Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Искър - всичко за и по реката
На 15.06 (вчера) бях при Своге и на гара Бов, реката не е много висока, но е мътна и е с доста бързо течение.
След 19 часа след Мездра реката е бистра, но все още пълноводна. На блесна нула. На цикада 3 костура, единия над половин килограм и кленове между 200 и 300 грама.
На какво излиза клена по реката? 

здравеите колеги тази седмица мисля да посея при с.Оряховица някакво инфо ако някои знае
Хвалеха се с мрени ,а нощно време по някое друго сомченце. Говоря за под моста.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
еми аз ходих над моста и пак излиза мрена и сом4ета , но под моста викат 4е ги биели с ток маи пак 6те баде над моста :Д
- MIR4EV
- ще става разбирач
ГОРЕ ДОЛУ В КЪВ ДИАПАЗОН СА МРЕНЯГИТЕbadem4eto написа:еми аз ходих над моста и пак излиза мрена и сом4ета , но под моста викат 4е ги биели с ток маи пак 6те баде над моста :Д

Днес от моста на Староселци надолу 1километър,няма и почукване на спининга.Няма Goldy няма Молди, няма блесни,нищо не важи.Няма и никакво движение на риби,все едно че реката е умряла.
Остави само стъпки
- MIR4EV
- ще става разбирач
Потвърждавам-няма мрени няма пипgergi762 написа:Днес от моста на Староселци надолу 1километър,няма и почукване на спининга.Няма Goldy няма Молди, няма блесни,нищо не важи.Няма и никакво движение на риби,все едно че реката е умряла.

Понеже никой не споменава за реката от роман до кунино и аз да споделя.Вчера с баща ми ходихме на реката първо около кунино където ми е любимото място.Като пристигнахме реката беше малко висока,но после започна да спада и си стана нормална.Риболова - 15-тина мренки дребни и само една по голяма.Кленчета супер дребни колкото пръст и 2-3 средна големина.Пръскач колко искаш като видяхме,че е зле положението се преместихме на роман малко над чешмата.Там баща ми извади 1 костур и аз хванах 3 мренки пак дребни,пръскачите не ги броя,имам чувстово,че са милиарди в тая река.Спирахме на няколко места между Роман и Кунино,но никъде не видях по едра риба или нещо да скочи - само дребосък.Ами това е инфото дано да съм помогнал.
- yaata
- фен клуб-скобар
Абе то има и големи мрени, ама требе да се намерят по дълбоките бързеи и то точно там дето си обикалял и ти.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аз лових само в бързаците
направи ми впечатление,че около кунино където бях постоянно минаваха камиони по край стария жп път да не би надолу към карлуково да правят нещо?

здравеите колеги тази седмица се разминах с риболова ,за сажаление бях на работа как е по Искара резултати някакви
-
- научил се да хвърля
Никой ли не го посещава тоя Искър?? Едни колеги на Староселци..капо,само дребосък
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За Крушовене инфото е ,избиват всички вирове с ток ,ако има нещо ще е на устието чак.Инфото ми е от приятел от Бяла Слатина -манияк на речен риболов