Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Мен ме товариш с прекалено много отговорности. Отказвам.bubamara написа:Предлагам да прекръстим темата на "Кой най много оплю Чепаретата на Люси" съответно ще се създаде една тричленна комисия (все пак някои трябва да контролира реда по който ще се изхождаме). ПРЕДСЕДАТЕЛ на комисията ще бъде незаменимият ни колега ДИМО МИХАЛЕВ (той в тая темА освен да коментира Люси едно изречение не е написал странично вече си мисля ,че Димо без Люси не може и Люси без Димо също тоест те са едно цяло).1 ЧЛЕН на комисията ще е колегата gergi_81 той ще отговаря за лоялната конкуренция ,за защита на потребителя ще е ОТК,ТРЗ ,количествен и качествен контрол абе всичко. И не на последно място 2 ЧЛЕН radoadvokat за къде е тая тричленка без адвокат. Може да събират и членски внос (по едно чепаре на човек ама без от на Люси)като потребителските аватари ще са на ПРИМОЦИЯ
- radoadvokat
- ще става разбирач

Аз отказвам да се засегна от човек, който се е кръстил бубамара!!! Той себе си не уважава, та какво остава за другите. Ако имаш афинитет към членове, то аз не съм човека 
п.п. Вземете се с Люси, не се срамувайте
Добре че си снимах двайските,
За спомен.
Кирето мина вчера,да си вземе поръчката,
И ги хареса,и ги плати момчето,
Вика не искам отстъпка вземи тия 150 лв,
Ама аз му дадох отстъпка,като на приятел.
Добре че е зима,та да вържа пак.
За спомен.
Кирето мина вчера,да си вземе поръчката,
И ги хареса,и ги плати момчето,
Ама аз му дадох отстъпка,като на приятел.
Добре че е зима,та да вържа пак.
Риболовци.
-
El Pescador
- ще става разбирач

тез дето най-много трябва да мълчат ,най -много говорят ,само дето това е като футбола ,тази игра се брои на голове,а не кой бил най-добър в играта ,ма то сафрида е проста риба ,особенно когато е рехаф и капризен (хайде някой компетентен да ми предложи чепаре за проста риба когато е капризна <на болука всеки може )
!!!
Та викам да се обадя и аз,наредете и мен в кофата с лайната ,но и друго си викам ,дали има хора дето си ловят и са по скромички и само ги виждат или има и такива дето само цъкат и чат пат си отварят устицата щото са виждали и чували нещо

Та викам да се обадя и аз,наредете и мен в кофата с лайната ,но и друго си викам ,дали има хора дето си ловят и са по скромички и само ги виждат или има и такива дето само цъкат и чат пат си отварят устицата щото са виждали и чували нещо
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
Миналия сезон,на юг беше
С търсене рибата,нищо общо
Със сезон 2018.
И седеше навътре,от брега трудна
Работа.
Но Лефера го спуках за компенсация,
То и това се търсеше най много,
Чепарета за лефер за тролинг,
Над 150 направих на хората.
В последния момент.
Със сезон 2018.
Работа.
В последния момент.
Риболовци.
-
El Pescador
- ще става разбирач

виждам че на лефера му разбираш ,направи прогноза ,каква ще таз годинаlusienn написа:Миналия сезон,на юг беше
Със сезон 2018.
Работа.
В последния момент.
моята риба никой не може да я хване ,
Не се наемам с прогнози.
Имаше много дребосък,
Първо поръчваха слабо за Паламуд,
Добре че не си сложих парите за
Такива октоподи,а ги набих за леферски,
Късмет,щото свършиха баш в сезона
Както винаги.
Имаше много дребосък,
Първо поръчваха слабо за Паламуд,
Добре че не си сложих парите за
Такива октоподи,а ги набих за леферски,
Късмет,щото свършиха баш в сезона
Както винаги.
Риболовци.
Отказваш ама няма кой да я свърши ,ти си човека те другите двама от бълване на помия не им остава време.Колега нямам нищо лично към никой ама когато някой попита или напише нещо по темата отговор няма всички вглъбени по осирането на Люси . Преди няколко дни stareca попита за разцветки и модели за карагьоз ТИШИНА след няколко дни dobriq качи снимка на едни добри материали пак се повдигна темата за карагьоза там се изкоментира от 2-3 души (в това число и аз) от другите пак ТИШИНА . Ами отидете да си чатите някъде другаде и там се заяждайте колкото искате . Той Люси може да е развалил темата ама вие направо я довършихте и накрая ще си останете ТРИЧЛЕНКАТА с Люси да си мерите п........те.gergi_81 написа:Мен ме товариш с прекалено много отговорности. Отказвам.bubamara написа:Предлагам да прекръстим темата на "Кой най много оплю Чепаретата на Люси" съответно ще се създаде една тричленна комисия (все пак някои трябва да контролира реда по който ще се изхождаме). ПРЕДСЕДАТЕЛ на комисията ще бъде незаменимият ни колега ДИМО МИХАЛЕВ (той в тая темА освен да коментира Люси едно изречение не е написал странично вече си мисля ,че Димо без Люси не може и Люси без Димо също тоест те са едно цяло).1 ЧЛЕН на комисията ще е колегата gergi_81 той ще отговаря за лоялната конкуренция ,за защита на потребителя ще е ОТК,ТРЗ ,количествен и качествен контрол абе всичко. И не на последно място 2 ЧЛЕН radoadvokat за къде е тая тричленка без адвокат. Може да събират и членски внос (по едно чепаре на човек ама без от на Люси)като потребителските аватари ще са на ПРИМОЦИЯ
То и Люси отказва да се засегне ама не спираш да му ядеш задника явно ти е сладко . Колкото за буба Мара може да ми станеш кръстник и да ме прекръстиш ако имаш желание пиши на лични.radoadvokat написа:Аз отказвам да се засегна от човек, който се е кръстил бубамара!!! Той себе си не уважава, та какво остава за другите. Ако имаш афинитет към членове, то аз не съм човека
- radoadvokat
- ще става разбирач

Калинке, бъркаш. Ям му главата щот е дървена. Колкото до задните части, виждам че добре се справяш, одобено в последните си постове.
Искам, но нямам желание да ти пиша повече. Желая ти успех.
Само ако си дървояд има ефект,аза съжаление си дървен философ.radoadvokat написа:Калинке, бъркаш. Ям му главата щот е дървена. Колкото до задните части, виждам че добре се справяш, одобено в последните си постове.
Със ''stareca'' (както писах и по-рано и с 90% от хората които пишеха тук)си обсъдихме моделите за карагьоз на друго място поради простата причина, че след всяка една публикация на някой от нас има една кофа с творенията на чичо Люс, а биха могли още доста хора ги да видят(какти и на мен ми е помогна в началото темата) ако не беше такъв индивид-уникат. За това ги е яд хората, които го плюят(той никога няма да го разбере-Факт). Мен не ме интересува на кой, кога, как, колко струват и дали му хващат! Целият този негативизъм към него е насочен единствено, че прееба темата и няма как вече да се опитваш да спасяваш нещо. То би имало смисъл ако има нещо за спасяване.bubamara написа:Отказваш ама няма кой да я свърши ,ти си човека те другите двама от бълване на помия не им остава време.Колега нямам нищо лично към никой ама когато някой попита или напише нещо по темата отговор няма всички вглъбени по осирането на Люси . Преди няколко дни stareca попита за разцветки и модели за карагьоз ТИШИНА след няколко дни dobriq качи снимка на едни добри материали пак се повдигна темата за карагьоза там се изкоментира от 2-3 души (в това число и аз) от другите пак ТИШИНА . Ами отидете да си чатите някъде другаде и там се заяждайте колкото искате . Той Люси може да е развалил темата ама вие направо я довършихте и накрая ще си останете ТРИЧЛЕНКАТА с Люси да си мерите п........те.gergi_81 написа:Мен ме товариш с прекалено много отговорности. Отказвам.bubamara написа:Предлагам да прекръстим темата на "Кой най много оплю Чепаретата на Люси" съответно ще се създаде една тричленна комисия (все пак някои трябва да контролира реда по който ще се изхождаме). ПРЕДСЕДАТЕЛ на комисията ще бъде незаменимият ни колега ДИМО МИХАЛЕВ (той в тая темА освен да коментира Люси едно изречение не е написал странично вече си мисля ,че Димо без Люси не може и Люси без Димо също тоест те са едно цяло).1 ЧЛЕН на комисията ще е колегата gergi_81 той ще отговаря за лоялната конкуренция ,за защита на потребителя ще е ОТК,ТРЗ ,количествен и качествен контрол абе всичко. И не на последно място 2 ЧЛЕН radoadvokat за къде е тая тричленка без адвокат. Може да събират и членски внос (по едно чепаре на човек ама без от на Люси)като потребителските аватари ще са на ПРИМОЦИЯ
Последно промяна от rashkoto1 на Чет Фев 06, 2020 9:31 pm, променено общо 2 пъти.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
На кое казваш спукване? Дърпахте по 20-тина риби на лодка,това ли ти е спукването???lusienn написа:Миналия сезон,на юг беше
Със сезон 2018.
Работа.
В последния момент.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

lusienn написа: И ги хареса,и ги плати момчето,
Ама аз му дадох отстъпка,като на приятел
Не ти липсва скромност "Цар си"
Абре какво стана със снимките от близо, дай да видим тез шедьоври!!!
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

2,3 дни подред нашата лодка
Беше шампионска със тия риби.
Това е за час улов
Не цял ден.
Беше шампионска със тия риби.
Това е за час улов
Не цял ден.
Риболовци.