Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Да, при мен това се получава. Той ме спохожда, а аз го пропускам. Да са ева в затегнатия аванс.yankosan написа:Когато те пропусне,не знаеш какво те е споходило

Спред теб,водоема и сезона...защо е така,има една работа тукDiman написа:Да, при мен това се получава. Той ме спохожда, а аз го пропускам. Да са ева в затегнатия аванс.yankosan написа:Когато те пропусне,не знаеш какво те е споходилоНе ми дава шанс да го засека. Докато тресне и стръвта я няма!

Не е една работата. Много работи са....
Точната стръв, на точното място, обаче ....гелета. Да са ева в монтажа и в стегнатия аванс.
Точната стръв, на точното място, обаче ....гелета. Да са ева в монтажа и в стегнатия аванс.

Влиза лятото след забраната, ама ще го питам за тая година.
Дай да си купим едни ръкавици, ти си левак, забелязах че бучкаш с лявата, така че взимаш лявата, а аз дясната.
Гледам, че са скъпи....по 12 лева за чифт... 
http://www.indtrade.bg/catalog.php?id=306" onclick="window.open(this.href);return false; кажи кой модел?..или да ида да ги пробвам с брадвата...
Ще го изкараме жув и тогава ще го разпорим..
....всеки с мурафета си....
Дай да си купим едни ръкавици, ти си левак, забелязах че бучкаш с лявата, така че взимаш лявата, а аз дясната.

http://www.indtrade.bg/catalog.php?id=306" onclick="window.open(this.href);return false; кажи кой модел?..или да ида да ги пробвам с брадвата...

Ще го изкараме жув и тогава ще го разпорим..

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Ааа как хубаво си лехите,а на мен исъхнаха мъдите трети ден без удар
а Наздраве 

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
toci23 написа:Ааа как хубаво си лехите,а на мен исъхнаха мъдите трети ден без удара Наздраве

Ами по принцип се опитвам да хвана рибаyankosan написа:toci23 написа:Ааа как хубаво си лехите,а на мен исъхнаха мъдите трети ден без удара Наздраве
Какво се опитваше да правиш

Последно промяна от toci23 на Пет Мар 07, 2014 9:23 am, променено общо 1 път.
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Ами по принцип се опитвам да хвана рибаyankosan написа:toci23 написа:Ааа как хубаво си лехите,а на мен исъхнаха мъдите трети ден без удара Наздраве
Какво се опитваше да правиш

Стягайте се......, че на кльонковете им ударих една бърза вакса

Браво, Този, надъхан си
Тук който рано започва, рано прегаря! Аз ще се включа точно на време. Тази година ще е по-рано. Но още е рано.

Ей, поздравления за shrike! - Респект! http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 26#p874287" onclick="window.open(this.href);return false;
Още му е малко. Първо, не го е хванал той, а само го е заклал - има огромна разлика, ако я вдявате. Ама се кичи с разни чуждоземски изрази, че нямал канджа, ало....нещо не се вързва...Израза:- с едната го дялнах за опашката и едвам го издържах, да не го изтърва.... и за по сигурно му бих още една под гръдната перка..
.. Не може, когато го изтърваш да освободиш кнджата...Колко канжи са били тогава?
Нямам нищо против да беше заявил: - Реших да го заколя и толкова, тогава нито дума нямаше да продумам.
Ама да се обясняваш, как си най-великият касапин без късмет - Си е пълна трагедия и никой няма да ти повярва!
Краси112 го каза с две думи:
"Та в крайна сметка истината е (поне за мен ), че сома е 2,56 см., не умря случайно и не беше преборен с 0,22 до край - затова и беше канджосван няколко пъти къде дойде в дълбочина около 1,5-2м..."
Другия казва: - Ако нямаше толкова кръв и слуз изтекла, щях да счупя рекорда...- Наглици..
., какво да кажеш?
-Ако не бяхте го разпорили щяхте да го счупите, ама поне си съберете кръвта и екскрементите и си ги добавете към кантара...
"..И така завърши таз поема,
с кръв и слуз напоена...."
Кой я беше писал а?...случайно да ви е позната...що не пишеш ся...
Още му е малко. Първо, не го е хванал той, а само го е заклал - има огромна разлика, ако я вдявате. Ама се кичи с разни чуждоземски изрази, че нямал канджа, ало....нещо не се вързва...Израза:- с едната го дялнах за опашката и едвам го издържах, да не го изтърва.... и за по сигурно му бих още една под гръдната перка..

Нямам нищо против да беше заявил: - Реших да го заколя и толкова, тогава нито дума нямаше да продумам.
Ама да се обясняваш, как си най-великият касапин без късмет - Си е пълна трагедия и никой няма да ти повярва!
Краси112 го каза с две думи:
"Та в крайна сметка истината е (поне за мен ), че сома е 2,56 см., не умря случайно и не беше преборен с 0,22 до край - затова и беше канджосван няколко пъти къде дойде в дълбочина около 1,5-2м..."
Другия казва: - Ако нямаше толкова кръв и слуз изтекла, щях да счупя рекорда...- Наглици..

-Ако не бяхте го разпорили щяхте да го счупите, ама поне си съберете кръвта и екскрементите и си ги добавете към кантара...
"..И така завърши таз поема,
с кръв и слуз напоена...."

Кой я беше писал а?...случайно да ви е позната...що не пишеш ся...

- minchoto
- ще става разбирач
А не е ли редно да изкажеш тези свои мисли в другия форум, вместо да пренасяш спорове тук?yco написа:.....

minchoto написа:А не е ли редно да изкажеш тези свои мисли в другия форум, вместо да пренасяш спорове тук?yco написа:.....Не ми се струва много коректно
Ако беше прочел началото на темата, щеше да разбереш. Но явно не четеш!
Ама на кратко, да мине от мен:

Другите ги удряха с явен БАН, а мен с таен и не видим за "божите чеда"

- Това им са "правилата" явно.
Мафиотска му работа-имаш собствен правилник, който сам си го писал и сам не го изпълняваш.

...Пък и не съм получавал и едно предупреждение..

Който не вярва, да пита "дучето"...

- minchoto
- ще става разбирач
Чета аз, четаyco написа:Ако беше прочел началото на темата, щеше да разбереш. Но явно не четеш!minchoto написа:А не е ли редно да изкажеш тези свои мисли в другия форум, вместо да пренасяш спорове тук?yco написа:.....Не ми се струва много коректно

....и да продължа...
, таман ми са на чалъм, да им го тегля два ката...
...След един месец, приятел ми пише, "ходатайствахме" ти пред шефа да можеш да пишеш..
Отговорих им:
"- Да го Духа яката"...ако не са му го предали-сега ще го прочете....
, това е също Божествен израз, като на бандата на Дебелите.......
..

...След един месец, приятел ми пише, "ходатайствахме" ти пред шефа да можеш да пишеш..

Отговорих им:
"- Да го Духа яката"...ако не са му го предали-сега ще го прочете....