Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: Бисери от форума
Като глупост да съм написал?stich написа:
Венелин Радушев написа:Хубавото е, че не се усещаш какви глупости пишеш, иначе можеше да си посегнеш.PIKEKilleR написа:Колеги това е много добра риба !!!!
Тамън ще изчисти ситнурака и лайната!
Но се съмнявам да стане много голям защото имаме много влажни и студени зими и горещи летни сезони нашият климът не е постоянен.
Мисля ,че ще стане като при слънчевата риба или (царичка) тъй наречената sunнy fish която от своя страна в Америка ,Амазония и Бразилия се развива добре и има прираст на популацията. Рекорд поставен от Adrian Green - 90 см. и 8 кг през 1982g. уловен в "Silver Lake" южна Флорида.

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Глупостите на другия колега са безинтересни.
Хареса ми твоя отговор.Ако нещо си се засегнал сори!
Ето,изтрих си по-горния пост.
Хареса ми твоя отговор.Ако нещо си се засегнал сори!
Ето,изтрих си по-горния пост.

- Венелин Радушев
- разбира нещата
А нямаше нужда, просто попитах. 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
David Kamenov написа:
Колега аз 50лв за въдица в момента не мога да отделя.Това е хоби не зависи от скъпата въдица а от рибата.Аз питам дали и е тънък върха и не питам за Девилстик а питам за тази която съм показал.
- Jack Daniels
- разбира нещата
GuFy написа:Виж ся земи си аровият харпун но да е 75 см няма как да стреаляш само по попчета еди мой приятелима 75 см харпун и цепи по кефали и др няма проблем тва неможе как само по попчета да цепиш

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- Венелин Радушев
- разбира нещата
САМО Я ГИ ЛОВИМ написа:аз ползвам за бънг копче и през него прокарвам ластик такъв обикновен от долни гащи дето е 0.40 ст метъра и през копчето и айде в телескопа нищо сложно няма.
САМО Я ГИ ЛОВИМ написа:има по-лесен вариант за бочка,дунавска мамка и тн,най лесният вариант е с най-малкият по размер телен живарник в него се натъпква хляба или омесени стегнати топки и 1 камък на дъното на живарника,съпротивлението на водата няма да го премести спокойно си минава през дупките а хранителните частици също,за дръжката на живарника се връзва въже намотано на шише да се изниже лесно без оплитане и се засилва без голямо усилие на 10-12 метра на вътре,не може да се скъса от камъните не гние и се зарежда лесно през отвора с каквото искате дори и с цял сух хляб,аз лично избягвам течението и гледам да съм зад някоя чупка на брега малко от малко поне да се намали течението,ползвам плувка 2 грама с оливетка и на дълбочина от 2.5 метра ми е съвсем нормално като метна 5 метра пред петното монтажа си потъва преди захранката,с директни не работя на река повече ме мъчи и ми тежи от колкото помага защото течението си е еднакво и еднакво отнася плувката не печеля по-малко замятания а ми е по сложно,най добри резултати ми дава хляб с кюспе яко омесени топки яко като камък замразени на предният ден в камерата.
Имаме си нова звезда...САМО Я ГИ ЛОВИМ написа:разбрах кое ви притеснява,въжето е дълго 15 метра,като го оптегна ми дава посоката на мамката нали така то се вижда къде е на 3 метра под водата идеално,ако съм метнал на 12 метра меря дълбочинка приблизително на 12 метра и и това е,винаги минавам на половин метър най-много от мамката а не е грешка да си навътре или на вън около нея,всъщност на мен ми взимат най често на 1 метър от живарничето,още нещо неясно има ли?и нали знаете че така не мога да си оплета ненужно тапата дето е за маркер и да късам в нея и не ми трябва лодка да вкарвам и съм бърз за норматив сгъвам и разгъвам и багажа е нула.мнооооого неща май ще се пишат тук,целунете ръка на майстора и благодарете с насълзени очи.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=64&t=42511
...и това също:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=78&t=42196

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
" ...целунете ръка на майстора и благодарете с насълзени очи..."
Е-е колегата изби рибата не само по Дунава
!
Е-е колегата изби рибата не само по Дунава

G.Petkov написа:" ...целунете ръка на майстора и благодарете с насълзени очи..."
Е-е колегата изби рибата не само по Дунава!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- Jack Daniels
- разбира нещата
Ай поне на 41% се съгласи деGuFy написа:добре на 40 % сам сагласен с тебе колага но нека да си земе ракавици шнорхел маска (маската не трябва да я поръчваш а да отидеш в магазина и там да я пробваш а то става като издърпаш въздоха с носа си и без да слагаш каишките ако нз де) плавници а костюм тежести ръкавици чорапи буй да си ги земе след 1 година като разбере какъф е спорта

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
За да разнообразим формата,ето ви и един видео"бисер" !
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/G9svPccfEEs?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/G9svPccfEEs?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/G9svPccfEEs?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/G9svPccfEEs?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
svilen_sa6kov написа: ПП. Не се заяждам ама ми е интересно по какво се познава МЕЦЕНАТ шаранджията -в едната си ръка носи род под, в другата карп дюшек, а на врата си е провесил картина на Владимир Димитров -Майстора ??? Или трябва да съм член на тайното братство Карп Бг ,тоест да притежавам стойка Маде Баи Бай Васил, Шимано BBLC и да си татуирам Carp bg за да ме пуснат.![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
gencho75 написа:нови цени
chobaka_68 написа:Какви са те?
gencho75 написа:SHIMANO

- Георги Кръстев
- сериозен играч