Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от kukukuka »

Мilena написа:
kukukuka написа:
kukukuka написа:
:lol: :lol: :lol: не си заслужава усилието. нека други да ти се възхищават :lol: :lol: :lol:
едва ли можеш да отгледаш нещо сама :lol: :lol: :lol: те такива сами се хвалят щот се чувстват неоценени :lol: :lol: :lol:
Да те в охлюва без мустаци :lol:
:lol: :lol: :lol: имам рогца :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

kukukuka написа:
Мilena написа:
kukukuka написа:
едва ли можеш да отгледаш нещо сама :lol: :lol: :lol: те такива сами се хвалят щот се чувстват неоценени :lol: :lol: :lol:
Да те в охлюва без мустаци :lol:
Е па, колко са рогца :mrgreen: :lol:
С два пръста, хванеш ли ги :mrgreen:
Аз съм си АЗ :wink:
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Мilena написа:
kukukuka написа:
Мilena написа: Да те в охлюва без мустаци :lol:
:lol: :lol: :lol: само ши ги цункаш :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

kukukuka написа:
Мilena написа:
kukukuka написа:
Аз, или ти? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Мilena написа:
kukukuka написа:
Мilena написа: Е па, колко са рогца :mrgreen: :lol:
Аз, или ти? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
тогава мое ми се лъзгаш на аватара :lol: :lol: :lol:
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

Или ти се иска? :mrgreen:
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

айде спрете се малко ставате смешни
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

чакам хонорар за смешките :lol: :lol: :lol: топни се в канала да се освежиш :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Мilena написа:Инак и аз те обичам! :D
Не ти вярвам грам,вече каза,че пишеш,обичаш и не уважаваш само Ицо,за другите не те е грижа и това ме вбеси! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Мilena написа: "Три пъти мери, един път режи", че инак мерника все крив излиза! :wink:
Като ти гледах хубавата, скопосна питка за Бъдни вечер, та сега след всичките ти грозни Богохулски писаници, случайно се озадачих и взех да осмислям думата " лицемер"! :shock:
Питката е правена за Бъдни вечер,но от жена ми! :wink: :drinkers: Лично аз вече не вярвам в много неща включително и че хората имат душа! :idea: :drinkers: Душа няма, всички имаме мозък който има свойствата да си фантазира и измисля много неща,но реално науката доказа през последния век,че всеки е сам на света и е създаден от баща и майка по полов път,плод на еволюцията! :wink: :drinkers: Твоята роля е да раждаш от най-добрия,това ти е целия житейски и природен смисъл!После угасваш и остава само твоето ДНК в детето!Всякакви глупости за Богове и Духове са измислици,колкото по-бързо се осъзнае човек,толкова по-добре!Моите деца вече не вярват в дядо Коледа и въобще не им дреме за някакъв измислен Бог,който ги гледа и напътства,защото не съм им пълнил главите с измислици!От две години търся доказателства за Бог и не намерих нито едно научно,само написани глупости от евреи и араби преди хиляди години! :mrgreen: :drinkers: Българина по нашите земи е вярвал в Орфей,Зевс,Тангра и кой ли не Бог преди векове,а сега те са заменени с евреина Исус!Пълен цирк и загуба на време е вярата,човек трябва да вярва само на себе си,защото често родителите му са заблудени!До 100-200години религиите ще изчезнат,няма никакъв смисъл от тях!Имаме Закони,които сами си създаваме в Народното събрание и можем да живеем по тях,без да са писани от психаря Моисей или Мохамед! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:lol: :lol: :lol: народа още е психясъл и са фърля за кръста и злите духове гонят с кукери :lol: :lol: :lol: фън шуй се опитват да ни пробутат ам хубавото песто се прави с кедрови ядки :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Исус къде беше,като Хитлер изби милиони евреи,нали са богоизбран народ? :mrgreen: :drinkers: Толкова противоречия и измислици има в Библията и жалко,че Аристотел не е жив защото чрез Логика щеше да изобличи всички лъжи! :wink: :drinkers: Всичко на което се радваме през 21-век се дължи на Аристотел,който е създател на науката чрез която живеем по-добре и по-дълго! :wink: :drinkers: Вярвам,че ако имам проблем само доктор може да ми помогне,а не някакви духове,молитви или измислен от някой идиот в миналото Бог! :wink: :drinkers: Мога да си измисля,че Левски е Бог или богоизбран и да вярвам в него,защо ми е Аллах или Иисус? :mrgreen: :drinkers: Въпрос на избор и заблуда! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа::lol: :lol: :lol: народа още е психясъл и са фърля за кръста и злите духове гонят с кукери :lol: :lol: :lol: фън шуй се опитват да ни пробутат ам хубавото песто се прави с кедрови ядки :lol: :lol: :lol:
На мен ми е смешно това с кръста и никога не бих се хвърлил за нищо,поне да беше от чисто злато и да си остава за теб,иначе е състезание за балъци с измислена награда! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:ANAL: Баща ми беше минал два семестъра в Семинарията,беше Масон,рисуваше Църкви и Икони 30години и няколко месеца преди инсулта ми каза,че няма Бог! :rolleyes: :drinkers: Бях в шок и се замислих,винаги съм вярвал в Бог и реших да се разровя дали аджеба е прав? :roll: :drinkers: Рових 7000години назад,учил съм в университета доста дисциплини,прочетох стотици книги и накрая се предадох,живял съм в заблуда 46години! :rolleyes: :drinkers: Няма Бог и мога да го докажа научно,единствено Слънцето можем да го обявим за Бог както е направил Ехнатон,защото без него нищо не вирее и пак не е така,защото на дъното на океана без светлина и топлина има живот,та дори и да ни избие отново метеорит като динозаврите,пак ще оцелеят някои! :wink: :drinkers: Най-смешен ми е Буда,който иска да ме убеди,че ще се превърна в мравка или дърво,баси тъпака! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

измамници е имало и ще има по целио свет :lol: :lol: :lol: ам кат са замислиш Исус срина цела римска империя :lol: :lol: :lol: щот и да си император не треа се оставяш на фуста да ти промива мозъка :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”