Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Зарган 2012

Мнение от sardina »

Вчера с двама мои приятели бяхме южно от Тюленово. От 9:30 до 16:00 хванахме по около 12 заргана всеки. Рибата посягаше към червея изключително плахо и на бавна скорост въртене. Половината от моите риби ги хванах на плувка като подръпвах леко от време на време и сравнително близо до брега.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

Вчера 24.11. на Тюленово от 8.до 14. часа четирима по 15-20 бройки.Пипаше много плахо предимно в брега.
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

sardina написа:Вчера с двама мои приятели бяхме южно от Тюленово. От 9:30 до 16:00 хванахме по около 12 заргана всеки. Рибата посягаше към червея изключително плахо и на бавна скорост въртене. Половината от моите риби ги хванах на плувка като подръпвах леко от време на време и сравнително близо до брега.

Сенсей Сардина, мойте рибки се оказаха 16 бр. накрая и много вкусни. Да споделя че освен "ученичките" 10 клас около 40-45 см, хванах и "Класната ръководителка" - 54 см. Другия колега май хвана "Директорката". Абе всичките женски бяха щото ни се "връзваха на мурафетите". Излета и времето прекрасни, вятъра още ми е в ушите и носа тече, ама по-страшно бяха ловците дето стреляха наблизо за некъв дивеч - ама не ги знаеш как са загряли :D :D :D .
С Рибите нахраних 6 човека снощи, ама добре че жената беше сготвира и друго :D :D :D :drinkers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
kiselq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kiselq »

Инфо от Лозенец, днес до към 11 около 20 риби
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Току що се прибирам от скалите преди Варвара-прясно инфо от южните морета,имам 26 бр от сутринта до заник слънце,моите другари финишираха с по 10-15 риби.Цифрата ми е по голяма ,защото заех една скаличка вляво от тях итам даваше малко по-добре,но общо взето тегава работа-море прекрасно ,брахме малко студ но какво да се прави-КРАСТАААА :axe:
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

bat stani68 написа:Току що се прибирам от скалите преди Варвара-прясно инфо от южните морета,имам 26 бр от сутринта до заник слънце,моите другари финишираха с по 10-15 риби.Цифрата ми е по голяма ,защото заех една скаличка вляво от тях итам даваше малко по-добре,но общо взето тегава работа-море прекрасно ,брахме малко студ но какво да се прави-КРАСТАААА :axe:
bat stani и аз сутринта бях на Варвара,точно на тези скали преди селото,ама вятъра и малкото риби ме накараха да се махна от там и към 12 си бих камшика към Маслен нос :) Резултата:Варвара до 12 часа 5 броя;Маслен нос от 13 до 16:30 часа 30 броя :) На Мириус беше тихо без вълни и рибата си вървеше добре,само дето двама глупаци с лодка ми развалиха кефа,защото решиха и те да ловят зарган на 30 метра от мен и рибата се покри за час...Сезона не беше много силен по южното черноморие ама пак си хванахме по някоя рибка :) Аз днес закрих,догодина пак :lol: Наслука на всички!
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Днес определено беше последното ходене на Мартината (като че ли !).....трима души от събахлян до 14.30-15 часа - 22 бр. основно дребна, всъщност имаше само една хубава риба......повечето беше на около 5-10м отпред....ужасен риболов, събрахме мъка колкото за едно погребение на северно-корейски премиер.....
0885022272 / 0885897615
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от ATANAS GANCHEV »

Привет и от нашия отбор. Повлияни от добрата прогноза за времето и ние решихме, че "днес е деня"! В 6.25 бяхме на любимата дестинация в Черноморец, но както казва Петко Бочаров "да, ама не" - 3 паркирани коли и минимум 7-8 човека, накацали на скала с място за макс.4... и си казахме "късно е либе за китка". Оттам към Созопол (под училището) - най-добрите места заети, но си намерихме удобно място с мисълта, че днес е неделя и навсякъде ще е така (и по-зле) Риболовът като цяло беше доста тегав, но приключихме с 37 заргана (пуснахме 3-4 бебета да реват на бабите си) и една платерина за десерт. Това от нас - допълнение от половинката "В неделя за риба - никога повече!"
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
burgazliq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от burgazliq »

аз се прибрах само с 2 заргана...и 200 км навъртяни от7 до 16ч
просто няма такъв карък
1во ходих скалите м/у Ахтопол и Синеморец...после м/у Синеморец и Силистар
после развалините м/у Варвара и Царево и накрая завода за лодки:)
asinasi
новобранец
новобранец

Мнение от asinasi »

От 13.30 - 16.30 на Агалина 8бр. Когато пристигнахме имаше 10-12 коли и един колега който чистеше риба около час след като почнахме да ловим. Имаше приличен улов според мен около 40бр., явно преди обяд се е получил добър улов. Колегите с мен финишираха съответно с 10 и 3 бр. , получи се добър риболов за неделен следобед.
Успешна седмица на всички!
bendji_men
новобранец
новобранец

Мнение от bendji_men »

Днес на лозенец риболова тръгна много тегаво.До обяд около до 5 риби на човек.Но след това рибата се активизира и крайния резултат е около 35-40 риби на човек.Пипаше много плахо и искаше много дразнене.Другата седмица ще закриваме риболова.А сега отивам да чистя рибата.
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

на дружба днес от 7 до 11 - 10 риби и нито повече :)
kalin_76
новобранец
новобранец

Мнение от kalin_76 »

Днес направихме неофициално закриване на сезона, официалното когато му дойде времето.Дестинацията,както казват някои колеги на юг от Бургас, хайде и по конкретно на юг от Царево. Трябва да ви призная че когато човек е с приятна компания на риболов времето минава направо неусетно независимо дали има или няма риба. Е де те така - Жорка,Тоше, Чефо, Рашо едва ли ще намеря скоро пак толкова готина компания за риболов-надявам се скоро пак да имаме възможност да упражним любимото занимание мятане на бомбарди ако не тази следващата година. Е колкото до улова не можем да се оплачем - можеше и по-добре ама колкото толкова средно по 40тина риби на човек, а майсторите с повече - той първенеца се знае кой е.
Аватар
BACHI
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BACHI »

На пристанището гр.Бяла на 24.10. за 2 часа 9 добри заргани пипат много леко и на много бавно въртене удрят на около 30 м. от тетраподите и на 25.10 за час два 10 броя пак там/искат хубав червей/ ..., колегите които бяха там 3-4 човека имат по 1-2 риби -времето идеално -лека вълна . Чух ,че на Прокаратурата хвърляли за калкан ,но безрезултатно !
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

kalin_76 написа:Днес направихме неофициално закриване на сезона, официалното когато му дойде времето.Дестинацията,както казват някои колеги на юг от Бургас, хайде и по конкретно на юг от Царево. Трябва да ви призная че когато човек е с приятна компания на риболов времето минава направо неусетно независимо дали има или няма риба. Е де те така - Жорка,Тоше, Чефо, Рашо едва ли ще намеря скоро пак толкова готина компания за риболов-надявам се скоро пак да имаме възможност да упражним любимото занимание мятане на бомбарди ако не тази следващата година. Е колкото до улова не можем да се оплачем - можеше и по-добре ама колкото толкова средно по 40тина риби на човек, а майсторите с повече - той първенеца се знае кой е.
Как не те е срам бе Кала, веднъж ще хвана 65 риби и да не ме похвалиш :), а като цяло не беше много късметлийски ден за всички , студ, вятър и много скъсани бомбарди. Закриването тази година ще го правим по Коледа :), аз сега откривам .
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”