Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Накъде около Плевен?
днеска ходих на екопътеката на Горталово да пробвам по Чернялка имали нещо.стръв бял и торен тънка линия и обикаляне по вирчетата.хванах 20тина уклея и 2 клен4ета.за мен съм си доволен 

заимало са е едно немане
напълно е възможно,редовно там минават от енергото...martineti написа:Скоро местен ми спомена ,че са били с ток по блатата така ,че намери друга дестинация.m5kov написа:Мислех на Ясен да пробвам, ама и тази седмица ще ми се размине...
вчера ходих,и нищо(0-0)

На стената на Дъбник няма ли да излизат костурчета?
Май вси4ки запразниха!Весели празници и догодина по-големи!!!!!!!

Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
-
- ще става разбирач
avto написа:Май вси4ки запразниха!Весели празници и догодина по-големи!!!!!!!![]()

заимало са е едно немане
Весели празници и от мен колеги. Нека новата години ни донесе само приятни емоции и МНОГО трофейни риби. Наздраве и от менchema154 написа:avto написа:Май вси4ки запразниха!Весели празници и догодина по-големи!!!!!!!![]()
весели празници

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- научил се да хвърля
наздраве и от мен момчета да сме живи и здрави.весели празници 

-
- научил се да хвърля
Весели празници на всички с пожелания за повече и по-големи риби през новата години!!!
"здравето на скалите и на всички банки парите"
П.С. .... и повече релиисове естествено

"здравето на скалите и на всички банки парите"
П.С. .... и повече релиисове естествено

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qnM5gOObfus?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qnM5gOObfus?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Весели празници и дано новата година ни донесе повече уловени риби пък и повече риби у водоемите. 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Това за водоемите зависи изцяло от нас!Alucard написа:Весели празници и дано новата година ни донесе повече уловени риби пък и повече риби у водоемите.
днес на оряховица поредното капо
имаше доста колеги на моста под моста и над моста нагоре.. никой нищо
единствено един колега нагоре беше хванал 20-тина уклея

И аз бях там,най одоло почти на истичалото единн скобар около килограм и едно късане и това беше.