Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)
Дори името на планетата ни е сгрешено и вместо Земя,трябва да се нарича Вода!
Водата ни прави различни от всички планети,не нещо друго!За това ми е смешен Елън Мъск,който ще създава колония на Марс дет няма нищо освен камънак!
Да отиде в някоя пустиня тоя тъпанар и да я направи рай,къде си харчи парите за глупости!
Надявам се извънземните да отвлечат Милена и да я осеменят с някой зелен плужек, хахаха!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Според мен Римската империя продължава да съществува,но вече се намира в Ню Йорк!kukukuka написа:измамници е имало и ще има по целио свет![]()
![]()
ам кат са замислиш Исус срина цела римска империя
![]()
![]()
щот и да си император не треа се оставяш на фуста да ти промива мозъка
![]()
![]()

- kukukuka
- кандидат преподавател

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Don4o_62
- учете се от него
Саше,правиш се на заклет Атеист но ще ти кажа че има някакви неразбираеми сили за нас,това да се кланяш на богове е лично,евреите си чукат главите в стените,мюсюлманите в земята,християните се кръстят кой ляво,кой дясно,това е навик и традиция и нищо няма ти помогне колко и да си ревностен,говоря човек като почине, се случват неразбираеми неща след това,изпитал съм го понеже съм изпратил всички мой близки,последния пример,баща ми почина,къщата празна и заключена,една картина седеше с год. на стената и не мърдаше,след седмица влизам,картината на земята на парчета,и други случай преди това,но да не ставам голословен или смешен,така че Бог е общо понятие но има нещо неразбираемо за нас и съм сигурен че и други са го изпитали,един по весел пример,ловим уклей с познат,едни и същи въдици и такъми,аз фърля вадя, той една чат пат, псува и се ядосва,викам даваш негативизъм по кордата мълчи по добре,давам му моята въдица,пак нищо а аз с неговата фърли вади, и други са ми споделяли подобни неща,та такива работи
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
И аз съм имал паранормални събития,но се опитвам да си ги обясня научно,тоест да схвана механизма как се е случило нещо и каква е причината!
И аз си мислех,че Бог много харесва Краси112 и му праща все големи риби,но истината е,че е доста упорит и знае много за сома!
Науката е открила вече почти всичко,кое-как действа и тези тайнствени сили за които говориш са случайности!Паднала е картината и ако се заровиш научно ще откриеш,че не е свързано с тайни сили! Всички видове сили ги е описала съвременната физика и няма тайни!Библията е архаична книга пълна с лъжи и вече не може да внушава глупости на съвременния човек!Обясни ми как е защенат Исус без секс и сперматозоид?
Или теб кой те е създал,някакъв измислен от някой друг човек Бог или майка ти и баща ти?
Сега живеем по-добре и дълго само заради науката,която се прави от хора за хора!Ако можех да се върна 2000години назад и да отида в Йерусалим с таблет,щяха да ме обявят за Бог!
А тя цялата битка за 7000години е на кой народ Боговете са по-истински!Египетската и Римската империя бяха победени от евреите чрез промиване на мозъци,това е положението!Сега Алаховците са в подем и се развъждат яко по целия свят отричайки всички достижения на съвременния свят,но не се отказват да ги ползват!
Без религии ще е по-спокойно на планетата Вода,Вервай ми!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
В момента едни от най-богатите хора на планетата Вода са сформирали научно звено с цел как милиардерите да станат безсмъртни!
Не се молят на Бог,а чрез науката търсят начин да спрат стареенето на клетките!Много добре знаят,че умреш ли и това е краят,няма задгробен живот,само тишина и гниене!
Знаят,че вид акули са на 400-500години,някои дървета в Америка са на 3000години и търсят бързо как става номера!
Не се съмнявам,че ще открият нещо и ще накарат клетките в човешкия организъм да не стареят!
Щом дълбоководната акула го може да изкара 400години,защо и човек да не може!

- kukukuka
- кандидат преподавател
мноо малко хора си харесват живота
ам и нещът да си отидат

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Угасваме като крушки и точка,а живота продължава,единственото което остава е ДНК информацията в децата!
За това и харесвам Епикур,наслаждавай се тук и сега и хич да не ти пука!
Наздраве на живите,а на умрелите не им пука,ни чуват-ни предават!
Който вярва,че го чака нещо хубаво като умре е пълен идиот и мога да го докажа научно!
Не ми дреме за умрелите и на тях не им дреме за мен,да сме живи и здрави и да ни идват хубави риби за да ни направят кефа!

- kukukuka
- кандидат преподавател
ам кат вярва да умира и ши съ възнесе в царството небесно
пък нии ши хапнем и пийнем и ши говорим че хубав човек беше ам по хубаво стана че си отиде
само греяната ракия ши ни топли

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Баща ми беше художник и всички стени са ми пълни с картини и га умре преди две години още никоя картина не е паднала,ето ти доказателство,че нема тайни сили!Don4o_62 написа:последния пример,баща ми почина,къщата празна и заключена,една картина седеше с год. на стената и не мърдаше,след седмица влизам,картината на земята на парчета

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Приемам,че Исус е божи син и е Възкръснал и ви питам що и къде се крие от 2000години?
Аз ако възкръсна,кви простотии ке напраим,бедна ви е фантазията!
Ама споко нема,че ви мъчим още 50години у форума,па кой оцелее да чете идиотии!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз ке фанем толко голем сом, че шъ нахраним целио Балкански полуостров,е те тоя номер Исус не го владее!

- kukukuka
- кандидат преподавател
браво чадо е те това е богоугодно делоTroli Rapala написа:Аз ке фанем толко голем сом, че шъ нахраним целио Балкански полуостров,е те тоя номер Исус не го владее!![]()

Все желания тваи.........Поздравче, Кука!kukukuka написа:........ господ да ми прости за нахалството че и аперитив ще поискам докът се сготви сомето .......:

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Don4o_62
- учете се от него
Усещам, че още някой скоро ще тръгне по вода

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти