Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Зад аерогарата костури на рибе, дори и една червеноперка се хвана на такова. Кълвеше около обяд и след 16 ч. . Също е кълвало и рано сутринта.
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Колеги на яз. Волуяк дава ли каракуда,че не съм ходил от 2010 година.Ако има останала някаква популация след геноцида 2011 год.,на какво ще има най голям успех директен телескоп,мач или фидер.
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
1875
-
- научил се да хвърля
На фидер може би ще имаш успех стига куката да ти е малка и ня бял, на плувка ще имаш успех, ако е тихо време:)geibriel написа:Колеги на яз. Волуяк дава ли каракуда,че не съм ходил от 2010 година.Ако има останала някаква популация след геноцида 2011 год.,на какво ще има най голям успех директен телескоп,мач или фидер.
- kostura_24
- ще става разбирач
Студено е вече за там.geibriel написа:Колеги на яз. Волуяк дава ли каракуда,че не съм ходил от 2010 година.Ако има останала някаква популация след геноцида 2011 год.,на какво ще има най голям успех директен телескоп,мач или фидер.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Сега се връщам от язовира ,значи риба има и рибари доста имаше.Всички на язовира ловяха на дъно не видях някои да извади риба обаче.Аз застанах до преливника направих малко храна и за 30 мин на директния имах 4 каракуди и 1 бабка има доста кубинки и бъзикат стръвта.На връщане по канала беше пълно с хора реших да погледам дали ловят нещо и се оказа че дава повече отколкото на яз.Поседях около час на канала извадиха са доста каракуди като имаше няколко към полувинката но дълбочината е около 40см което ме отказа да ловя.Мислех да пробвам и на фидер ама се появиха едни умрели плъхове мн е мръсна водата ама поне има кво да се ловиkostura_24 написа:Студено е вече за там.geibriel написа:Колеги на яз. Волуяк дава ли каракуда,че не съм ходил от 2010 година.Ако има останала някаква популация след геноцида 2011 год.,на какво ще има най голям успех директен телескоп,мач или фидер.

Не сме народ
1875
1875
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
На Челопечене, яко баби, костури и платики
- kostura_24
- ще става разбирач
Хубаво щом е тръгнала риба по канала от мн време не бях виждал рибари по самия канал ..но от други ден го дават страшно застудяване така че на каракудата и мина сезона за жалост.geibriel написа:Сега се връщам от язовира ,значи риба има и рибари доста имаше.Всички на язовира ловяха на дъно не видях някои да извади риба обаче.Аз застанах до преливника направих малко храна и за 30 мин на директния имах 4 каракуди и 1 бабка има доста кубинки и бъзикат стръвта.На връщане по канала беше пълно с хора реших да погледам дали ловят нещо и се оказа че дава повече отколкото на яз.Поседях около час на канала извадиха са доста каракуди като имаше няколко към полувинката но дълбочината е около 40см което ме отказа да ловя.Мислех да пробвам и на фидер ама се появиха едни умрели плъхове мн е мръсна водата ама поне има кво да се ловиkostura_24 написа:Студено е вече за там.geibriel написа:Колеги на яз. Волуяк дава ли каракуда,че не съм ходил от 2010 година.Ако има останала някаква популация след геноцида 2011 год.,на какво ще има най голям успех директен телескоп,мач или фидер.Друго нещо което едновремено ме натъжи и погнуси е че рибата не се връща обратно.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

-
- новобранец
Дааа тъкмо се бях засилил да тествам новата макара с фидера и като погледнах прогнозата ми отиде ентусиазма на кино ! Сещам се за 1 филм за риболов ...накълцват се торни червей на пихтия изсипва се в захранката и ги утрепеха в студеното време та има ли нещо вярно или събота да го пиша дъждовен ?? Пепоръчайте захранка като ако ходя ще е на Веринско при температура ( очаквана ) между 4- 9 градуса !
- bogno
- вече хвърля и на тежко
По принцип в студена вода захранката трябва да е некалорична,ситна и солена.например"Респект,езеро".
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кълцания торен е супер добавка. На Веринско обаче, рискуваш да докараш много раци на петното. Aко ги има в района, в който ходиш, внимавай.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
днес на челопечене и горни богоров на спининг нямах чукване
-
- разбира нещата
Колеги,дали вече пускат пъстърви по Софийските платени водоеми? Ако някой е ходил нека сподели....
в била, фантастик, кауфланд - те не са спирали
да колега на платения на негованogi_peugeot написа:Колеги,дали вече пускат пъстърви по Софийските платени водоеми? Ако някой е ходил нека сподели....
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
- koko_alfata
- новобранец
Къде на Челопечене колега?На потъналия кран от дясно или другаде ?bobolinzer написа:На Челопечене, яко баби, костури и платики
Колкото повече набира,толкова повече набира........