Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
Re: СМЯХ
Един колега хванал русалка,а тя му казала,че ще му изпълни 3 желания за да я пусне.Колегата без да му мисли много рекъл: а бе имам аз едно желание ама да е 3 пъти...
На 3 годинки Иванчо често се будел от скърцането на родителското ложе,влиэа и вижда как майка му скача върху баща му.Попитал я какво прави,а тя му казала,че шкембето на татко му е много голямо и така го смъквала.Иванчо се почесал и изтърсил:мамо ти го смъкваш,ама леля идва после иго надува...
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
starcho написа:На 3 годинки Иванчо често се будел от скърцането на родителското ложе,влиэа и вижда как майка му скача върху баща му.Попитал я какво прави,а тя му казала,че шкембето на татко му е много голямо и така го смъквала.Иванчо се почесал и изтърсил:мамо ти го смъкваш,ама леля идва после иго надува...

Без риболов няма любов !
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сержантът води при лекаря новобранец.
- Най-странният случай, който съм виждал, докторе. От два дни обикаля казармата и събира хартийки от земята. Всеки път, когато намери някакво листче, го поглежда първо от едната страна, после от другата и крещи: "Не е това!".
Като че ли, за да потвърди думите на сержанта, войникът се втурва покрай учудения доктор и започва да рови хартиите по бюрото му, викайки: "Не е това!".
Докторът е озадачен.
- Ела, ела, моето момче - казва той с мек глас. - С теб нещо не е наред. Не искам да те огорчавам, но смятам, че армията не се нуждае повече от теб.
След малко лекарят дава на войника бележка, че не е годен за военна служба.
Новобранецът я поглежда първо от едната страна, после - и от другата и с радостен вик: "Това е!" изчезва.

- Най-странният случай, който съм виждал, докторе. От два дни обикаля казармата и събира хартийки от земята. Всеки път, когато намери някакво листче, го поглежда първо от едната страна, после от другата и крещи: "Не е това!".
Като че ли, за да потвърди думите на сержанта, войникът се втурва покрай учудения доктор и започва да рови хартиите по бюрото му, викайки: "Не е това!".
Докторът е озадачен.
- Ела, ела, моето момче - казва той с мек глас. - С теб нещо не е наред. Не искам да те огорчавам, но смятам, че армията не се нуждае повече от теб.
След малко лекарят дава на войника бележка, че не е годен за военна служба.
Новобранецът я поглежда първо от едната страна, после - и от другата и с радостен вик: "Това е!" изчезва.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Двама умрели се срещнали в рая и единият попитал:
-Ти от какво си умрял?
-От замръзване.
-Аз пък от яд.
-Е, как?
-Еми, прибирам се и гледам жена ми седи гола и дрехи навсякъде и почвам да търся кой е тук, ама не го намерих и...
-Идиот! Ако беше отворил хладилника сега и двамата да сме живи!
-Ти от какво си умрял?
-От замръзване.
-Аз пък от яд.
-Е, как?
-Еми, прибирам се и гледам жена ми седи гола и дрехи навсякъде и почвам да търся кой е тук, ама не го намерих и...
-Идиот! Ако беше отворил хладилника сега и двамата да сме живи!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Детето скача в кушетката, държи се с две ръце за решетката, върти си главата във всички посоки и издава животински звуци...
Бащата казва окуражително:
"- Браво,сине. Умен си колкото майка си!"
Майката ядосано :
"- Я не обиждай детето
Бащата казва окуражително:
"- Браво,сине. Умен си колкото майка си!"
Майката ядосано :
"- Я не обиждай детето

Двама ловджии попаднали на следи на лъв и единия казал:
-Я иди да видиш на къде отива Лъвът.
А другия попитал:
-А ти какво ще правиш?
-Ми аз ще видя от каде е дошъл.
-Я иди да видиш на къде отива Лъвът.
А другия попитал:
-А ти какво ще правиш?
-Ми аз ще видя от каде е дошъл.

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- вече хвърля и на тежко
Две зайчета много се обичали и най-накрая решили да си имат малки зайчета. Опитвали те няколко седмици..... минала цяла година но уви нищо неставало. Най-накрая решили да отидат на доктор и да видят дали той може да им помогне с проблема. Отиват при доктора, влизат в кабинета и му казват:
- Докторе, отдавна сме заедно, много се обичаме и искаме да си имаме малки зайчета. Вече цяла година опитваме ама нищо не се получава. Можете ли да ни помогнете с нещо?
Доктора:
- Момчета, как я мислите вие тая работа?!
- Докторе, отдавна сме заедно, много се обичаме и искаме да си имаме малки зайчета. Вече цяла година опитваме ама нищо не се получава. Можете ли да ни помогнете с нещо?
Доктора:
- Момчета, как я мислите вие тая работа?!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Какво стана с оная мадама, която толкова време я сваляше?
- Ами реших да се изфукам и й казах, че имам супер богат дядо, който всеки момент може да умре и да ми остави огромно наследство.
- И тя какво?
- Сега ми е баба...
- Ами реших да се изфукам и й казах, че имам супер богат дядо, който всеки момент може да умре и да ми остави огромно наследство.
- И тя какво?
- Сега ми е баба...
-
- научил се да хвърля
Нощ. Ню Йорк. Мутра спира такси.
- Пич, карай към Пловдив...
- Абе, ти да не си луд...
- Слушай какво, пич! Виждаш ли тоя куфар? В него има половин милион долара...
- ОК! Стария или новия град?

- Пич, карай към Пловдив...
- Абе, ти да не си луд...
- Слушай какво, пич! Виждаш ли тоя куфар? В него има половин милион долара...
- ОК! Стария или новия град?

-
- научил се да хвърля
Hа един борец му се родило дете и той отишъл до болницата, за да разбере какво е.
Гледа на една черна дъска във фоаето написани имена и срещу тях цифри:
Петранка - син - 3400
Иванка - дъщеря - 2800
Пенка - син - 3100
Чете борчето списъка и най-отдолу гледа неговата жена: Бонка - син - 1900.
- Е те сега им ебах майката и на доктори и на сестри. Че им счупим главите на сичките, техната мама, точно на мене да пробутат най-евтиното.!!!!!!!!!!

Гледа на една черна дъска във фоаето написани имена и срещу тях цифри:
Петранка - син - 3400
Иванка - дъщеря - 2800
Пенка - син - 3100
Чете борчето списъка и най-отдолу гледа неговата жена: Бонка - син - 1900.
- Е те сега им ебах майката и на доктори и на сестри. Че им счупим главите на сичките, техната мама, точно на мене да пробутат най-евтиното.!!!!!!!!!!

-
- научил се да хвърля
Рибар седи на реката с въдица в ръка ... и една керемида на главата ...
... а по пътечката зад него минава мома от близкото село ...!?
Подминала го тя, но любопитството я заглождило ... върнала се и попитала:
- Кажи, приятелю, защо стоиш с тази керемида на главата ...?!?
А той й рекъл:
- Ще ти кажа ... ама ако бутнеш ...!?!
Тя се нагрочила, сопнала му се и ги заредила:
- Простак, мръсник, боклук ... и пр. ...!!!
Тръгнала си ... ама женското любопитство надделяло ...
... пак се върнала и ... кандисала ...!?
Изпердашил я колегата ... и тя рекла:
- А сега ми кажи ...!
А колегата и рекъл:
- Ми к'во да ти кажа ... виждаш нещо рибата не ще да кълве ...
... ама с тая керемида ... днеска си ми третата ...!?!
... а по пътечката зад него минава мома от близкото село ...!?
Подминала го тя, но любопитството я заглождило ... върнала се и попитала:
- Кажи, приятелю, защо стоиш с тази керемида на главата ...?!?
А той й рекъл:
- Ще ти кажа ... ама ако бутнеш ...!?!
Тя се нагрочила, сопнала му се и ги заредила:
- Простак, мръсник, боклук ... и пр. ...!!!
Тръгнала си ... ама женското любопитство надделяло ...
... пак се върнала и ... кандисала ...!?
Изпердашил я колегата ... и тя рекла:
- А сега ми кажи ...!
А колегата и рекъл:
- Ми к'во да ти кажа ... виждаш нещо рибата не ще да кълве ...
... ама с тая керемида ... днеска си ми третата ...!?!
Един шматарок влачел конец и кат го питали що го влачи той се сопнал: да не искате ли да го бутам?
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В гората от Лай*а неможело вече да се стъпва без да се оцапаш.... един ден докъто лъвът се разхождал да си оглежда територията докъто стигне от бор №1 до бор №3 наклепал лапите 4-ри пъти...ядосал се той и казал на гарванът да събере всички животни във гората на събрание ...събрали се всички и лъвът рекал:
- Съграждани на тази вече не толкова чиста гора след вчерашната ми омазана разходка реших да съберем по 1 лев и да направим кенеф ...някъде отзад се обадил заека(който работел Dj в дискотека "Стария Дъб")
- Абе аре да сложим един пулт за музика вътре и който влезе ми поръчва някоя песен срещу 10 ст така ще имаме пари после за подръжка! Казал заека..Лъвът се замислил и казал:
- Ейй зайо найш от кога си мечтая за такъв кенеф ... Речено сторено събрали парите направили кенефа сложили пулта и Зайо заел позиция...
Първи влезнал лъвът и казал :
Ей Пухчо пусни някоя чалгиика,че жената у нас не ми дава да слушам чалга... заека намерил най-подходящата песен и му пуснал "100 патрона" на Ивана
Лавът си свършил работата излезнал доволен...След него влиза Вълкът и се развикал:
- Заек пускай нещо на Бетховен,че тъкъв запек не си виждал .... да мога да релакса малко докъто друсам ....
Заека пуснал Гетховен Вълкът на 3-тата минута хоп и той свършил работа и тръгнал да излиза доволен както подобава...Да ама Мечо го засрещнал на врата фанал го за врата и му казал:
- Абе ей драгливец! Аре бегай,че тъкъв сюргюн ме е натиснал от онея развалени боровинки на лисицата,че червото ми се пръска... и го исхвърлил от кенефа ...
Мечо влезнал свалил килотите седнал на гърнто,а Зайо се провикнал :
- Абе ей ти няма ли да си поръчаш музика ?! Мечока го погледнал на кръв и казал:
- Рошава топко с косми такъв сюргюн имам,че ми е през ан*са кво ще ми пуснеш,квото ти попадне първо м/у пръстите него пускай.....
Заека хванал един диск набързо пуснал го и прозвучало:
- Горда Стара Планина ........
- Съграждани на тази вече не толкова чиста гора след вчерашната ми омазана разходка реших да съберем по 1 лев и да направим кенеф ...някъде отзад се обадил заека(който работел Dj в дискотека "Стария Дъб")
- Абе аре да сложим един пулт за музика вътре и който влезе ми поръчва някоя песен срещу 10 ст така ще имаме пари после за подръжка! Казал заека..Лъвът се замислил и казал:
- Ейй зайо найш от кога си мечтая за такъв кенеф ... Речено сторено събрали парите направили кенефа сложили пулта и Зайо заел позиция...
Първи влезнал лъвът и казал :
Ей Пухчо пусни някоя чалгиика,че жената у нас не ми дава да слушам чалга... заека намерил най-подходящата песен и му пуснал "100 патрона" на Ивана
Лавът си свършил работата излезнал доволен...След него влиза Вълкът и се развикал:
- Заек пускай нещо на Бетховен,че тъкъв запек не си виждал .... да мога да релакса малко докъто друсам ....
Заека пуснал Гетховен Вълкът на 3-тата минута хоп и той свършил работа и тръгнал да излиза доволен както подобава...Да ама Мечо го засрещнал на врата фанал го за врата и му казал:
- Абе ей драгливец! Аре бегай,че тъкъв сюргюн ме е натиснал от онея развалени боровинки на лисицата,че червото ми се пръска... и го исхвърлил от кенефа ...
Мечо влезнал свалил килотите седнал на гърнто,а Зайо се провикнал :
- Абе ей ти няма ли да си поръчаш музика ?! Мечока го погледнал на кръв и казал:
- Рошава топко с косми такъв сюргюн имам,че ми е през ан*са кво ще ми пуснеш,квото ти попадне първо м/у пръстите него пускай.....
Заека хванал един диск набързо пуснал го и прозвучало:
- Горда Стара Планина ........

Без риболов няма любов !