Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Това е нивото на моста на Крапец.По думи на хората там, язовира спада доста.Иначе като риболов на моста бяха хванали 4 червеноперки и една змия в живарника,която беше изяла едната рибка
,на Сокола нямаше жив човек ,на Трите камъка също имаше един човек от обед до 18.00h 3-4 червеноперки.Това днес към 18.00h.Явно ако има риба ще да е нагоре.

- Прикачени файлове
-
- Picture 175_800x600.jpg (171.6 KiB) Преглеждано 1672 пъти
-
- Picture 174_800x600.jpg (150.89 KiB) Преглеждано 1672 пъти
-
- Picture 173_800x600.jpg (154.01 KiB) Преглеждано 1672 пъти
Така е колега прав си. 20кг. изчистена риба имах за един ден излет.topspin написа:щом пишат че няма , това със сигурност значи че яко взема рибата
Не кълве, не ходете, аз тази събота пак ще отида да си загубя деня за тези 20кг. Жалко че немога да кача снимки че са ми много големи.
Поздрави.
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Браво, при 3 кг. разрешени... не е за хвалба.
колеги а към мъгъра някой ходил ли е
там как е водата ако може качете снимки благодаря ви

Информацията ми е за "плувкаджиите" под село Младен. Бабушките кълват уверено на жито. Захранка "Ванилия с коноп"+"Ванилия тъмна"+смляно кюспе. Дохранване ритмично с прашка жито без вдигане на много шум. Местата са ограничени, по-удобно е използването на къса пръчка сред потопените дървета. Наслука!
Риба няма,хора също,по-добре не ходете!Само българския "Алън Скотърн" лови там.Ако го надушат от "Хоби" ТВ ще го смачкат от хонорари,но той не желае.И все пак дано един ден разкрие тайната на язовира.
Колега не се ядосвай,щом правиш толкова големи по размер снимки,явно си професионален фотограф.При това положение,и огромни хонорари,едва ли трябва да се доказваш на някой!!!ganst написа:Така е колега прав си. 20кг. изчистена риба имах за един ден излет.topspin написа:щом пишат че няма , това със сигурност значи че яко взема рибата
Не кълве, не ходете, аз тази събота пак ще отида да си загубя деня за тези 20кг. Жалко че немога да кача снимки че са ми много големи.
Поздрави.
Колега ganst 20кг.не граничат ли с лакомията?
КОлеги имам нужда от помощ, Около яз Ал. Стамболийски има ли някакви бунгала хотелчета туй унуй за отсядане около седмица две. някой да е бил там ако има такива и какви са вашите отзиви
Има под село Младен бунгалата не са лоши но не знам как е със местата.
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
до стената има доста бунгала със сигурност има свободни има и няква хижа по пътя за стената има табела в ляво е отбивката ко не ги намериш питаи в ресторанта на стената
Да колега, не просто граничи ами направо си е лакомия. Но аз тази риба я раздавам на приятели който неразбират и нямат възможност да си наловят. И те се радват на моята слука.Ivoriba написа:Колега ganst 20кг.не граничат ли с лакомията?
Написах ви го това, защото всеки казва че няма риба, не къве. Може и да е така но не и за мене. Просто си намерете по плитки места и дайте някой лев за захранка.
Тази седмица ще поседя я. Александрово.
Поздрави.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
И къде са тези места,като язовира е в гората...Просто си намерете по плитки места...

Аз там съм пораснал...
колеги на стамболийски вьрви ли хищника?????????????????? от лодка скоро не сьм ходил на Стамболийски.Благодаря ви.
ganst написа:Да колега, не просто граничи ами направо си е лакомия. Но аз тази риба я раздавам на приятели който неразбират и нямат възможност да си наловят. И те се радват на моята слука.Ivoriba написа:Колега ganst 20кг.не граничат ли с лакомията?
Написах ви го това, защото всеки казва че няма риба, не къве. Може и да е така но не и за мене. Просто си намерете по плитки места и дайте някой лев за захранка.
Тази седмица ще поседя я. Александрово.
Поздрави.
И как,изчистена ли я раздаваш?