Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Павка, спри да се ебаваш с нас, на та снимка виждам само готин задник дето ако му смъкна гащичките....., а теб ич не те виждам?? Може да не пиша напоследък тук, щото няма кВо, ама чета.... Така, че ако ще туряш снимки, тури някоя читава-риболовна....
Та, я си кажи? Те мадами на теб ли ти налитат или на комплекта Симмс? Това, да знаем и ние- да пъчим космати или епилирани гърди или с кВо да се оборудваме???
п.п. Днес направих поредния си излет на р.Арда, под Маджарово. Бях само по прашки докато газех до гърди, ама никоя мацка не ми налетя..
То, не че имаше много де, ама почвам да изпитвам комплекси при моето телосложение кат за 40-годишен....
Това, разбира се е в рамките на шегата, риба не хванах, освен маломерни кефали и един доста мерен костур, но душата ми откъм природа ще е пълна цяла седмица- който е посещавал района, знае за какво говоря... А, най лошото е, че от миналата година района се напълни с шопи, които по цял ден жабурникат с канута по реката и плашат рибата, отделно много от приходящите си оставят боклуците по брега..
Такова нещо не е било дори преди 20-сет години, кога миньорите владееха местността.... Но все още, като се излегне човек под слънцето и отвори очи, вижда не облаците, а защитените от закона и реещи се в небето орли и лешояди...
Уникално място и уникална природа.... Най дивото, щото там хората по принцип са рядкост..., ама не и в последно време... Всяка неделя през лятото съм там....
Та, я си кажи? Те мадами на теб ли ти налитат или на комплекта Симмс? Това, да знаем и ние- да пъчим космати или епилирани гърди или с кВо да се оборудваме???

п.п. Днес направих поредния си излет на р.Арда, под Маджарово. Бях само по прашки докато газех до гърди, ама никоя мацка не ми налетя..

Това, разбира се е в рамките на шегата, риба не хванах, освен маломерни кефали и един доста мерен костур, но душата ми откъм природа ще е пълна цяла седмица- който е посещавал района, знае за какво говоря... А, най лошото е, че от миналата година района се напълни с шопи, които по цял ден жабурникат с канута по реката и плашат рибата, отделно много от приходящите си оставят боклуците по брега..

Уникално място и уникална природа.... Най дивото, щото там хората по принцип са рядкост..., ама не и в последно време... Всяка неделя през лятото съм там....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Ма забрави и Жорж Ганчев - сега си имаме Волен - кат дойдеме на власт,а това ще е скоро всичките смешници отляво и дясно барабар с резенките ша останат спомен.Палатки и митинги ли,подписи за Орешарски пред НДК - малко им остана - ша им приседне кафето на всички. И тия дето са се нагъзили срещу Халите по тротоарите - и това ша изчезнеdaniel defoe написа:Коя година сме, всъщност ?!?
"- БСП са на власт...........
2013 или 1990?"

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Koи сте вие, идващите на власт?Teo 62 написа:...кат дойдеме на власт,а това ще е скоро ...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Нали писах - имаме си Волен и ша мачкаме наредGODzillata написа:Koи сте вие, идващите на власт?Teo 62 написа:...кат дойдеме на власт,а това ще е скоро ...

http://www.youtube.com/watch?v=CaFvr78ssXc" onclick="window.open(this.href);return false;
Тигре мислих , че си по у редTeo 62 написа:http://www.youtube.com/watch?v=CaFvr78ssXc" onclick="window.open(this.href);return false;GODzillata написа:Koи сте вие, идващите на власт?Teo 62 написа:...кат дойдеме на власт,а това ще е скоро ...

Преди БАНАН - чето бяхМитев написа:Teo 62 написа: Тигре мислих , че си по у ред![]()

И понеже не съм у ред
те откъде дойде идеята за митингите - по точно проследете последната част на клипа уважаеми длигари ивропеанци -дУмократи
http://www.youtube.com/watch?v=ntNIgPTKtVI" onclick="window.open(this.href);return false;
Даже и таз Ряпа зад Тато генерал стана,че и повече

http://www.youtube.com/watch?v=ntNIgPTKtVI" onclick="window.open(this.href);return false;
Даже и таз Ряпа зад Тато генерал стана,че и повече

Яко!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Добре че хапнах отровния БАНАН,та ми дойде просветление - Волен ПрезидентТелескоп написа:Яко!!!
![]()
![]()

- G.Petkov
Докторе,Teo 62 написа:... Сега съм отявлен националист...
За..и ги и тия националисти, бре

Нямат в редиците си млади, сочни и готови на всичко националистки

Само едни яки младежи, облечени в черно, дето гледат лошо и повече им се бие, отколкото пие !
И Волен може да стане президент,
Има няколко места, на които които "много ще им тича",
Лично съм виждал някой от тях

А Вид е прав,
Павел,
След анонса, който направи на предната страница,
Сега да покаже облечена репортерка и то в гръб

Абе има нещо в тия репортажи

Не, че в гръб девойката изглежда зле,
Напротив,
Много важи !!!
G.Petkov написа:Докторе,Teo 62 написа:... Сега съм отявлен националист...
За..и ги и тия националисти, бре!
Нямат в редиците си млади, сочни и готови на всичко националистки.........!

- G.Petkov
За идеи, може само някоя много "загоряла" да ти налети, със съпътстващите я натрапчиви "идеи" и видения
!
Лошото е, че вече и за малко пари не щът
!
Искат всичко, или нищо,
И най-често получават - "нищо" !

Лошото е, че вече и за малко пари не щът

Искат всичко, или нищо,
И най-често получават - "нищо" !
Я виж ,тука съм 128 кила,сега свалих на 110 - малко съм дегазиран,че и пищова поприкрих - с бухалката и девойките нямам проблемиG.Petkov написа:За идеи, може само някоя много "загоряла" да ти налети........

Ей ви една малка смехорийка.......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Аааааааааааа........можело, а?!Teo 62 написа: Я виж ,тука съм 128 кила....

Па ми се смееш на мен!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!