Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Заради такива като теб, sinbad, няма да има риба из българските водоеми! На консерви ли ще я правите?! Махалата ли ще събирате риба да яде?! По-добре да не беше качвал снимката!!!
Риба може да няма, но важното е да си на гьола
такива касапи с кеф да ги метнеш в Дунава с камък на шията.
-
- новобранец
Това е от Малък Преславец...И преди да сте ме нападнали линовете си плуват обратно по-живо по-здраво.
- Прикачени файлове
-
- 20150919_171549.jpg (4.05 MiB) Преглеждано 997 пъти
Браво, щукарче.
Моят излет от почивните дни:
Влачи ли още водорасли Дунава?
Моят излет от почивните дни:
Влачи ли още водорасли Дунава?
- Прикачени файлове
-
- 22.09.2015.jpg (53.45 KiB) Преглеждано 975 пъти
не е моя улов товаSpoks написа:Заради такива като теб, sinbad, няма да има риба из българските водоеми! На консерви ли ще я правите?! Махалата ли ще събирате риба да яде?! По-добре да не беше качвал снимката!!!
да бе Дунава тече зад двора тамkasabinho написа:Мен ме съмнява много, че тази снимка е от скоро между Бръшлен и Нова Черна
От последните 10 излета на Дунава една риба не съм си взел,така че моля моля а и речна риба не ям само морскаSpoks написа:Заради такива като теб, sinbad, няма да има риба из българските водоеми! На консерви ли ще я правите?! Махалата ли ще събирате риба да яде?! По-добре да не беше качвал снимката!!!
и защо да не я качвам и не ловя риба с мрежи токове и т.н а толкоз риба на въдица не може да се улови......очаквах негативи ама не към менSpoks написа:Заради такива като теб, sinbad, няма да има риба из българските водоеми! На консерви ли ще я правите?! Махалата ли ще събирате риба да яде?! По-добре да не беше качвал снимката!!!
Господи ,,иара,,.........къде си...........накажи ги.Срамувам се да съм БЪЛГАРИН.,,АЛЧНОСТ,,
и напишете във фейса Sevdalin Sevdalin и ще видите виновниците за това ......а и сам сигурен на 80 процента че тази риба е от тези локви или ями...... не ги защитавам....но тази риба е обречена там ,ако е от там де....sinbad написа:От последните 10 излета на Дунава една риба не съм си взел,така че моля моля а и речна риба не ям само морскаSpoks написа:Заради такива като теб, sinbad, няма да има риба из българските водоеми! На консерви ли ще я правите?! Махалата ли ще събирате риба да яде?! По-добре да не беше качвал снимката!!!
че зарибете други водоеми около РУСЕ ,СЛЕД като е.... ОБРЕЧЕНА.
,,месари,,. 

че ти калко си зарибилORadev написа:че зарибете други водоеми около РУСЕ ,СЛЕД като е.... ОБРЕЧЕНА.,,месари,,.
или на някой арендатор гьола да зарибя.... смешен си......ей за акъл сте първи ама само до там......sinbad написа:че ти калко си зарибилORadev написа:че зарибете други водоеми около РУСЕ ,СЛЕД като е.... ОБРЕЧЕНА.,,месари,,.
Абе човек, качваш снимка от твоя профил, която е доказателство за бракониерство. И питаш "а за това какво ще кажете". Какво очакваш да ти кажат хората?! Браво? Евала? Най-добрия рибар? И към кого очакваш да са насочени негативите след като ти качваш снимката. Нямаш оправдание дори само, че си участвал в това нещо. Мисля, че разстоянието до Дунава не е било голямо, можели сте да пуснете рибата в Дунава.
Риба може да няма, но важното е да си на гьола