Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

:lol: А ма за френскоговорящи фараони не са чували нали :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:..... Е зависи и колко стеол съм си налял в дулния спирач :lol:
....Гир, гир, гир... :lol: стеол МД май се наричаше..., ама и никой не знае, какво е дулен свирач.... :lol:
...освен аз и ти... :lol: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Лози имаше един пич,и той ша знай :lol: Ама скоро не е чел май за историческото революционно развитие на АМЧ :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Магесник, смени си името бе човек, че не те разпознаваме с това нечленоразделно... :lol: ., тука си е волю на руски.. :lol: :
Силата на Магьосника е,че може да се представя под различни форми и имена,а за вас братя Фатмакови е останало свободно само едно- Сомски президент,щот за Генерали очевидно не ставате,а Фараон,Цар и Магьосни са заети!! :mrgreen: :drinkers:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Troli Rapala написа:
yco написа:Магесник, смени си името бе човек, че не те разпознаваме с това нечленоразделно... :lol: ., тука си е волю на руски.. :lol: :
Силата на Магьосника е,че може да се представя под различни форми и имена,а за вас братя Фатмакови е останало свободно само едно- Сомски президент,щот за Генерали очевидно не ставате,а Фараон,Цар и Магьосни са заети!! :mrgreen: :drinkers:

Мон Ами, според вашите критерии, какъв чин се полага за два априлски сома на тролинг 40 и 45кг,......в два поредни дни :shock: .... :fishing6: ..... за един приятел питам :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Меджик, пусни снимки на твоите с изпъкнала и вдлъбната пета, та да ги видим пак, че там май са ги изтрити, ...та да ти кажа от кои да носиш..... :lol: :lol: :lol:
:roll: хмъ..., ша ва остава аз всичките без кльонкове и ша ме гледате в ръчичките с увиснали зелени бърни от прекалена употреба на стиол мд.... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

yco написа:Меджик, пусни снимки на твоите с изпъкнала и вдлъбната пета, та да ги видим пак, че там май са ги изтрити, ...та да ти кажа от кои да носиш..... :lol: :lol: :lol:
Искай му снимка на ръките :drinkers: ядрено-магнитна а не на кльонките :lol: :lol: :lol: щот аз дали ще свиря на Страдивариус или на щайга от пазара се тая :lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

stomanco написа:Мон Ами, според вашите критерии, какъв чин се полага за два априлски сома на тролинг 40 и 45кг,......в два поредни дни :shock: .... :fishing6: ..... за един приятел питам :wink:
Ааааааа. Дай да са разберем . Тролката не мож те оЦенява теб щот е в коФликт на интереси :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Бай Миле, сега прочетох за стеола в нета и се оказа това, което съм го знаел, сиреч етанол и глицерин-фиркали са го яко по време на войната, както и спирачната течност, но стеола е в по-големи съотношения за глицерина, за да влиза твърде меко.... :lol: пък и е зелен.... :lol: , аз май ти споминах, как руснаците са си изпили спирачната течност на танковете при Курск, та от тогава не могат да спрат чак до Берлин, изпили са си сиреч спирачките.... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

KRASSI написа:
yco написа:Меджик, пусни снимки на твоите с изпъкнала и вдлъбната пета, та да ги видим пак, че там май са ги изтрити, ...та да ти кажа от кои да носиш..... :lol: :lol: :lol:
Искай му снимка на ръките :drinkers: ядрено-магнитна а не на кльонките :lol: :lol: :lol: щот аз дали ще свиря на Страдивариус или на щайга от пазара се тая :lol: :lol: :lol:
Айди ся, Страдивариус струва милиони, а щайгата само 2 лева.... :lol: - все ще намерим музикант за Страдивариуса, ама за щайгата няма много голяма навалица, освен няколко извратеняци с дебели сметки, като зелени дюшамета..... :lol: Имам от Гълъбов една щайга и цената и се покачка дръзко... :lol:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

На Гълъба са майсторски - изчислени са да придобиват точната тежест и акустика само след накисване с вода.
Сиреч искат подгряване на струните - същински Страдивариус :D
умира сам в реалноста !
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

KRASSI написа:На Гълъба са майсторски - изчислени са да придобиват точната тежест и акустика само след накисване с вода.
Сиреч искат подгряване на струните - същински Страдивариус :D
...гир, гир, гир... :lol: , точно така е, докато не се накисне, не му рабори инсрумента... :lol: , гат ми показваше за първи път удари няколко пъти и ми каза-не се накиснал още затуй не може....и чудо..след малко преработи.... :lol:
Викам му, що не го лакираш да работи веднага, ..отговори ми, че всяка година ли да ги лакирам, това да не са женски нокти..... :lol: та нито му са лакирани, нито бизиросани, нито грондирани-бабани само с натюр..... :lol:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Къде ме търсиш мене .... ехееее аз си мечтаех да се запозная с тоз Призрак още през 2000г ма все ми се изплъзваше в мъглата та слушах само разкази за него от пра-дядовците в Камилски дол :shock: :shock: - вечер на брега на по ракийка и салатка :lol: :lol: :lol: :drinkers:
умира сам в реалноста !
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

KRASSI написа:Къде ме търсиш мене .... ехееее аз си мечтаех да се запозная с тоз Призрак още през 2000г ма все ми се изплъзваше в мъглата та слушах само разкази за него от пра-дядовците в Камилски дол :shock: :shock: - вечер на брега на по ракийка и салатка :lol: :lol: :lol: :drinkers:
...и то смокиньова само предполагам..., за съжаление малко хора останаха в К.Д. смокини има ора нема.....
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Само тоя 70 градуса огин от вашия вилает не ми го фали :oops: :oops: :oops: - ял съм го. :lol: :lol: :lol:
За моята викаха, че можели да я пият вместо безалкохолно към тяхната - заеби :drinkers:
умира сам в реалноста !
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”