Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Да постнем някоя снимка
Модератор: nkolev66
Re: Да постнем някоя снимка
Ето ви колеги 2 дракона мутанти и една ЧЕРНОМОРСКА СКУМРИЯ.URL=http://terzosub.snimka.bg/fishing/sezon ... 5.15823003]
[/URL]URL=http://terzosub.snimka.bg/fishing/sezon ... 5.15823041]
[/URL]

- spook
- ще става разбирач
Ей ся вече му слагам на нисана едно проследяващо...
Другия път да ме вземете да ви извадя рапан мутант...

Другия път да ме вземете да ви извадя рапан мутант...

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво. 

И да слагаш и да не фаида няня.Ходим с мойта а на Миро колата е за заблуда
Правиш една маса и всичко ще си дойде на местото. 

Бравос, момчета.
Миро евала за добрата слука !
Миро евала за добрата слука !

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
-
- сериозен играч
Поздравявам те колега за хубавия улов и а рядкатаслука.Тоа е една много хубава новинаterzo написа:Ето ви колеги 2 дракона мутанти и една ЧЕРНОМОРСКА СКУМРИЯ

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодария колеги пожелавам и на вас такава слука особенно на Владо акулата
нали ни е дружка, преставяш ли си ако ги бях взел и двата, за негов късмет втория си отплува с козметични повртеди по живо и драго. 

Последно промяна от adventurebg на Сря Яну 06, 2010 8:50 pm, променено общо 2 пъти.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Мерси за пожеланието, Миро!
Вчера ходих да пробвам новото оръдие и когато се връщах си поговорихме с Лъчо по мобито, така че за радостната новина знаех преди да съм отворил нета. Мамка му'й живот. Че не съм някъде по-близичко до вас...
Хем ракийката да си пием заедно, хем да си гмурим. То иначе не е живот. Не че в Казанлък няма харпунджии. Има тука 4-5 човека, ама все несериозни ве. Все едни тънки сметки, едни дребни душици. Все от рода на:
- Ти налей бензин на колата, пък после ще видим кога ще се оправим.
Ами кажи че нямаш кинти или че искаш да те возя на муфта. Ще го приема. На толкоз "цигани" съм вършил работа залудо, че още един няма да ме събори, ама къде да тръгна с такъв човек. Утре ше стане нещо с мен и най-много да очаквам да ма заебе, след като ми пребърка джобовете. А до морето са си 500 километра в двете посоки да г'е. Трябва си "партия"...... Карай, майната му.
Поплувах си малко на едно бистро местенце. Пострелях си по мишенката.Видях къде да пипна пушкалото и къде има още омут за доизцеждане.Порадвах се на ятата "малчугани" дето иначе колегите въдичари ги наричат "браво и успешен излет" и които любопитно ме съпровождаха през по-голямата част от приключението (за мен всяко гмуркане е такова). После изкарах (нарочно) акъла на двама срекмеджии
и накрая по живо по здраво се прибрах в къщи. Та така...
И другия път да вземеш на тоя хубостник баба му.
Вчера ходих да пробвам новото оръдие и когато се връщах си поговорихме с Лъчо по мобито, така че за радостната новина знаех преди да съм отворил нета. Мамка му'й живот. Че не съм някъде по-близичко до вас...

- Ти налей бензин на колата, пък после ще видим кога ще се оправим.

Ами кажи че нямаш кинти или че искаш да те возя на муфта. Ще го приема. На толкоз "цигани" съм вършил работа залудо, че още един няма да ме събори, ама къде да тръгна с такъв човек. Утре ше стане нещо с мен и най-много да очаквам да ма заебе, след като ми пребърка джобовете. А до морето са си 500 километра в двете посоки да г'е. Трябва си "партия"...... Карай, майната му.
Поплувах си малко на едно бистро местенце. Пострелях си по мишенката.Видях къде да пипна пушкалото и къде има още омут за доизцеждане.Порадвах се на ятата "малчугани" дето иначе колегите въдичари ги наричат "браво и успешен излет" и които любопитно ме съпровождаха през по-голямата част от приключението (за мен всяко гмуркане е такова). После изкарах (нарочно) акъла на двама срекмеджии

И другия път да вземеш на тоя хубостник баба му.

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Поздравления и от мен ADVENTUREBG,малко на патерици но от сърце.Дай следващият лаврак да е за рекордите на Гинес. 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мерси PVO да ти се връща и бързо оздравяване 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Благодаря
.

Браво , браво , лавраците вече излязоха ! ...в събота бях в Поморие с лодката и като гледах отгоре водата беше бистра 

Браво за късмета и отличен за отстрела
Следващия да позира върху два плавника един след друг и същите да не се виждат 

Колеги ето една снимка от днес.[URL=http://terzosub.snimka.bg/fishing/sezon ... 5.15852483]
[/URL качеството е малко кофти щото е с телефона съжалявам за това.