Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Честито Ице!
Жив и здрав!
Жив и здрав!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Благодаря ви много 

"The more you know, the less you carry"
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Най-после изтече една мноооооооооого неприятна седмица !
И утре - за гъби, за риба,
Може и да ударя един минерален басейн в неделя, за пълен релакс
!
Всеки по свое усмотрение !
А окончателно ми смазаха настроението днес, тези отвратителни наглеци, с днешната си провокация към цялата страна !!!!!
И май пак ще трябва да се излиза на улицата, от 1997 година не съм го правил,
Ама ще си припомня
!
И утре - за гъби, за риба,
Може и да ударя един минерален басейн в неделя, за пълен релакс

Всеки по свое усмотрение !
А окончателно ми смазаха настроението днес, тези отвратителни наглеци, с днешната си провокация към цялата страна !!!!!
И май пак ще трябва да се излиза на улицата, от 1997 година не съм го правил,
Ама ще си припомня

Бате Гоше,не се нерви излешно-не си заслужава.Току що изядох една пържола-свинска с диви гъби,които набрах на околовръстното.Събрах и малко диви ягоди-искаш ли снимки на яденето.

Риболовци.
- G.Petkov
Ама кога не съм искал снимки, бре Люсиlusienn написа:...гъби,които набрах на околовръстното.Събрах и малко диви ягоди-искаш ли снимки на яденето.

Особено на гъби и хапване !
Давай бързо, стига да са ти отпуснали лимит за компа

- GODzillata
lusienn написа:Бате Гоше,не се нерви излешно-не си заслужава....
Люскооооо, Люскоооо....напротив, Люско, ЗАСЛУЖАВА СИ!
Ти си кютай в някое ъгълче пържолки, блажени са нисшите духом, царството небесно друг ще им го направи.
А, ти, Жоре, дерзай!

Навремето и аз се вдигах до столицата за такива мероприятия, смисъл винаги има, както на Тексим, така и на жълтите павета!
Днешното безочие е едно от първите от поредицата проЗтотии, които ни чакат, но ние не трябва да чакаме да се случат - зат'ва, а'ре сички юруш!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- Модератор
И на мен не ми хареса това, което се случи днес.
Последствия ще има и големите играчи го знаят. Ей го днес не пожелаха да отстъпят, което навежда на мисълта, че непременно трябва да се докопат до нещо ценно за тях. И също, че разполагат с арсенали в своя защита. Като залога вероятно е банковия сектор, но дали е така, ще се разбере в близките месеци. Както е казано, наесен може да броим пилците.
Последствия ще има и големите играчи го знаят. Ей го днес не пожелаха да отстъпят, което навежда на мисълта, че непременно трябва да се докопат до нещо ценно за тях. И също, че разполагат с арсенали в своя защита. Като залога вероятно е банковия сектор, но дали е така, ще се разбере в близките месеци. Както е казано, наесен може да броим пилците.
Мдаааааа... прехода ще се окаже безкраен....
Ето ви едно упражнение което доказано води до душевен мир макар и временно, освен ако не го практикуваме постоянно.
"Изпращам ви това, защото определено при мен имаше ефект и всички, които следват този съвет биха имали много по-спокоен живот.
Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване, най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие.
Докторът в предаването каза, че за да се постигне този духовен просперитет е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.
Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шадроне", ендна ботика "Бейлис", пол'вин бутхила с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ино сужученсе, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии...шукуладофи бунбонкички..
И- и-i си немаж нъ предхстаа холку ми е кефф и мие спухоиноо...и мие мир! по селиа свет!
Пр..препир...препродай... припредай тфа на койтуу мое повеше да фанат душевн мир.........."
Ето ви едно упражнение което доказано води до душевен мир макар и временно, освен ако не го практикуваме постоянно.
"Изпращам ви това, защото определено при мен имаше ефект и всички, които следват този съвет биха имали много по-спокоен живот.
Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване, най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие.
Докторът в предаването каза, че за да се постигне този духовен просперитет е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.
Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шадроне", ендна ботика "Бейлис", пол'вин бутхила с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ино сужученсе, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии...шукуладофи бунбонкички..
И- и-i си немаж нъ предхстаа холку ми е кефф и мие спухоиноо...и мие мир! по селиа свет!
Пр..препир...препродай... припредай тфа на койтуу мое повеше да фанат душевн мир.........."
Никоя риба не е по - важна от живота !
- barutchiata ©
- Администратор
vatus56 написа:Мдаааааа... прехода ще се окаже безкраен....

- G.Petkov
Баси и ужасният ден -
Пълна капо,
Нито една гъбка, нито една рибка,
Все едно не е 15 юни, а 15 ноември, и тогава повече ловях, ама на платените
!
Ама нищо - ще има и реванш
!
И щото Киро рече :
А пък ,там ето какво става:
Събрали се бяха хора, доста на брой -

Възможно е да са "фенове" на настоящото правителство, щото носеха плакати с техните особено приятни физиономии и на спонсорите, също -

Малко ми е скапано фото-то, ама все пак се познават, де
-

И реклами на филми имаше, също
-

Абе "фенове" - какво да ги правиш , също бяха написали и много плакати в прослава на двойна ли е, тройна ли е коалицията - така и не се разба ясно, ама в последствие ще се изясни -

А на това малко плакатче, А-4 размер, е написана голямата истина -

Тази символика не я разбрах, щото "феновете" тръгнаха към парламента - и там да изразят своята "признателност" към вождовете и "експертите" -

Единственото място, където можеше да стане меле, беше репортажния автомобил на ТВ-7 - тази телевизия събра огромен брой "фенове", които им подаряваха тоалетна хартия, презервативи, яйца/сурови/, много, но празни или полу-празни бутилки от вода и бира, почуквания, побутвания, имаше и предложения да разгледаме как изглежда буса отдолу, но по-мъдри участници във форума, отложиха мероприятието за следващия път -

Та - надвиснали са някакви облаци на България,
Да видим -

Утре ще ида пак, да видя, какво е положението, щото в понеделник може да изберат братя Галеви за зам.министри на вътрешните работи - те поне са си доказани, поне на първа инстанция, "експерти" по "вътрешен ред и сигурност" в малък град и просто ще мултиплицират ефекта!
Пълна капо,
Нито една гъбка, нито една рибка,
Все едно не е 15 юни, а 15 ноември, и тогава повече ловях, ама на платените

Ама нищо - ще има и реванш

И щото Киро рече :
И отидох към центъра,GODzillata написа:...А, ти, Жоре, дерзай! Навремето и аз се вдигах до столицата за такива мероприятия ...
А пък ,там ето какво става:
Събрали се бяха хора, доста на брой -
Възможно е да са "фенове" на настоящото правителство, щото носеха плакати с техните особено приятни физиономии и на спонсорите, също -
Малко ми е скапано фото-то, ама все пак се познават, де

И реклами на филми имаше, също

Абе "фенове" - какво да ги правиш , също бяха написали и много плакати в прослава на двойна ли е, тройна ли е коалицията - така и не се разба ясно, ама в последствие ще се изясни -
А на това малко плакатче, А-4 размер, е написана голямата истина -
Тази символика не я разбрах, щото "феновете" тръгнаха към парламента - и там да изразят своята "признателност" към вождовете и "експертите" -
Единственото място, където можеше да стане меле, беше репортажния автомобил на ТВ-7 - тази телевизия събра огромен брой "фенове", които им подаряваха тоалетна хартия, презервативи, яйца/сурови/, много, но празни или полу-празни бутилки от вода и бира, почуквания, побутвания, имаше и предложения да разгледаме как изглежда буса отдолу, но по-мъдри участници във форума, отложиха мероприятието за следващия път -
Та - надвиснали са някакви облаци на България,
Да видим -
Утре ще ида пак, да видя, какво е положението, щото в понеделник може да изберат братя Галеви за зам.министри на вътрешните работи - те поне са си доказани, поне на първа инстанция, "експерти" по "вътрешен ред и сигурност" в малък град и просто ще мултиплицират ефекта!
- GODzillata
Браво, Жорката, само така! 
...да беше взел и Люско с теб...
Аз днес направих сефтето возия с Бети, ето ви Баба Вида:

Народът се плицикаше и рипаше от стените:

Ето ви и Дунав мост-2, няма да го гледате само по новините, я!

И понеже на терминал 2 май ще стане навалица, аз пък ще карам право на право...на другия бряг...

...да беше взел и Люско с теб...

Аз днес направих сефтето возия с Бети, ето ви Баба Вида:

Народът се плицикаше и рипаше от стените:

Ето ви и Дунав мост-2, няма да го гледате само по новините, я!

И понеже на терминал 2 май ще стане навалица, аз пък ще карам право на право...на другия бряг...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Направо не мога да повярвам къде живея.
Сядам си на брега, мятам си фидерчето, а на отсрещния бряг общината гордо изгражда сметище. На брега, буквално го плиска водата, в противоречие с всички еко норми.
Идва някакво момче с мотопед, поговорихме се, посмяхме се и си тръгна момчето. Симпатично момче, кой да предположи, че гадното копеленце ще ми открадне калъфа на фидера барабар с всички резервни връхчета и тубуса
Малкия нещастник е от съседното село и утре, като се засечеме пак ще го заколя пък ако ще да го лежа после.
Сядам си на брега, мятам си фидерчето, а на отсрещния бряг общината гордо изгражда сметище. На брега, буквално го плиска водата, в противоречие с всички еко норми.
Идва някакво момче с мотопед, поговорихме се, посмяхме се и си тръгна момчето. Симпатично момче, кой да предположи, че гадното копеленце ще ми открадне калъфа на фидера барабар с всички резервни връхчета и тубуса

Малкия нещастник е от съседното село и утре, като се засечеме пак ще го заколя пък ако ще да го лежа после.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- Модератор
Хубави репортажи и на Жорето и на Кирето.
Триъгълника на властта в София никак не се е променил. Отново си е така, както преди 20 и преди 40 години. Единствено надписа на сградата на Народното събрание беше друг и там, къде се вее трикольора сега, тогава имаше голяяма звезда.
А дунав мост е станал хубав, истински красавец. По този край не съм ходил и за пръв път можах да разгледам баба Вида през фотото на Кирето. Много запазен комплекс от постройки.
Триъгълника на властта в София никак не се е променил. Отново си е така, както преди 20 и преди 40 години. Единствено надписа на сградата на Народното събрание беше друг и там, къде се вее трикольора сега, тогава имаше голяяма звезда.
А дунав мост е станал хубав, истински красавец. По този край не съм ходил и за пръв път можах да разгледам баба Вида през фотото на Кирето. Много запазен комплекс от постройки.
chirusa_bg написа:.....................

- G.Petkov
О програмата - максимум, която набелязах в петък, изпълних с успех само минералният басейн
-

Народ много, всеки иска да се топне в топлата вода
!
Водата е с температура около 30 С и много важи, особено за такива като мен любители на топлото
!
А утре, за отриването на риболовният сезон, получих цял ден отпуска и ще пробвам да взема реванш за съботното си капо
.
А какви години имаше - взимах по 10-20 дни отпуска и риболовствах до насита.
Ама дойде кризата и психиката на работодателите се промени,
За да получиш отпуск, трябва да си свършил всички задачи, вкл. и тези които още не са възникнали и да си намериш заместник, който да е с едно ниво по-добър от теб
!!!
Но да сме живи и здрави, все ще се оправим,
Утре ще пробвам една рекичка, ако има -ще споделя
!

Народ много, всеки иска да се топне в топлата вода

Водата е с температура около 30 С и много важи, особено за такива като мен любители на топлото

А утре, за отриването на риболовният сезон, получих цял ден отпуска и ще пробвам да взема реванш за съботното си капо

А какви години имаше - взимах по 10-20 дни отпуска и риболовствах до насита.
Ама дойде кризата и психиката на работодателите се промени,
За да получиш отпуск, трябва да си свършил всички задачи, вкл. и тези които още не са възникнали и да си намериш заместник, който да е с едно ниво по-добър от теб

Но да сме живи и здрави, все ще се оправим,
Утре ще пробвам една рекичка, ако има -ще споделя