работа какво броим аз и ти. Лови се каквото дава Дунава, който има претенции или не може да хваща ходи по язовири.[/quote]
Добре.