Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

dobivam написа:Отразява се разбира се.Няма да барне поне 1 седмица рибата след земетресение.
Аз мисля утре да я пробвам,че нещо не ме свърта на едно място.Ако има с какво да се похваля,ще пиша.
Изображение
Изображение
Аватар
stapos
новобранец
новобранец

Мнение от stapos »

Яз Сушица след Асеновград посока Кърджали. Водоема е много пълноводен в момента. Рибата като че ли се е покрила дори по плича. От целия водоем само 1 човек беше им хванал цаката. 5-6 канални сомчета на 1 местенце в шавара до 1-вата пътека. Хора имаше доста, но уви никой не се похвали с нещо кадърно. Смятам, че кадърно ловях и изпробвахме какво ли не, но уви резултата бе 1 изтървано на брега сомче и то добре че послушах жената да сложа пелетка на косъм на самото дъно. Лично на връщане разпитах почти всички хора и както казах всички с негативи клюмаха глави. Таксата е 10 лв. на пръчка, 15лв при 2 пръчки и т.н. Водоема иначе е доста голям - вода бол :)
Това което наистина обаче ме подразни, че точно на най-добрите местенца за риболов арендаторите са разпънали едни кабеляци на стълбове.... нямам думи - големи акъли. Пера и корди по жиците като коледни украси. Тъкмо казаха, че щели да ги събират.
.... сега си търся компания с кой утре да ловя на плувка и най-вече - КЪДЕ ? Ако някой има предложения да свирка.
Изображение
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

Някой може ли да се похвали с доволен улов тези дни колеги?
Аватар
angelatanasov
новобранец
новобранец

Мнение от angelatanasov »

''Като заваля дъжд та цяла неделя''
Идва откриването на сезона юни месец!Искам да попитам директно има ли шанс на Оризари(до Пловдив дето е) да има щука,шаран или сом? Знам че ще е невъзможно да се хване,принципно някой чувал ли е за такъв добитък там?Благодаря предварително,след като отида ще кача снимки от там! :D
Който пие бира,не умира!
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Чувал съм ,че има такъв "добитък там" дето тъсиш колега.
Аватар
stapos
новобранец
новобранец

Мнение от stapos »

яз. Алмалъка преди село Мътеница (Хисаря). Въпреки лошото време рибата взима добре.... И за разлика от няколкото ми последни излета бих казал, че водоема е добър. Това което излизаше бе шаранчета под кило и доволно каракуда. Текенцата задължително се връщат обратно в язовира. Ако ловите на дъно с по-далечни замятания може да заловите и някой по-едър шаран. Аз хванах 1 около 2кг. с 2 пелетки на косъм. На червей (бял, червен) каракудата бол. Във водоема има още - амур, сом и бяла риба, а може би и други. Таксата е 5 лв.... поне не е бомбастична и да няма хич риба..... Аз пак търся друго място за през седмицата, ако има отпускари с идея да се обаждат.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

angelatanasov написа:''Като заваля дъжд та цяла неделя''
Идва откриването на сезона юни месец!Искам да попитам директно има ли шанс на Оризари(до Пловдив дето е) да има щука,шаран или сом? Знам че ще е невъзможно да се хване,принципно някой чувал ли е за такъв добитък там?Благодаря предварително,след като отида ще кача снимки от там! :D
:lol: :lol: :lol: Ако не познаваш водоема си обречен.А колкото до шараните в него да ловят се,но по 1-2 на година.Може да разчиташ на дребна риба евентуално на някоя каракуда и дребен костур.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
todkata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от todkata »

За щука има и то огромни,бяла риба съм виждал пред мен я изкара момчето 6 кила.Сомовете и толупите 30+ май са отминала епоха,шаро също е рядкост. Добрите места са от страната на Марица,там е трудно проходимо и рибата е спокойна.
Mollier
новобранец
новобранец

Мнение от Mollier »

butnik написа:
angelatanasov написа:''Като заваля дъжд та цяла неделя''
:lol: :lol: :lol: Ако не познаваш водоема си обречен.А колкото до шараните в него да ловят се,но по 1-2 на година.Може да разчиташ на дребна риба евентуално на някоя каракуда и дребен костур.
Статуса на Оризари какъв е да знаете че последно нали беше арендован ?
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Не знам да е бил арендован.Беше си свободен.
Изображение
Изображение
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

Привет!Имам питане относно язовирчето отдясно на с. Белащица.Доколкото разбирам водоема вече е свободен от арендатор,та ако някой има представа дали е останала някаква риба моля да сподели! :)
Наслука! :D
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

TerzievG написа:Привет!Имам питане относно язовирчето отдясно на с. Белащица.Доколкото разбирам водоема вече е свободен от арендатор,та ако някой има представа дали е останала някаква риба моля да сподели! :)
Наслука! :D
Имам един колега от Браниполе.Той каза,че преди да си тръгнат арендаторите са изловили рибата с мрежи.Сега там се лови основно чаушан,малки каракудки и друг дребосък и много рядко някое шаранче,ама наистина мнооого рядко. :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Въпросния водоем е взет отново под аренда :wink: ,но от кога ще бъде разрешен срещу такса не се знае.А от миналите измамници има останал шаран,мрежи нямаха време да хвърлят.Преди забраната имаше изкарани шарани,не би трябвало да останат след мрежите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

Благодаря за отговорите!Иначе скапана работа,няма къде да се отиде наблизо... :axe:
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Не знаех,че са го взели отново.Дано новите собственици да са хора на място,че за старите май добра дума не съм чул. :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”