Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- ще става разбирач
Re: Качествени чепарета
виждам дори темата е станала интересна!Сега каквото и да си говорим ,горе -долу всичко около чепаретата е почти открито ,но винаги (аз поне за себе си )откривам нещо ново .Според мен троленто за зъбата риба е пълна загуба на време ,това мисля аз истината е в Джиг ,както казва Добрият с половин чепаре и дълъг бидем това за мен е най доброто.Киро ,според мен ветрилото е най доброто за сафрида ,но за зъбатият мисля не е ок ,според мен той си иска почти отвесно пропадане с подходящият пилкер естествено,ето и пример .На тролене при рехава риба масово рибата отива на нокът който е зад воблера и почти никога на калмарчето ,а на джиг отиват по една две три риби ,пак казвам това е според мен.А относо снимките тук аз поне ми е много трудно тук да ги качвам ,може и да съм индиянец ха ха
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

-
- ще става разбирач
а според мен между уловът на чернокоп и лефер няма разлика ,може би в РАЗМЕРЪТ ,пусти и размер 

Както казва един приятел: "Щом е на тролинг - значи е лефер"El Pescador написа:а според мен между уловът на чернокоп и лефер няма разлика ,може би в РАЗМЕРЪТ ,пусти и размер

- stareca
- ще става разбирач
Определено на тролинг рибата се отсява доста .Дори и черокопа който се взема е една идея по едър от масовия, аз така мисля.gergi_81 написа:Както казва един приятел: "Щом е на тролинг - значи е лефер"El Pescador написа:а според мен между уловът на чернокоп и лефер няма разлика ,може би в РАЗМЕРЪТ ,пусти и размер![]()
А за тази таблица какво ще кажете? Според нея доста лефери сме извадили на отвесно клатене на чепаре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- ще става разбирач
през каквото мине и може да се закачи ,тук вече идва и селекцията на такъмаstareca написа:Определено на тролинг рибата се отсява доста .Дори и черокопа който се взема е една идея по едър от масовия, аз така мисля.gergi_81 написа:Както казва един приятел: "Щом е на тролинг - значи е лефер"El Pescador написа:а според мен между уловът на чернокоп и лефер няма разлика ,може би в РАЗМЕРЪТ ,пусти и размер![]()

-
- ще става разбирач
извинявай,ама ти пробвал ли си ,същите тези риби дето ги взимат на тролене ги взимам на джиг ,че и с по голяма успеваемости честота или едно си баба знае едно си бае ,да не влизаме в излишни полемики както казах СПОРЕД МЕН !!!gergi_81 написа:А за тази таблица какво ще кажете? Според нея доста лефери сме извадили на отвесно клатене на чепаре.

Аз имах предвид размерите в тази таблица а не начина на риболов. Над 20см ако е лефер, то значи половината риби, които съм хващал като чернокпи са били лефери. А колегите в Гърция само гофуси хващат явно.El Pescador написа:извинявай,ама ти пробвал ли си ,същите тези риби дето ги взимат на тролене ги взимам на джиг ,че и с по голяма успеваемости честота или едно си баба знае едно си бае ,да не влизаме в излишни полемики както казах СПОРЕД МЕН !!!gergi_81 написа:А за тази таблица какво ще кажете? Според нея доста лефери сме извадили на отвесно клатене на чепаре.
И аз съм забелязал ,че при сравнително добър пасаж ,даже и гъста риба ,по-ми е успешно ловенето с джигосване отколкото при клатене...........даже и сега се замислих ,че и при рехава риба съм имал успех.
- st_beer
- ще става разбирач
Вчера си купих силикончета като тези трите вляво различни цветове. Миналата година имаше добри резултати с тях. В пакетчетата имаше и някои бройки с брак опашки и за да не ги хвърлям в коша реших да направя проба да отрежа брака и да направя комбинация като заместя опашката. Дали ще вършат работа само времето и тестовете ще покажат.

Hobie Mirage Outback
Включително и зарган.
Иначе не знаех,че Гошо бил мерило
В тоя форум.
Те не само от Приморско и София,
Ще ловят има много други градове,
И държави естествено.
Така си ги поръча човека,
На мен естествено,не от
Тоя форум.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
За тролинг,имам поръчка от
Шефа на тоя форум,
Но няма внос на размера в момента,
На октоподите,за Гърция става въпрос.
Айде лека неделя,и повече усмивки.
Шефа на тоя форум,
Но няма внос на размера в момента,
На октоподите,за Гърция става въпрос.
Айде лека неделя,и повече усмивки.

Риболовци.
***КОРИГИРАН КОМЕНТАР***
Последно промяна от gergi_81 на Нед Фев 23, 2020 4:32 pm, променено общо 2 пъти.
- nabor4eto
- ще става разбирач
Ти колега , обаче наистина търсиш да се заяждаш и да провокираш хората да те псуват....май наистина ще се окажеш ти основният дразнител в тази темаlusienn написа:
На мен естествено,не от
Тоя форум.
П.С...щом досега не са те наказали, явно имаш някой админ или модератор за приятел...
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

Нямаш идея колко си прав. Аз не издържам вече на тая простотия. То колко да го търпиш тоя, баси!nabor4eto написа:Ти колега , обаче наистина търсиш да се заяждаш и да провокираш хората да те псуват....май наистина ще се окажеш ти основният дразнител в тази темаlusienn написа:
На мен естествено,не от
Тоя форум.
П.С...щом досега не са те наказали, явно имаш някой админ или модератор за приятел...