Зарган 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Re: Зарган 2013

Мнение от zografa »

Браво,това да се чува.
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Абе щях днес да почивам ама уви, в 14 цъфнах на плочите на Рубин. И така до 16 една риба ама след това като каза ДРЪЖ :shock: , ДО 17.10 общо 18 заргана ама заргани-добри :lol: . Айде със здраве, че трябва и ракия да се пие :wink: и да се почива, че утре на север.
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Todorin написа:Абе щях днес да почивам ама уви, в 14 цъфнах на плочите на Рубин. И така до 16 една риба ама след това като каза ДРЪЖ :shock: , ДО 17.10 общо 18 заргана ама заргани-добри :lol: . Айде със здраве, че трябва и ракия да се пие :wink: и да се почива, че утре на север.

Тодорине, това с новия телемач Мавър ли е слуката и ако да - кажи няколко думи за гегата и с каква макара и влакно ги ползваш?
Каква дистанция и чуствителност имаш с нея? :drinkers:
Аватар
Skyline
новобранец
новобранец

Мнение от Skyline »

Днес на ахтопол 22 средни заргана но още в 9.20 отряза после между варвара и царево още една бройка и в 12.00 пътя и в къщи :drinkers:
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата :)
checho_58
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от checho_58 »

Днес на Балчик, куца работа, от към 15:30, докъм 17:30 - 5 бройки, средна хубост!
Времето приказка, но рибата я няма, а вчера са вадили!?
Ще я чакалим, няма как :D
Аватар
kolio_n
новобранец
новобранец

Мнение от kolio_n »

Вчера на Ной от 6:30 до 10:00 - 17 бр., рибите са основно дребни и един каиш 51 см. Имаше колеги на буната, които взеха повече риби. След 10:00 рибата се изтегли навътре и риби се взимаха само на буната.
simonb
новобранец
новобранец

Мнение от simonb »

Днес на 3-та буна от 9-11 часа нито един удар, кьорава риба няма. Колеги казаха че цяла седмица не са хващали нищо и им вярвам щото и аз съм там през ден. :(
Хайде вече да спрат да пишат (търговците от магазините) колко били хванали за да си продават Червеите.. :lol:
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Днес на Агалина 15бр.,времето прекрасно ама риба няма.
Аватар
StefanHristov
новобранец
новобранец

Мнение от StefanHristov »

На Ной от 6ч до 13ч 32бр биващ зарган и няколко каиша. После мъгла...
Аватар
hamerfall12
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от hamerfall12 »

Изображение
И понеже активността на рибата понамаля, да разведрим обстановката с едно кулинарно изображение :)
Със специални благодарности към Щуреца, който внесе разнообразие в рецептата ни...Днес следва затваряне на последната партида в буркани.Наздраве на всички съфорумци с пожелание за успехи на зарганския фронт догодина.
Аз излизам в заслужена почивка и ще се отдам на епизодичен риболов на други зъбати остромуцунести, но по сладководните водоеми.Дръж се щучке, идем :)
emil75
новобранец
новобранец

Мнение от emil75 »

Днес на Нои наистина даде добре.Не липсваха и аджамии,които доидоха с мотиките да маат ,да оплитат и да пречат.Моля дайте инфо за Тюленово.Благодаря предварително.
Аватар
rumenbonita
новобранец
новобранец

Мнение от rumenbonita »

Здравейте колеги,от миналата събота (19 октомври),почти всеки ден съм сутрин на вълнолома или на първа буна,от десетина човека по една две заргани и то много рядко,някой ден кръгла нула.Това е от Варна на останалите на слука и късмет.
Аватар
iverson
новобранец
новобранец

Мнение от iverson »

hamerfall12 написа:Изображение
И понеже активността на рибата понамаля, да разведрим обстановката с едно кулинарно изображение :)
Със специални благодарности към Щуреца, който внесе разнообразие в рецептата ни...Днес следва затваряне на последната партида в буркани.Наздраве на всички съфорумци с пожелание за успехи на зарганския фронт догодина.
Аз излизам в заслужена почивка и ще се отдам на епизодичен риболов на други зъбати остромуцунести, но по сладководните водоеми.Дръж се щучке, идем :)
И благодарности на мен и твоя приятел Трифон за инфото:)Че май ние бях ме малко преди вас на синеморец:)
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Днес,в следобедните часове, метнах тапата с жива атеринка на моста и размятах бомбардата.В резултат 4 заргана-по два на двата такъма.И,ако за бомбардата е нормално да се взимат писалки(до 40 санта така им викам),то същите по размер риби глътнаха и атеринките,което вече е неприлично?! До преди 2 години(миналата Моста бе в ремонт) нормалните заргани на тапа си бяха 50+ см.
Преди обед е давало по-добре,като риби са взети на плувка със стръв атерина и белена скарида и на бомбарди.

hamerfall12,съвсем случайно в момента замезвам със...заргани по въпросната рецепта.Наздраве!...Обаче ти изби рибата с етикетите! :rock: Шапки долу!!! :prayer: ...И,недей ги юрва още щуките--и декември,и януари,и февруари ще ги има.Влизаме в зарганджийския месец ноември,До сега само тренирахме,бре :partyman:
Аватар
hamerfall12
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от hamerfall12 »

:drinkers:
iverson написа:
hamerfall12 написа:Изображение
И благодарности на мен и твоя приятел Трифон за инфото:)Че май ние бях ме малко преди вас на синеморец:)
Трифон ми е много добър приятел ,но на вашето инфо не съм разчитал , иначе с удоволствие щях да ви спомена в благодарствените редове...данните си ги черпим от други източници, но това е отделен въпрос :)Да ви просперира градинката ви пожелавам, както и да ставате малко по-рано , когато решите да биете около 500 км. сумарно :)Наздраве :drinkers:
Последно промяна от hamerfall12 на Сря Окт 30, 2013 8:49 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”