Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- rikitikitavi
- разбира нещата
Re: Сафрид 2013
май сафрида вървеше седмица след меджита??
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ribar
- ще става разбирач
И на зеления фар (Варна) преди седмица един дребен меджит
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Има инфо за меджид още преди около седмица.Всеки момент ще се извадят и сафриди.
Качествени чепарета Borkata

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Borkata написа:Има инфо за меджид още преди около седмица.Всеки момент ще се извадят и сафриди.

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
-
- вече хвърля и на тежко
bananaman написа:Borkata написа:Има инфо за меджид още преди около седмица.Всеки момент ще се извадят и сафриди.
айдеее да иде по-сетне

Миналата седмица в залива на Черноморец хванах десет миджита на такъма за попче.Щях да слагам чепаре но заваля проливно и излязох преди пробите.
- shturetc
- ще става разбирач
Вече от две места дочувам,че в даляните южно от Приморско има хванати сафриди-майки.
Някой да има да добави нещо по въпроса
Борка,ще се радвам,ако в близките дни откриеш и тема Сафрид 2014 ! Ще се радвам и на всеки друг,който я открие,де
Някой да има да добави нещо по въпроса

Борка,ще се радвам,ако в близките дни откриеш и тема Сафрид 2014 ! Ще се радвам и на всеки друг,който я открие,де

- shturetc
- ще става разбирач
Опсс,сега видях,че миналата година темата я е открил колегата Straight. Що бях останал с впечатлението ,че Борката я беше сефтосал?!
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вероятно няма да съм аз тая година.Тези дни тепърва ще сменям маслото на мотора и ще заприходявам и монтирам нов сонар.Чак след това почвам проби.Желая успех на пробващите в момента.Сигурен съм,че до седмица някой ще изреве.
Качествени чепарета Borkata

Боре, хич да не е скалите на Маслен нос ни зоват следващата седмица 

- shturetc
- ще става разбирач
Близо 4 часа ма'ах чепарето,сам-самотен,на 1 КМ на Изтока с надеждата сафридите да ми го отнесат,ама....Резултатът-1 атерина(гюмюш за колегите от север) и едно,закачено за месината морско конче,снимано и пуснато да дава поколение.
Утре,ако не,вдругиден пак съм там,обаче,защото инфото за сафриди от Черноморец(Бс) е потвърдено,и то от човек от даляна-няколко дена взимали по малко йЕдър сафрид.Приятел ми рече,че днес на маг."Велека" продавали сафрид,уж от Ахтопол,а на "Славянка" имаме документиран ,бургаски сафридак--1 брой за целия ден
К'во? Пак си е нишан

Утре,ако не,вдругиден пак съм там,обаче,защото инфото за сафриди от Черноморец(Бс) е потвърдено,и то от човек от даляна-няколко дена взимали по малко йЕдър сафрид.Приятел ми рече,че днес на маг."Велека" продавали сафрид,уж от Ахтопол,а на "Славянка" имаме документиран ,бургаски сафридак--1 брой за целия ден

И аз получих инфо за йедър сафрид на даляните в Несебър, който даже е и по магазините в Бургас.
Време му е ..... да се накачули по чепаретата ни
Време му е ..... да се накачули по чепаретата ни

- shturetc
- ще става разбирач

Че ние,ако сме го опущили сафрида да иде чак до Несебър,сме за бой,бре???

То това,ако е вярно,бат'Киро ще го зачеластри преди мен...А от колко години пролетес го майтапя,че шЪ изловим йЕдрУтУ и нагоре ще пускаме само граца

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Обещавам тази година да ви дам предимство ве щурец.
Ще чакам първо юга да се пофали,после ще го търся тука.
Ще чакам първо юга да се пофали,после ще го търся тука.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
аз и тая година дебна да я открия ма не са получава нещоshturetc написа:Опсс,сега видях,че миналата година темата я е открил колегата Straight. Що бях останал с впечатлението ,че Борката я беше сефтосал?!