Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Сафрид 2013
Събота и неделя пълна скръб пред Галата и не само там де.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Айде вече дойде 2014-и сафрида тръгна като невидял...пресни снимки от Мичурин...http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=41648" onclick="window.open(this.href);return false;
И хамсийка има и сафридец и то йедър има...http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=41647" onclick="window.open(this.href);return false;
Че и зарганите са си цяла зима тъдява!
И хамсийка има и сафридец и то йедър има...http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=41647" onclick="window.open(this.href);return false;
Че и зарганите са си цяла зима тъдява!
То това се почнало преди 3 дена. Хамсията и сафрида са направо за скара толкова едра хамсия по това време не се е взимало.
-
- учете се от него
Има време още докато почне да яде 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
На рибната борса във Варна днес беше пълно със Софийски калкан.
koxsiko написа:На рибната борса във Варна днес беше пълно със Софийски калкан.
Какво общо с темата има това

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- недялко радков
- ще става разбирач
Той човека за 5 години е сътворил 20 мнения,ти сега искаш и да ги слага на място... 

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Време е някой да отвори тема Сафрид 2014. Той, сафрида може още да не яде, но темата нека си я има вече.
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги, има два раздела:
Риболов от лодка
и
Риболов от брега
Нека в раздела Риболов от лодка да се пуснат темите така:
Риболов от лодка на сафрид и чернокоп - 2014Г
Риболов от лодка на кая (попчета) - 2014Г
Риболов на паламуд от лодка - 2014г
Риболов на други риби от лодка - 2014г
Така ще има по-добра групираност на резултатите от нашият риболов. Пък и реално това са рибите, обект на нашият риболов от лодка.
По същият начин нека да се пуснат темите за риболов на тези риби от брега:
Риболов от брега на сафрид и чернокоп - 2014Г
Риболов от брега на кая (попчета) - 2014Г
Риболов от брега на кефал - 2014г
...и т.н.
Така ще има по-голяма прегледност и подреденост на материала. И по-голяма достоверност. Сега, за едни и същи риби, ловене при едни и същи условия, се пускат теми в различни раздели.
Дори си мисля, че този раздел:
Информация за активноста на рибата по морето се припокрива с двата раздела-от брега и от лодка.
Но Вие имате думата, Вие сте от основаването на форума. Аз съм само ползвател на форума. И няколко пъти в годината с лодката в морето на въдица. И повече чета, какво пишете.
Риболов от лодка
и
Риболов от брега
Така ще има по-добра групираност на резултатите от нашият риболов. Пък и реално това са рибите, обект на нашият риболов от лодка.
...и т.н.
Така ще има по-голяма прегледност и подреденост на материала. И по-голяма достоверност. Сега, за едни и същи риби, ловене при едни и същи условия, се пускат теми в различни раздели.
Информация за активноста на рибата по морето се припокрива с двата раздела-от брега и от лодка.
Но Вие имате думата, Вие сте от основаването на форума. Аз съм само ползвател на форума. И няколко пъти в годината с лодката в морето на въдица. И повече чета, какво пишете.
На тези, които все още преглеждат темата да споделя, че на 21.04. похвърлях малко на Агалина. Безрезултатно. Само делфините играеха.
kiril_bulgaria написа:Колеги, има два раздела:
Риболов от лодка
и
Риболов от брега
...и т.н.
Бих ти дал по добър съвет,запаметяваш това и като цъкнеш ти излизат всички морски http://www.nariba.com/forum/search.php? ... %5b%5d=162" onclick="window.open(this.href);return false;
На ден има по 4-5-7 непрочетени (нови постове) и такива теми дето някой хванал 2-3 или 5 риби и пуснал нова тема просто я прескачаш (темите за кая са няколко вече)
Това е стария вариант на форума и май по си ме кефи затова още него си ползвам
п.п. дано съм помогнал щото ред трудно ще се постигне тук както го предлагаш(няма да е зле,а дано ама надали)
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Братле,добре,че са тези като теб да правят проби по това време.Една година се засякохме с теб на Агалина пак по това време ама тогава само тен хванахмеrivelin написа:На тези, които все още преглеждат темата да споделя, че на 21.04. похвърлях малко на Агалина. Безрезултатно. Само делфините играеха.

Качествени чепарета Borkata

Бяхме се организирали за утре да посетим таз ми ти Агалина, ей тъй да направим проби, ма двуметровата вълна и североизточния вятър ни отказаха
Борка нека даде време, пак може да опитаме рано рано на Маслен нос

Борка нека даде време, пак може да опитаме рано рано на Маслен нос

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес един клиент сподели че преди 2-3 дни около остров Болшевик пробвали на чепаре и взели по някой дребен меджид но на чепарето слагали белена скарида та щом меджида е тук трябва да идва и сафрида
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека