Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Diman »

yankosan написа:Когато те пропусне,не знаеш какво те е споходило :wink:
Да, при мен това се получава. Той ме спохожда, а аз го пропускам. Да са ева в затегнатия аванс. :lol: Не ми дава шанс да го засека. Докато тресне и стръвта я няма!
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Diman написа:
yankosan написа:Когато те пропусне,не знаеш какво те е споходило :wink:
Да, при мен това се получава. Той ме спохожда, а аз го пропускам. Да са ева в затегнатия аванс. :lol: Не ми дава шанс да го засека. Докато тресне и стръвта я няма!
Спред теб,водоема и сезона...защо е така,има една работа тук :wink:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Не е една работата. Много работи са....
Точната стръв, на точното място, обаче ....гелета. Да са ева в монтажа и в стегнатия аванс. :D
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Влиза лятото след забраната, ама ще го питам за тая година.

Дай да си купим едни ръкавици, ти си левак, забелязах че бучкаш с лявата, така че взимаш лявата, а аз дясната. :lol: Гледам, че са скъпи....по 12 лева за чифт... :mrgreen:
http://www.indtrade.bg/catalog.php?id=306" onclick="window.open(this.href);return false; кажи кой модел?..или да ида да ги пробвам с брадвата... :lol:
Ще го изкараме жув и тогава ще го разпорим.. :twisted: ....всеки с мурафета си....
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Ааа как хубаво си лехите,а на мен исъхнаха мъдите трети ден без удар :twisted: а Наздраве :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

toci23 написа:Ааа как хубаво си лехите,а на мен исъхнаха мъдите трети ден без удар :twisted: а Наздраве :drinkers:
:lol: Какво се опитваше да правиш :?:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yankosan написа:
toci23 написа:Ааа как хубаво си лехите,а на мен исъхнаха мъдите трети ден без удар :twisted: а Наздраве :drinkers:
Ами по принцип се опитвам да хвана риба :rolleyes: ама засега само пневмония калве :twisted: разпънал съм за мирни,сутрин и следобед трал,на обед тропам :drinkers:от тел. Пиша и за това бъркам
Последно промяна от toci23 на Пет Мар 07, 2014 9:23 am, променено общо 1 път.
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yankosan написа:
Ами по принцип се опитвам да хвана риба :rolleyes: ама засега само пневмония калве :twisted: разпънал съм за мирни,сутрин и следобед трол ,на обед тропам :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:D
Стягайте се......, че на кльонковете им ударих една бърза вакса :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Браво, Този, надъхан си :wink: Тук който рано започва, рано прегаря! Аз ще се включа точно на време. Тази година ще е по-рано. Но още е рано.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ей, поздравления за shrike! - Респект! http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 26#p874287" onclick="window.open(this.href);return false;

Още му е малко. Първо, не го е хванал той, а само го е заклал - има огромна разлика, ако я вдявате. Ама се кичи с разни чуждоземски изрази, че нямал канджа, ало....нещо не се вързва...Израза:- с едната го дялнах за опашката и едвам го издържах, да не го изтърва.... и за по сигурно му бих още една под гръдната перка.. :twisted: .. Не може, когато го изтърваш да освободиш кнджата...Колко канжи са били тогава?
Нямам нищо против да беше заявил: - Реших да го заколя и толкова, тогава нито дума нямаше да продумам.

Ама да се обясняваш, как си най-великият касапин без късмет - Си е пълна трагедия и никой няма да ти повярва!

Краси112 го каза с две думи:

"Та в крайна сметка истината е (поне за мен ), че сома е 2,56 см., не умря случайно и не беше преборен с 0,22 до край - затова и беше канджосван няколко пъти къде дойде в дълбочина около 1,5-2м..."

Другия казва: - Ако нямаше толкова кръв и слуз изтекла, щях да счупя рекорда...- Наглици.. :twisted: ., какво да кажеш?
-Ако не бяхте го разпорили щяхте да го счупите, ама поне си съберете кръвта и екскрементите и си ги добавете към кантара...

"..И така завърши таз поема,
с кръв и слуз напоена...." :lol:

Кой я беше писал а?...случайно да ви е позната...що не пишеш ся... :lol:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

yco написа:.....
А не е ли редно да изкажеш тези свои мисли в другия форум, вместо да пренасяш спорове тук? :roll: Не ми се струва много коректно :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

minchoto написа:
А не е ли редно да изкажеш тези свои мисли в другия форум, вместо да пренасяш спорове тук? :roll: Не ми се струва много коректно :wink:

Ако беше прочел началото на темата, щеше да разбереш. Но явно не четеш!
Ама на кратко, да мине от мен: :wink:
Другите ги удряха с явен БАН, а мен с таен и не видим за "божите чеда" :lol: , все едно съм съгласен и мълча, щото съм "насран" и не мога да им отговоря :lol: Пък и не съм го нарушил...(правилника, ако така се нарича, нещо което не се спазва-значи-Неправилника. :lol:
- Това им са "правилата" явно.
Мафиотска му работа-имаш собствен правилник, който сам си го писал и сам не го изпълняваш. :lol:
...Пък и не съм получавал и едно предупреждение.. :?: :idea: ..При вас как е?. :lol: ... да знам предварително.... :lol:
Който не вярва, да пита "дучето"... :lol: :lol: :lol:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

yco написа:
minchoto написа:
Ако беше прочел началото на темата, щеше да разбереш. Но явно не четеш!
Чета аз, чета :wink: Не виждам да имаш нито явен, нито таен БАН в другия форум! Точно затова ми стана интересно защо го правиш :roll: Не, че ме бърка де, твоя си работа :smt023
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

....и да продължа... :mrgreen: , таман ми са на чалъм, да им го тегля два ката... :lol:
...След един месец, приятел ми пише, "ходатайствахме" ти пред шефа да можеш да пишеш.. :lol:
Отговорих им:
"- Да го Духа яката"...ако не са му го предали-сега ще го прочете.... :lol: , това е също Божествен израз, като на бандата на Дебелите....... :lol: :lol: ..
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”