Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
то така много лесно бре отиди виж дай инфо и тиpoyalnik написа:Никой ли не знае?
- krasentotev
- научил се да хвърля
Миналата седмица бях там ,всичко беше в лед освен реката, но покрай брега на дупките се беше размразило.Мисля, че вече ще са се размразили целите баластиери.

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
И аз да ви разкажа за днешните си патила...Чета тук във форума,че на Римския излизали прилични риби и от няколко дена се бях наточил да хвана и аз някоя и друга платика и някой и друг морунаш.Да,ама не...Рано,рано сутринта всички места бяха заети и направо се почудих какво да правя.Ама такава навалица не бях виждал скоро.Погледах малко и като видях колегите да си чупят един друг телескопите реших да отида до разлятата част точно преди Римския.Там нямаше абсолютно никой...Доста озадачаващо,но бях бил път и трябваше да се пробвам.И така от 7 часа до 12 часа хванах само дребосъци,но поне хванах нещо.75 върхара,2 червеноперки и 3 дребни гърбавици.Това беше за днес.Другия път повече:)
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- кандидат преподавател
На платено някъде около Сливен ?Николаево ,Еленово ,Питово ,някакво инфо ?

някой, нещо, да знае?slivnalia написа:На платено някъде около Сливен ?Николаево ,Еленово ,Питово ,някакво инфо ?
Нещо по дупките.. Крушаре или Мечкарево ? 

Еленово- условията са като миналата година. Язовира си е поддържан и чист. Кафе машината работи. Шараните- от 2 кг. нагоре си кълват 

- S.Koychev
- разбира нещата
На Еленово няма ли 2 язовира? За кой става въпрос че няма къде другаде май да се ходи.И какви са условията.
Ribarche
Който е до пътя /винарната на Миролио/. Такса 5 лв.- неограничен брой въдици. Рибата може да се пуска, а ако искаш- шарана е 5 лв. Каракуда и червеноперки / дребни/ бонус- от тях има много.
За горния язовир на Еленово не знам- чух, че миналата година яко е тарашен, така че....
За горния язовир на Еленово не знам- чух, че миналата година яко е тарашен, така че....
аз пак да питам Тунджа забранена ли е сега? и въобще на кои дупки е възможно риболовстване сега?
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Всички реки са забранени !!!
А от дупките разрешени са : Сливенската,Крушарска и Мечкаревски,но не тази която е вързана с реката(до бунището) !
А от дупките разрешени са : Сливенската,Крушарска и Мечкаревски,но не тази която е вързана с реката(до бунището) !
MILF - Man, I love fishing !
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Отваряйте си очите за сив Опел Вектра хечбек от старите с рег. номер С 8316 КМ.
Вчера ги засякох на Сотирска река да трепят рибата с ток. За съжаление като ме видяха веднага тръгнаха. Проследих ги докато влязоха в с. Блатец. Номера и модела на колата съм го разпространил където мога.
Вчера ги засякох на Сотирска река да трепят рибата с ток. За съжаление като ме видяха веднага тръгнаха. Проследих ги докато влязоха в с. Блатец. Номера и модела на колата съм го разпространил където мога.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
благодаря ти колега, не мога да видя списъка, тъй като като го отворя и тотално ми забива компа.bayatov написа:Всички реки са забранени !!!
а,относно токаджиите и другите подобни, тях винаги ще ги има, лошото е, че в повечето случаи се измъкват гадините.
-
- новобранец
na cementovia kanal i3li3at prili4ni mreni na pinki ili ru4einik
-
- кандидат преподавател
ninka написа:Който е до пътя /винарната на Миролио/.
Да уточним само,до пътя като влизаш от Сливен има един в дясно но там винарна няма ,говорим за другия където се отбива от центъра на селото ,нали