Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от kukukuka »

индийски :lol: :lol: :lol:

отварям вискито и сбогом чиста съвест :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

ой, ой, ой...Троли, кво стана с Божолето... :wink: , това е младо каберне, смачкваш го и като ти хареса цвета го точиш, от леко розе чак до черно-ноар е на френчи.... :lol: ,нали знаеш, че сока е безцветен на гроздето... :wink: Аз обикновено го точа, като стане такъв... :lol: ,на очо... :lol: сьомгов цвят.... :lol: :drinkers: един път си направих един тон.... :twisted: , питаш ли ме, къв зор беше.... :lol: е...брат взе 300 л., ама другото 2 години ме тормози.... :lol:

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

тогава и 2 бурета с пелин си направих към 200 л., ама газирано и вкусно с кадънска кълка и стафидирано грозде бях заделил 7-8 щайги за сюзме, като му махнах канеклата и опръска отсреща стената на 5 метра.... :lol: , докато нагласим кофата и 2 литра отидоха за 2 секунди..... :lol: , кво налягане имаше това буре не знам, ама знам, че 1 грам захарен сироп в шампанското вдига 4-5 атмосфери...... :lol: , а в бурето 98 л. сложих една кофа стафидирано.... :lol: , как не излетя бурето не знам..... :lol: имаше да го търсим в реката чак... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Сетих се, че дядо ми разправяше, как търсили едно прасе по Коледа в реката пак... :lol:
Та ръгна ли му ножа във врата и и вдигнали наздравица с греяна ракия, ама прасето с ножа във врата разтурило седянката.... :lol: , като хукнало и през оградата на улицата, та дядо ми питал комшиите- Да сте виждали едно прасе с нож във врата.... :lol: , комшито казал-не ама мина едно със сатър в главата.... :lol: :lol: , дядо ми казал-не е нашото.... :lol: :lol:
Намерили ги и двете в реката събрани и се оплакват от некадърни колачи.... :lol: :lol: истина е... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...след 5-6 месеца, чичо ми на 7-8 г. си направил лък и стрели от обички, а острието от на консерва ламарината, свил го на фуния и го сплескал, отзад пуешко перо за баланс. :lol: ..та и на кво да я пробва стрелата, амиии...на новото прасе и пак във вратъ.... :lol: Дядо ми търчи да го търси пак пита комшията, дали е виждал едно прасе със стрела във вратъ...... :lol: , он му казал-пак е в реката, стига с тия индиански номера имаш две пушки, защо ги тормозиш... :lol:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

yco написа:... он му казал-пак е в реката, стига с тия индиански номера имаш две пушки ......
:lol: :lol: :lol:

Много се смях !
Всичко има в този живот ! :D
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:D ....беше голям авджи чичо ми, та идем наберем малко обички, това растение в бг. е като годжи берито, с много прави стебла и идеално за стрели, та направихме към 20 и ме води на лов със стрели в лозето на кооператива, аз от единият край викач, а той седи на края на реда с опнат лък и като заека потегли да бяга срещу него го прострелва от 2-3 метра от упор...няма пропуск с тая консерва 3-4 сантима накъдрен връх... :lol: , като праснем два заека се прибираме, този път аз бях на седем.... :lol:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

спиш ли Ицооо :lol: :lol: :lol: като трябва да черпи се крие :lol: :lol: :wink:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Честита Коледа! :wink: :drinkers:
IMG_20211224_201744062.jpg
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Светла да е! Троли, покажи нещо домашно.... :D Аз съм на постно-нар с пелинче... :roll:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, знаеш ли го тоя виц за двамата дърти сомаджита, дето пиели на верандата смокин ечкиджи и си гълчали и единият казал.
-Коледата е хубаво нещо, поне всяка година идва, за разлика от сома.... :lol:
другият помислили казал- дааа..., поне имаме нещо сигурно да се хванем, че и секса стана, като сом авджилъка.... :lol:
другият добавил.
-ама и двете зависят много от стръвта.. :lol:
другият добавил.
...и кльонка деее..., как ще си фанеш хубава стръв с мек кльонк.... :lol: , ние да не сме, като Троли през 3 години.... :lol: :lol: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Едно време имаше много сомове,сега има много сомаджии без сом! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Едно сомаджи индианец днес от МВР влязъл да обискира кметството в Бургас, пиян като кирка... :lol:
Къвто им е шефа, такъв им е и антуража... :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=l1KEa6FQ-fA&t=191s
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Нека пият негодниците в България всички сме пияници! :mrgreen: :drinkers: Ако някой не пие редовно,значи е шпионин или джендър,само те са трезвеници! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тази вечер съм на свинско с кисело зеле и Мавруд,това го има само тук! :roll: :drinkers: Франсетата не ядат кисело зеле,явно затова не са вкиснати като нас! :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”