Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Днес 6 човека на Чудните.
5-ма на мач.
1- на фийдер-аз
Смяна на дистанции, капо ди тути капи
До 2 часа се чух с колега от понтона пак капо.
На връщане минахме през добромир, да заредим сухо мезе и тнт и ни предадоха инфо, че мрежари са вземали хубави баби пред аспарухово..... но на много голяма дълбочина.
5-ма на мач.
1- на фийдер-аз

Смяна на дистанции, капо ди тути капи

До 2 часа се чух с колега от понтона пак капо.
На връщане минахме през добромир, да заредим сухо мезе и тнт и ни предадоха инфо, че мрежари са вземали хубави баби пред аспарухово..... но на много голяма дълбочина.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
На джиг само 2 костура взехме. От чудните до дебелец е пълно с мрежи, буквално няма къде да се хвърли
Такова нехайство до сега не съм виждал. Този язовир ще го отпиша.
п.п. Видяхме ви на чудните, но не продължихме по нататак, представям си пред Добромир колко мрежи още има

п.п. Видяхме ви на чудните, но не продължихме по нататак, представям си пред Добромир колко мрежи още има

ТОВА Е БЕЗУМИЕ!kalin_80 написа:На джиг само 2 костура взехме. От чудните до дебелец е пълно с мрежи, буквално няма къде да се хвърли![]()

ПРАВЕТЕ СНИМКИ И СИГНАЛИЗИРАЙТЕ!!!!
http://nushka4.snimka.bg/fishing/kastel ... cii.769196" onclick="window.open(this.href);return false;
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Само не се сещам на кого да сигнализирам.
Може би на ИАРА

Може би на ИАРА

Ами като за начало на ИАРА макар че и те са в кюпа.Обадете се 5 човека един след друг и ще си вдигнат гъзовете гарантирам,но не оставяйте нещата така на течението
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Колеги, някой има ли инфо от днес дали на Чудните скали излиза нещо?
- Stanimir17
- сериозен играч
Що се отнася до Варненската ИАРА... Не знам какво да напиша. Ако напиша това което мисля ще получа перманентен бан. Преди дни гледам до рибна бора един разтоварва две лодни със сулки не повече от 200-300 гр. Питам го от каде са, той ми отговаря: " От Цонеу".kalin_80 написа:На джиг само 2 костура взехме. От чудните до дебелец е пълно с мрежи, буквално няма къде да се хвърли![]()

Колеги предлагам, ако сте съгласни да напишен едно отворено писъмце до Министерството, Министерски съвет, някоя и друга медия.
Току виж са решили да затегнат малко положението във Варненско. Все пак избори наближават.
In vino veritas!

Подкрепям !Stanimir17 написа: Колеги предлагам, ако сте съгласни да напишен едно отворено писъмце до Министерството, Министерски съвет, някоя и друга медия.
Току виж са решили да затегнат малко положението във Варненско. Все пак избори наближават.
Иначе казано, "Аз съм -ЗА"
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Каквото трябва да се направи аз съм за.Ако някой организира нещо да пише как, ще го направим
- lishev_64
- разбира нещата
Пишете ме и мене за каузата. Подкрепям идеята! 

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
И аз съм за. Трябва нещо да се направи, защото положението е трагично.
- icko741
- научил се да хвърля
На 14.02,ходихме от страната на Дебелец.Около 13.00 дойдоха с лодката и ни провериха билетите.Попитах ги дали има мрежи посока Чудните,тъй като дойдоха от там.Казаха ми че нямало нищо.Дали ме излъгаха незнам.И към 17.00ч.онази алуминиевата лодка,която е постоянно на брега,влезе посока острия завой.Познайте защо...Откъм риболов мнооого зле.
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги и Колежки да ви помоля да подкрепите със едно харесване снимката на мои приятели които участват в конкурс за най-влюбена двойка пазарувала във магазин на СВА - харесването на снимката ще им позволи да съберат повече гласове и евентуално да спечелят конкурса който преключва в 17 часа на 20.02.14г -ето линк към снимката,гласува се чрез фейсбук също вашите семейства и приятели от техните фейсбуци могат да харесат снимката-Благодаря...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Хора има много,ама Човеци вече няма............