Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- stareca
- ще става разбирач

Re: Качествени чепарета
От както има приморско има две поколения и половина наистина за какви кореняци можем да говорим .Не се заяждам това е самата истина селото вече град е изкуствено заселен .
Аз ти казвам за моя човек,
Че е кореняк
Че е кореняк
Риболовци.
Супер унизително за мен ще е да сравнявам чепарета с твоите смехории. Въпреки, че Барба Синчо вече направи теста и всички знаем резултата.lusienn написа:Аз играя с моя отбор досега,
Казах ти с кой,ти играй с твой
Играчи от Приморско
Всеки със лодката си.
Чепарета от мен и теб
Имаш време,до есента.
Ако имаш претенции,
Излез на терена в Приморско.
Аз там ловя.
А ако имаш,претенции
Че познаваш там рибарите излез
Срещу мойте!
Излез на терена в Приморско.
Аз там ловя.
А ако имаш,претенции
Че познаваш там рибарите излез
Срещу мойте!
Риболовци.
- Димо Михалев
- Модератор

Е то на всички е ясно,какъв е резултатът.Практични били и ала-бала, колкото и да има спам в тая тема има и доста истини.Хората защитават това,което някой им е оставил в наследство при направата на чепаре.gergi_81 написа:Супер унизително за мен ще е да сравнявам чепарета с твоите смехории. Въпреки, че Барба Синчо вече направи теста и всички знаем резултата.lusienn написа:Аз играя с моя отбор досега,
Играчи от Приморско
Всеки със лодката си.
Чепарета от мен и теб
Имаш време,до есента.
Гоше,ако искаш и пряк двубой
Аз и Жорката екипаж.
Ти си избери с кой
За есента.
Аз и Жорката екипаж.
Ти си избери с кой
За есента.
Риболовци.
Аз не бързам за никъде,
Турнир на сафрид,
Турнир на чернокоп
Турнир на лефер.
Като си готов
Пиши в темата.
Турнир на сафрид,
Турнир на чернокоп
Турнир на лефер.
Като си готов
Пиши в темата.
Риболовци.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Аз искам билет на първия ред за тая битка на колосите на чепаретата. Може да направите и един "кука в кука", там вече мога и да се включа в отбора на Жорката, ако ме иска
Наградата за втория ще е да замлъкне завинаги.
Не съм чул,gergi_81 написа:Супер унизително за мен ще е да сравнявам чепарета с твоите смехории. Въпреки, че Барба Синчо вече направи теста и всички знаем резултата.lusienn написа:Аз играя с моя отбор досега,
Играчи от Приморско
Всеки със лодката си.
Чепарета от мен и теб
Имаш време,до есента.
От него че ги е сравнявал с мойте,
Те писал ми е през декември.
Мисля че му връзвах последно ишил,
Но на Еми съм и давал и шарени
Виждахме се в Пирогов,да ми даде
Едни кутии за хладилни чанти.
Нямам представа за какво ми говориш.
Кои са тия всички,форума се вижда
И от Нова Зеландия.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
Потвърждавам думите на Жоро, че 'Академика'' се произнесе във фейса в полза на ТОП-чепаретата....
Но е по-угодно да се правим на неразбрали
п.п. Мисля, че ще има интерес за билети
Но е по-угодно да се правим на неразбрали
п.п. Мисля, че ще има интерес за билети
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
А спрете се де хахахаха
Подкарали сте я като детската градина.
Кой ко сравнявал кой какво казал.
Без да обиждам никой мога само да вметна че "Академика" е страхотен човек, по душа, за компяния, за техника и за много много още неща и си ме кефи като човек(макар че ме е блокирал) но като рибар не е изобщо база за сравнение
Без да обиждам никой мога само да вметна че "Академика" е страхотен човек, по душа, за компяния, за техника и за много много още неща и си ме кефи като човек(макар че ме е блокирал) но като рибар не е изобщо база за сравнение
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Аз не го познавам лично. Просто му бях пратил две,три чепарета да сравни с тези на Люската и човека ги сравни.dobria1 написа:А спрете се де хахахаха
[quote="lusienn"]Аз не бързам за никъде,
Турнир на сафрид,
Турнир на чернокоп
Турнир на лефер.
Като си готов
Категорично ти отказвам да сравнявам мое чепаре с твоите "неща" ! Както и все друг в този форум, предполагам. На мен ми е предостатъчен факта, че хората сами стигат до правилния извод. Ако решиш някой ден с кеф бих направил един излет с теб (ей така да се снимам с царя) , но не ми говори са сравнения и състезания. Ако хвана от улицата някое 12 годишно цигане, точно за 2 дена ще го науча да връзва чепарета класи на твоите, така че не се изхвърляй.
п.с. 12 годишното цигане можеше и от тук да се научи за ден, два, но ти осра цялата тема.
Турнир на сафрид,
Турнир на чернокоп
Турнир на лефер.
Като си готов
Категорично ти отказвам да сравнявам мое чепаре с твоите "неща" ! Както и все друг в този форум, предполагам. На мен ми е предостатъчен факта, че хората сами стигат до правилния извод. Ако решиш някой ден с кеф бих направил един излет с теб (ей така да се снимам с царя) , но не ми говори са сравнения и състезания. Ако хвана от улицата някое 12 годишно цигане, точно за 2 дена ще го науча да връзва чепарета класи на твоите, така че не се изхвърляй.
п.с. 12 годишното цигане можеше и от тук да се научи за ден, два, но ти осра цялата тема.