Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Мерси за инфото колега, просто се чудя къде да отида около София! Миналата седмица на Суходол 15 платики и 2 хубави каракуди и едно зверско късане от нещо голямо. 

риба ще да е било - това дето е скъсало 

-
- научил се да хвърля
Колега на Табаните на Курило ходих миналото лято през август излизаха каракуди само на хляб.Един местен извади на хляб каракуда полвин кило на 30см дълбочина.Пробвах на тапа за щука но без резултат.Може би щуката ще се лови там октомври като позахладнее.Иначе и на мен ми казаха че са гърмели рибата.Иначе ако не друго то мястото е красиво.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, лошото е че и аз не мога да препоръчам прилично място около София. Последно време никъде не върви сносен риболов. Решил съм да пробвам Пожарево и когато го направя ще дам отзиви.Popsy написа:Мерси за инфото колега, просто се чудя къде да отида около София! Миналата седмица на Суходол 15 платики и 2 хубави каракуди и едно зверско късане от нещо голямо.
Пожарево до година ще го пробвам .
- SBANKOV
- ще става разбирач
Опитай на Орландо, аз съм доволен от там и като условия и риболов.Popsy написа:Мерси за инфото колега, просто се чудя къде да отида около София! Миналата седмица на Суходол 15 платики и 2 хубави каракуди и едно зверско късане от нещо голямо.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Колега, какви са условията там?SBANKOV написа:Опитай на Орландо, аз съм доволен от там и като условия и риболов.Popsy написа:Мерси за инфото колега, просто се чудя къде да отида около София! Миналата седмица на Суходол 15 платики и 2 хубави каракуди и едно зверско късане от нещо голямо.
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Неска на Пънча откъм гората добре се получи риболова.В началото ги събирах ма после влезнах с директния навътре и ги фърлях обратно.Иска доста храна 2 пакета захранка отидоха и 500гр бял за 3 часа.Само бабушки и костури излизаха

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
-
- научил се да хвърля
Неделя бях пак този път с братото пак на същото място другите бяха заети и този път беше доста слабо на плувката.. пред нас бъкаше от уклей, но не взимаше както трябва.. и два удара на дъното един добър костур и един по-малък.kostura_24 написа:E щом кълват нон стоп ще опитам тези дни там.borenceto86 написа:Ако ти се занимава няма да скучаеш.. кълват още с хвърлянето..kostura_24 написа:слабо значи , каквото и на другите баластиери..
Явно от времето се влияе беше адска жега, а имаше къпещи се изроди...
-
- научил се да хвърля
Ако кажеш как се стига до него ще съм благодарен до така наречените табани на Курилоkostura_24 написа:Айде въпрос към колегите от Н.Искър някой да има инфо за това блато http://snimah.com/gallery/kurilo-tabani ... banite.php" onclick="window.open(this.href);return false; ?
- kostura_24
- ще става разбирач
И при нас миналата година септември така беше има риба ама не пипа ... труден гьол е Кътина , отделно че е и селска баняborenceto86 написа:Ако кажеш как се стига до него ще съм благодарен до така наречените табани на Курилоkostura_24 написа:Айде въпрос към колегите от Н.Искър някой да има инфо за това блато http://snimah.com/gallery/kurilo-tabani ... banite.php" onclick="window.open(this.href);return false; ?

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- SBANKOV
- ще става разбирач
10лв. на пръчка и рибата можеш да си я вземеш без пари, пускат риба редовно, масово се лови на плувка има доста видове риба, има и удобства като кръчма, паркинг, тоалетна, кошчета и е чисто. Перфектно е за спортен риболов или почивка. Но през почивните дни е пълно с народ, а и рибите са трудни, не си представяй че хърляш вадиш шарани по 2 кила.glmv написа:Колега, какви са условията там?SBANKOV написа:Опитай на Орландо, аз съм доволен от там и като условия и риболов.Popsy написа:Мерси за инфото колега, просто се чудя къде да отида около София! Миналата седмица на Суходол 15 платики и 2 хубави каракуди и едно зверско късане от нещо голямо.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- научил се да хвърля
На Табаните понякога излиза и едра каракуда но най вече я ловят местните защото знаят местата. Когато ходих миналото лято един дядо ми каза че имало много щука в гьола но са я изтровили. Но въпреки тва каза че е останала малко и се хваща чат пат през есента.
-
- фен клуб-скобар
Довечера ,отивам на Пожарево.
Ще си взема ракия, бира и салата, пък ако хвана риба ....добре.
Приемам гости, и предложения и мнения за добър риболов.
Ще си взема ракия, бира и салата, пък ако хвана риба ....добре.
Приемам гости, и предложения и мнения за добър риболов.
- kostura_24
- ще става разбирач
Току що се прибирам от Световраченския гьол...От 7:30 до 13:30 много слънчаци и тук таме някоя дребна перка или костурче.Видрите ебават майката на едрата риба там...
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''