Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Troli Rapala »

От Българските Владетели най-важното го е казал хан Омуртаг издълбано в мраморна колона и оцеляла до днес-"Човек и добре да живее умира и се ражда друг"! :wink: :drinkers: Точно тук е смисъла,"ражда се друг",демек трябва да си го направиш! :wink: Това е мъдрост,а не лъжливото зачеване свише или тъпото възкръсване взето като идея от тъпите Фараони! :wink: :drinkers: Кога възкръсне некоя мумия у Египет или Исус,ела ме ритни у гъзо! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Представям си у днешно време как некоя невеста у Перник се връща от Църквата и казва на мъжо си-Заченах свише! :mrgreen: :axe: :drinkers: Ще стане на шопска салата веднагиш! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

за тез работи е спец Далай Лама :lol: :lol: :lol: ам за камъка си прав. нали надраскаха локо сф в колизеума :lol: :lol: :lol: взеха им ума :lol: :lol: :lol: пък талибаните срутиха някакви вековни статуи :lol: :lol: :lol: и нашия мавзолей не падна от раз :lol: :lol: :lol: туй чиляка голяма гад :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Troli Rapala написа:Представям си у днешно време как некоя невеста у Перник се връща от Църквата и казва на мъжо си-Заченах свише! :mrgreen: :axe: :drinkers: Ще стане на шопска салата веднагиш! :mrgreen: :drinkers:
кучето е приятел. женското нъцки :lol: :lol: :lol: трябва да и следиш цикъла и кога е овулация щот мое да стане уво лация :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ние Европейците сме Боговете на планетата,това е поуката от Историята! :wink: :drinkers: Демек генетично и еволюционно развиваме всичко около нас,както е било винаги! :wink: :drinkers: Библията отива в коша, Аристотел ми е достатъчен за да знам от къде съм тръгнал,къде се намирам и какво ни чака! :wink: :drinkers: Пътеводната звезда пред човека винаги е била следствие-причина за всяко нещо,а не тъпите религии! :wink: :drinkers: Аристотел е нашия Бог защото от него тръгва науката,той създаде любовта към познанието и ни води напред! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Животът е елементарен,правиш грешка и имаш проблем,не правиш грешки и всичко ти е точно! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

напред напред ам осрахме и космоса :lol: :lol: :lol: продават боклуци и после си купи хапове ако имаш запек, газове, и др. :lol: :lol: :lol:

няма безгрешни :lol: :lol: :lol: има мазници :lol: :lol: :lol: ам на мен не ми пука :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:и нашия мавзолей не падна от раз :lol: :lol: :lol:
Тая мумия там беше грешка, добре стана като я махнаха! :wink: :drinkers: И Ленин ще го махнат до 3000години,като им дойде акъла или ако им каже изкуствения интелект! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Troli Rapala написа:
kukukuka написа:и нашия мавзолей не падна от раз :lol: :lol: :lol:
Тая мумия там беше грешка, добре стана като я махнаха! :wink: :drinkers: И Ленин ще го махнат до 3000години,като им дойде акъла или ако им каже изкуствения интелект! :mrgreen: :drinkers:
ам нищо ново :lol: :lol: :lol: величаеха вожда Георги Димитров до като им отърва и после арееее бегай :lol: :lol: :lol: в Камбоджа още чистят от мини :mrgreen: тук ни пробутват ваксини :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:тук ни пробутват ваксини :lol: :lol: :lol:
Ваксини си слагат умните и тези които вярват в науката! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа::lol: :lol: :lol: величаеха вожда Георги Димитров
Бих се кланял на мумията на Омуртаг,казал е всичко в едно изречение и ми е отворил очите,а Гошо Тъпото от село Ковачевци е бил слуга на масовия убиец Джугашвили,които са се занимавали само с грабежи и убийства,демек нисък интелект! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:fishing11: Вече съм спокоен,Интелектът винаги побеждава,защото е градивен! :wink: :drinkers: Важните решения в бъдеще на глобално ниво ще се взимат от Изкуствения интелект и разни отрепки които искат да сеят разруха са обречени на неуспех! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

аз не вярвам че латините ни желаят всичко добро :lol: :lol: :lol: и то се започна. без телефон си за никъде :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Troli Rapala написа:
kukukuka написа:тук ни пробутват ваксини :lol: :lol: :lol:
На тебе ще ти издам Червен сертификат с Черно кръстче,та като те гепи Ковид да одиш у Църквата и да се молиш на Йешуа да те изцери! :mrgreen: :drinkers: Жена ми и сина ми са с Ковид в Италия под карантина и не са опряли до болница и съм спокоен,тя е с бустер на Пфайзер а той с две Астра Зенека! :wink: :drinkers: Та пак ще си говорим,кой в какво вярва! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

В днешно време Болниците са Храма,там се молиш на докторите да те изцерят! :wink: :drinkers: Всеки се моли да живее по-дълго тук и сега,защото вътрешно осъзнава,че няма Небесно Царство! :wink: :drinkers: Вервайте ми,патило съм! :cry: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”