Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от naskobo »

За този сезон май приключихме, което е супер :!: Много риба отърва кожата и ще хвърли хайвер. Лично аз смятам да се появя по реката след 20 юли :wink:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Аз ще се появявам при всяка възможност до забраната и след това.Тепърва предстоят трудни риболови на голема вода и пръсната риба.Па ще се раздвижи другата риба и ще спасява излетите.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Насе,па може да ви доидеме на гости да покъцаме морунгели!Чувам че вече има движение.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

От кога чакам да свърши тая зима умрела работа 1 излет имам :D както каза Наско не от 20 юли ама след откриването ги почваме сами ! без разни шаранджии ... щукари и т.н :D :D Мартине МОЩЕН ТРАПЕР ДЕК СИ ВЕ август си мои :D
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Днеска ходих до б.п. - реката не става. Пускат лобуш. Зорлем 2 риби до 10 и си тръгнах. На Чоко на местото хората до 12 беха капо. Ако спрат да пускат гьола ще става за уикенда иначе не. Дошните места се заемат от 5 че и по- рано...исках да закрия зимния...ама съдба...до снощи е била зелена реката
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Асене траем си брат ми:D мислим си за Чичо :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

topsoft написа:Днеска ходих до б.п. - реката не става. Пускат лобуш. Зорлем 2 риби до 10 и си тръгнах. На Чоко на местото хората до 12 беха капо. Ако спрат да пускат гьола ще става за уикенда иначе не. Дошните места се заемат от 5 че и по- рано...исках да закрия зимния...ама съдба...до снощи е била зелена реката
Ивак, ма я место немам.От ка тръгнах место не съм повторил.Иначе нека спат на реката се тая,само абат местата.Неска на Б.П. не е имало никой ,майсторете са фанали по две риби.Утре отивам да фанем поне две риби да съм редом до майсторете.И нема да одим у 5,ми на разсъмване.Мътилка яка и влачене на клони ме чекат ма нема връщане назад,втора неделя дома нема да останем.Въздух ми не стига. :fishing10: :fishing10:
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Вчера и за фанах 2 и една откачих. Пишем се у майсторите :)

п.п. Чоко познаваш ли един от Перник човек така с по-голема глава?
Последно промяна от topsoft на Съб Мар 14, 2015 9:01 pm, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

chokoboy написа:
topsoft написа:Днеска ходих до б.п. - реката не става. Пускат лобуш. Зорлем 2 риби до 10 и си тръгнах. На Чоко на местото хората до 12 беха капо. Ако спрат да пускат гьола ще става за уикенда иначе не. Дошните места се заемат от 5 че и по- рано...исках да закрия зимния...ама съдба...до снощи е била зелена реката
Ивак, ма я место немам.От ка тръгнах место не съм повторил.Иначе нека спат на реката се тая,само абат местата.Неска на Б.П. не е имало никой ,майсторете са фанали по две риби.Утре отивам да фанем поне две риби да съм редом до майсторете.И нема да одим у 5,ми на разсъмване.Мътилка яка и влачене на клони ме чекат ма нема връщане назад,втора неделя дома нема да останем.Въздух ми не стига. :fishing10: :fishing10:

утре и аз съм там тъкмо ще се видим
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

topsoft написа:Вчера и за фанах 2 и една откачих. Пишем се у майсторите :)

п.п. Чоко познаваш ли един от Перник човек така с по-голема глава?

Адаш, уби ма с тая глава. Аз знам двама, трима, хаха.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Мисля че тук е местото.
ЧРД, Джони, много здраве и късмет и по скоро на родна земя, че едни водачи и бутачи плачат да ги боцкаш. Наздраве.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Ами един човек го виждам два пъти на реката с така една по-голяма глава и месести уши и къдрав. Много специфична тиква :)

От перник е, поне според номера на колата....предния път ми каза, че където и да застанел ловел, ама петък беше срещу мене и не фана...та се чудех ако го познавате :)

Ама едва ли, че той е по така месарски настроен....
Изображение

Изображение
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

Ами един човек го виждам два пъти на реката с така една по-голяма глава и месести уши и къдрав. Много специфична тиква :)

бате със сълзи се смеем :D :D ти напрао изби с тва изречение :D
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Фанах и аз,ма дедовия!Вчера капо!Оказах се технически неподготвен за тоя океан.Близалката отиде в небитието на трето хвърляне и после с 4-5гр бурета не става.Водата ледена и яко мътна/снежна/,рибата иска да и поднесеш в устата и то със скорост значително по-бавна от течението-нещо което се постига с много тежък такъм.Риба хванаха хора ловящи с плувки по 7-8 до 12гр.Основно близалки.Братчеда ,дърта лисица успя да дръпне и той 3бр на метър от брега с 4гр плувка,аз колкото и да настоявах не успях.Тъпото беше,че въпреки условията, мамка му и скобар седеше си у средата и нито храна,нито говна,можеха да го изкарат от там.Общо взето постоянното присъствие се разписа,само аз исънах заеби.В 15ч събрахме и газ.

А главурко не го знам,чух крещеше-тея са от Перник,ма не ги познавам!
srdbregalnica
новобранец
новобранец

Мнение от srdbregalnica »

инфо од недела... реката мтна и ногу голема ,од 6 цасот до стемнуване 6 риби со тегло од 500-800 грама.на троха.ногу хора ловиха на фидер. ја на 6 гр.плуфка ама од плитката страна.имаше и две откачвана ама задоволен сам оти никој не беше фанал од 3 риби повече.поздрав.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”