Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
xpu161
новобранец
новобранец

Re: Жребчево

Мнение от xpu161 »

Някой знае ли нещо за състезанието по влачене, което миналата година беше на Жребчево, май по това време, дали пак ще е там и кога?
Пуснаха мухата, че ще е там в събота и неделя, но като знам колко бяха участниците и като гледам нивото на язовира, не ми се вярва.

Намерих това:
http://www.puffin.bg/index.php?news=%D0 ... ury%20open
Ribcho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ribcho »

Точно тази седмица в събота и неделя на Жребчево ще е състезанието. Участниците са пак толкова .
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

в коя част точно е на язовира е съзтезанието колеги?
Ribcho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ribcho »

В целия язовир .
BSpasov
новобранец
новобранец

Мнение от BSpasov »

Здравейте колеги,

аз съм нов във форума, казвам се Бойко Спасов от София. И като нов се надявам да ме извините за въпроса - дали ще бъде разрешен риболова с лодка извън състезанието, едва ли целият язовир ще бъде парцелиран/маркиран/ за състезателите? За мой голям късмет, точно тази събота и неделя сме се наканили да отидем до Жребчево и опасенията са ми да не останем само зрители.

Предварително Ви благодаря за отговора!

Поздрави!
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

BSpasov написа:Здравейте колеги,

аз съм нов във форума, казвам се Бойко Спасов от София. И като нов се надявам да ме извините за въпроса - дали ще бъде разрешен риболова с лодка извън състезанието, едва ли целият язовир ще бъде парцелиран/маркиран/ за състезателите? За мой голям късмет, точно тази събота и неделя сме се наканили да отидем до Жребчево и опасенията са ми да не останем само зрители.

Предварително Ви благодаря за отговора!

Поздрави!
=============================================
Никой не може да ти забрани да риболовстваш където и да е по язовира.Друг е въпросът дали е уместно да го правиш точно в този момент.
MILF - Man, I love fishing !
BSpasov
новобранец
новобранец

Мнение от BSpasov »

Благодаря колега.

Ситуацията ще се прецени и реши на самото място.
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

Миналата година попаднахме на края на състезанието (малко преди обяд на поляна срещу острова). Никакъв проблем да ловиш където си искаш, само дето постоянно влизат и излизат лодки. В останалата част на язовира не знам как е било.
За лодка по време на състезанието едва ли ще е възможно, имайки предвид регламента му, доколкото четох за него миналата година.
Наистина колегите "лодкари" бяха коректни и се съобразяваха с нас, но все пак не е особено комфортен риболова.
Имай предвид и това, че след състезанието много от тях остават да си риболовстват.
При нивото обаче, което видях преди 2 дни не виждам как ще се проведе нормално състезание.
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

Колега ,хич да не ти пука!Влизай си с лодката и да го д..ат !Язовира е за всички,на който му пречиш да си е... мамата.Ти си се грабнал от София на 250км и да се съобразяваш със всеки.ще имат да вземат ;-)
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Какво е нивото на язовира , да знам към кои места да се ориентирам другата седмица.
Изображение
BSpasov
новобранец
новобранец

Мнение от BSpasov »

Добър вечер колеги,

току що се връщам от язовира, бяхме се настанали около 23-24(Запълния; Орехите). Нивото наистина потресаващо е паднало. Като разгледам снимките ще видя дали има подходящи, които да показват нивото на водата. Ние отидохме с мисълта за костури, снощи останахме горе долу доволни, но днес много жега и нищо. До 15.00.

Лека вечер и наслука на следващите посетители!
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

Нивото е доста ниско,водата е надолу от "боклуците",има доста островчета.За наша радост вече не спада толкова рязко-спряха ВЕЦа на стената,щели да го пускат само от време на време.Който мисли да търси шаран ще остане доволен :wink:
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

BSpasov написа:отидохме с мисълта за костури, снощи останахме горе долу доволни
Какво означава това като бройка и размер? :roll: :roll:
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

след 4 дена и 3 нощувки на жребчето, и по точно на косьовия ръкав,резултата беше отчайващ. 3-4 червеноперки на жито едната около 400-500 грама другите по дребни, един костур долу горе също толкова голям, другите маалко по-малки, почти всички костури + по големия бяха хванати на дънна, на бял и жито. нищо по сериозно. нивото на водата докато бяхме там спадна за цялото време с до 40 сантиметра. излизат и по големи костури, както и платики, някой и друго шаранче хванати от колегите. това е от мене.
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

каябаш написа:след 4 дена и 3 нощувки на жребчето, и по точно на косьовия ръкав,резултата беше отчайващ. 3-4 червеноперки на жито едната около 400-500 грама другите по дребни, един костур долу горе също толкова голям, другите маалко по-малки, почти всички костури + по големия бяха хванати на дънна, на бял и жито. нищо по сериозно. нивото на водата докато бяхме там спадна за цялото време с до 40 сантиметра. излизат и по големи костури, както и платики, някой и друго шаранче хванати от колегите. това е от мене.
=================
И ние бяхме там една вечер (с/у 6-и) , но бързо бързо се отказахме от риболов и наблегнахме на други неща...вероятно си чул данданията :lol:
MILF - Man, I love fishing !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”