Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Качествени чепарета
Това:dobria1 написа: .... Кои от думите ми ти звучат като разпореждане?
dobria1 написа: ...... А ти проумей ЕДНО ........ не се мисли за модератор!!!
Също внимателно прочети, какво пише в правилата на "На риба"!
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.
Поне в теб има разум кажи ми може ли "глупака" да ни прави на "глупци" до там се докарахме защото му се обръща прекалено много внимание и вместо да му извадим окото му изписахме вежди. Нека си пише снима заяжда каквото иска да прави ако никой не му обръща внимание ще е МОНОЛОГ ама имам чувство ,че тук повечето са на 15 в тежък пубертет . Ако някой иска да я прочете тая тема от начало бъди сигурен ,че веднага ще разбере що за птица е Люси и най вече какво мислят другите . Така ,че не виждам от какво я браните тая тема никой нов колега няма да копира него и да се научи да ги вързва като него има достатъчно качество в темата ама и много бълвоч за жалост който според мен е излишен и за него не е виновен Люси . Не е луд този дето яде баницата ,а този дето му я дава. Аз спирам да пиша само от време на време ще посещавам ако няма положителна промяна ще спра и да влизам не искам да се карам с хората заради Люси аз не съм му защитник просто другите немогат да разберат ,че тяхното поведение определя неговото .dobria1 написа:bubamara написа: Преди няколко дни stareca попита за разцветки и модели за карагьоз ТИШИНА след няколко дни dobriq качи снимка на едни добри материали пак се повдигна темата за карагьоза там се изкоментира от 2-3 души (в това число и аз) от другите пак ТИШИНА . Ами отидете да си чатите някъде другаде и там се заяждайте колкото искате . Той Люси може да е развалил темата ама вие направо я довършихте и накрая ще си останете ТРИЧЛЕНКАТА с Люси да си мерите п........те.
Как да стане коментар колега, 2-3 напишат нещо смислено, и ни в клин, ни в ръкав се пускат поредните снимки на някакви рошляци,кофи, чанти, фризери,лодки, лични чатове и поне още 5-6 неща съм пропуснал да спомена, и всичките изброени нямат и грам връзка с обсъжданото.
Обиколихме скандинавия, Гърция и близките държави с девиза "минути за реклама" ама неговото не са минути а станаха години.
Всеки тука ако почне да качва снимки с риби ще стане мазало. Никога не съм вярвал че може да съществува толкова НАИВЕН и СЕБЕЛЮБИВ индивид (ЦАР)
Сори но аз лично досега съм се заяждал за всичко друго писано от него, сега усърдно ще започна и за творенията му
- КИРО

- Обратна връзка:
Жоре,а нещо за рекламите не пише ли там ве ?G.Petkov написа:................Също внимателно прочети, какво пише в правилата на "На риба"!
Къде се публикуват,как и т.н.?
Че ми се върти в главата,чел съм нещо такова.
Че и Барута ми пили сол нещо тогава,ама съм забравил вече
подробностите.
А и нали трябва да се придържаме към заглавието на темата ?
Не ме интересува кой колко чепарета може да върже на ден,и къде си ги продава,
ама да го прави в съответните теми.
Тук искам да гледам в близък план,как си е вързал куката,и какво е накичил на нея.
Какви материали е ползвал,от къде ги е намерил и т.н.
Иначе планини от чепарета,дето нищо не личи на картончетата съм виждал много,
всеки един рибарски магазин във Варна си има отделна стена с чепарета.
Поне час ще ти трябва да ги огледаш всичките.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Има и друг начин "стани с глупака глупак"bubamara написа: Поне в теб има разум кажи ми може ли "глупака" да ни прави на "глупци" .
Както казваш няма какво да браним темата вече ще се опитам да я подкарам по глупавия начин. Който разбира и има разум ще види каквото му е важно
И понеже това ми се наби остро!!!
Ще последвам думите на господинаG.Petkov написа:Пише и снима само своите чепарета и своите риби
И защото никога не снимам сафрид(за мен е месо за стръв и почти нищо повече) ще се акцентирам към малко по истинските риби
И резултата
Ще помоля и другите да последват идеята
п.п. Люси сега ще видиш какво е разцепване на лефер
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от dobria1 на Пет Фев 07, 2020 7:50 am, променено общо 1 път.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Аз, като професионално деформиран, все се питам "защо така". Защо японските октоподи ловят повече от ... българските. Умишлено не споменавам китайските. Заради цветовете ? Без съмнение цвета има значение. Но има неща, които не се виждат, но имат много по голямо значение от цвета. Някои хора отдавна са го открили, хора от зората на тая тема. Показват Ви творенията си, обаче тез постове потъват в блатото. Ако пуснете темата с един филтър по автор примерно (noemus или dobria1) може и да разберете за какво говоря.
Има китайски и китайски, както писах вече, но само един ми повярва, пробва и се убеди...тези хванаха в пъти повече от японските. И някой да не си помисли, че нямам всякакви видове японски, просто изказах наблюдения.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- КИРО

- Обратна връзка:
Добре че е Савито,да те отвори.Все пак е със стопански риболов.dobria1 написа:........И защото никога не снимам сафрид(за мен е месо за стръв и почти нищо повече),
ще се акцентирам към малко по истинските риби
....................................................................................................................................
п.п. Люси сега ще видиш какво е разцепване на лефер

Жоре,за такива снимки ти говоря,натисни върху тях ( и долната на Рашко),
ще видиш какво се вижда.
КИРО написа: Добре че е Савито,да те отвори.Все пак е със стопански риболов.
Отдавна не сме Киро,плаща го няколко години и му писна,а и откакто съм стъпал на тази лодка мрежа не е качвана на борда. А знаеш откога е

Ако е за мен това, мисля, че на моите всичко се вижда ясно, но и да не се вижда на всеки бих казал, какво точно има в дадените комбинации. Въпреки, че на всички е горе-долу ясно.КИРО написа:
Жоре,за такива снимки ти говоря,натисни върху тях ( и долната на Рашко),
ще видиш какво се вижда.
- КИРО

- Обратна връзка:
gergi_81 - не е за теб,
а за G.Petkov
а за G.Petkov
- stareca
- ще става разбирач

И аз го плащам но не ползвам 4 години вече .Ама веднъж загубен май неможе да си го въстановиш .dobria1 написа:КИРО написа: Добре че е Савито,да те отвори.Все пак е със стопански риболов.
Отдавна не сме Киро,плаща го няколко години и му писна,а и откакто съм стъпал на тази лодка мрежа не е качвана на борда. А знаеш откога е
Мале скъсали сте чата днеска,
На всякъде сте ме коментирали
Все едно съм ви част от живота.
Истината е че нарочно не ви чета
Темата от началото,защото не ме
Вълнува,кой преди мен какво е
Открил.
От 10 години ловя в Приморско,
Виждал съм много риболовци
На живо и с тях съм обсъждал
Неща от риболова който ме интересува.
Влакното е от Борката,ламетата хубавите
Пак от него.
Звънна ми момчето и се разбрахме
Като пичове с лекота.
Пък риба хващам предостатъчно,
И те така.
А търговци сме всички почти,
Аз не ви мисля дали ще продадете
Повече от мен,или който и да е
Все ми е тая,дай боже всеки му
На всякъде сте ме коментирали
Все едно съм ви част от живота.
Истината е че нарочно не ви чета
Темата от началото,защото не ме
Вълнува,кой преди мен какво е
Открил.
От 10 години ловя в Приморско,
Виждал съм много риболовци
На живо и с тях съм обсъждал
Неща от риболова който ме интересува.
Влакното е от Борката,ламетата хубавите
Пак от него.
Звънна ми момчето и се разбрахме
Като пичове с лекота.
Пък риба хващам предостатъчно,
И те така.
А търговци сме всички почти,
Аз не ви мисля дали ще продадете
Повече от мен,или който и да е
Все ми е тая,дай боже всеки му
Риболовци.
Нямаме и намеренияstareca написа:И аз го плащам но не ползвам 4 години вече .Ама веднъж загубен май неможе да си го въстановиш .dobria1 написа:КИРО написа: Добре че е Савито,да те отвори.Все пак е със стопански риболов.
В повечето случаи с въдица се лови повече(поне в нашия район) отделно че като излезеш и след 10-15мин.си в къщи(чист

Xaхаха, ще се на*икая от смях.....излиза, че нарочно е избрал тема, която не го интересува кой какво е написал, от която нищо не е и не иска да научи, не се вълнува от нищо в нея, а в същото време има сигурно 10 пъти повече публикации(безмислени естествено) от всеки друг и нарочно съсипа темата...хахахх....Човече, какво си ти?
,..
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Нещо важно изпуснал ли съм Рангеле
И аз тебе не мога да те разбера,
Какво искаш от мен.
Едно време,ми пишеш у фейса
Имам ли малки ролки влакно за продаване
При положение че знаеш от кой да си
Поръчаш
И аз тебе не мога да те разбера,
Какво искаш от мен.
Едно време,ми пишеш у фейса
Имам ли малки ролки влакно за продаване