Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
Аз пак си залагам на традицията с малко отклонение де.

Пера от юрдек и бърне,с малко ламе.
Тука са 10-ти куките

като тази година пускам малко по-дълги бидеми 7см с куката.
и разстояние 17 см между тях.
Добрия,майстор си на чепарето,чак като теб не ги правя,ама са си мойте де.
И пак бидем 0,148 майка 0,20 FС.
Дължина на цялото чепаре към 1.80 а спининга ми е 2,40
така,че за лодката ми стига дължината.

Пера от юрдек и бърне,с малко ламе.
Тука са 10-ти куките

като тази година пускам малко по-дълги бидеми 7см с куката.
и разстояние 17 см между тях.
Добрия,майстор си на чепарето,чак като теб не ги правя,ама са си мойте де.

И пак бидем 0,148 майка 0,20 FС.
Дължина на цялото чепаре към 1.80 а спининга ми е 2,40
така,че за лодката ми стига дължината.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Този петък ми се очертава идване във Варна .Ако нещата вървят добре ще ви донеса чепарета.И ще видя дали ви е останала греяна ракия от ремонта на лодката.
е чак майстор не съм ама .....КИРО написа: Добрия,майстор си на чепарето,чак като теб не ги правя,ама са си мойте де..
за дължината на бидемите няма да казвам нищо,че ще почнат едни изказвания

що не им сложи от онзи лак дето си боядисвал пилкерите с него

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Mi7chell написа:Да зелените са фосфористиращи,на снимката са на куки 10-ти номер,предпочитам ги пред разни стъклени и порцеланови синци и топчета защото са по-леки и не натоварват линията.
Така си е,нали затова и търсим по леки куки

редовно ме питат има ли полза от топчетата,не мога да кажа дали има но мога да кажа че като го пуснеш във вода не потъва,следователно .............
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Не е като да не потъва,в морска вода може и да не потъва но в сладка потъваdobria1 написа:
Така си е,нали затова и търсим по леки куки![]()
![]()
![]()
редовно ме питат има ли полза от топчетата,не мога да кажа дали има но мога да кажа че като го пуснеш във вода не потъва,следователно .............

Зарганолог
-
- новобранец
вече се появиха и калмарки по магазините . от този на “кавала“ си взех а после отидох и до “пуфин“ неговите са по-различни и като цветове и са по-меки а сега да видим -какви трябва да бъдат калмарките меки или твърди - а що се отнася до топчетата си взех твърди, светещи, непотъващи и много по-евтени от силиконовите.а и като тегло са по-леки от силиконовите. иначе какво по магазините можеш да чуеш само- ИМАТЕ ЛИ КУКИ ЗА ТРАЛЕНЕ?!?пълна простотия идва ми да тегля една дето и ноктите на краката ти ще паднат....в няколко магазина чух-НЕПРОДАВАМЕ -ПРИНЦИПИ,което яко ме изкефи но в НЯКОЛКО....
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тези калмарчета защо не мога да си ги намеря още?
Тук в Бургас не съм срещал.
Как се връзва това калмарче?
Тук в Бургас не съм срещал.
Как се връзва това калмарче?
- Моряка
- кандидат преподавател
Аз не съм ловил с калмарчета,но бих заложил на по-меките.А как се прави чепаре с тях е писано,няколко страници назад мисля.
А сега де? 

рибарина - питай Таня от краставицата или Златко те ще имат първи.- докато отворя аз
- КИРО
- Обратна връзка:
Нали знаеш,че не лакирам,dobria1 написа:що не им сложи от онзи лак дето си боядисвал пилкерите с него![]()
![]()
ама може да си поиграя някой ден.

....pshibaev написа:лошо е човек да пише само неприятни неща ,нокакво да направя като все ме взимат за балък.просто ми писна от тъпи андрешковци,които ЛЪЖАТ НА ДРЕБНО и явно след това умират от кеф ,че са те изработили. та на темата - МАГАЗИН ЩУКА - НА КРАСТАВИЦАТА -флуорокарбонови чепарета за ..... без пари .купуваш и решаваш да провериш дали е Ф.К. .казва ли са ми - палиш влакното и трябва да не капе като найлон и да има ЧЕРЕН ВЪГЛЕН на края на стопеното. да ама не - топи си се и капе същий найлон.... та колеги незнам дали съм прав но имам чувството ,че съм прецакан моля за мнение
..."от pshibaev » Вто Юли 14, 2009 9:38 pm
искам да споделя-наскоро имах гости на фирмата(излишно и да казвам, че бяха МНОГО-СПЕЦИАЛНИ) решихме да излезем в морето с яхтата на фирмата и там малко риболов ,малко пикник,малко бизнес.Какво бе учудването ми когато снабдителя на фирмата се върна от покупки в реномиран риболовен магазин (на републикански шампион)и ми заяви-шефе, сметката е 142 лева но нося фактура за 85.40лв.,щото за другото нямали фактури и така.Та питам аз,защо аз плащам и давам фактури ЗА ВСЕКИ детайл а тоя мишо(простете)ще се скатава и ще се прави на ощипан-между другото живея в Бургас и ще се радвам да чуя и други мнения.pshibaev
риболовец..."
приятелю , искаш да правиш рибарски магазин , искаш да получиш безплатно инфо от тук , как да си заредиш голямото магазин ( но в момента празен

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ходих на Краставицата ами те половината магазини ги няма!!!В Щуката не влизам че ми досаждат само.При Local-а няма такива работи.Долу в гаражите продават врати и някакви други простотии.Само при Златко не съм ходил,ама на него немога да му хвана спатиите кога работи и кога почива.Утре смятам да отида до Меден Рудник да видя там в едно магазинче продаваха всякакви работи за правене на чепарета.Дано има там.
А между другото днес си мерих чепаретата 11 куки 2.5 инча дължина на Бидема 1,9 м дължина на цялото чепаре
Къде ще отваряш магазин? Гледаям сега се готвят в "Изгрев" да отварят един.Дано продаваш хубави неща
А между другото днес си мерих чепаретата 11 куки 2.5 инча дължина на Бидема 1,9 м дължина на цялото чепаре
Къде ще отваряш магазин? Гледаям сега се готвят в "Изгрев" да отварят един.Дано продаваш хубави неща
булти, първо незная какъв приятел може да ми бъде човек когото изобщо не познавам и второ намирам откровенна тенденциозност в това което си писал а именно това което цитираш е от ЮЛИ МЕСЕЦ -нали разбираш ,че това е ПРЕДИ СЕДЕМ МЕСЕЦА !!!!та както казах -ти изобщо не ме познаваш ,не знаеш как,кога и защо съм решил да правя магазин,от къде знаеш ,че точно тези инциденти не са ме накарали да правя магазин.и последно - нали четеш последния пост- казвам на колегата рибар в кои -/забележи не мой / магазин може да намери това което търси.и за контра ако си чел внимателно какво съм писал ЮЛИ МЕСЕЦ ,писъл съм неща за които мисля ,че са недопустими в отношенията продавач -клиент.принципи ,приятелю, принципи
- КИРО
- Обратна връзка:
До тук добре.
Спрете със споровете и се върнете към темата.
Спрете със споровете и се върнете към темата.
- зад Краставицата има три магазина ...колега Баев , ще видим и вашия магазин ...колкото повече магазини и повече заредени ...по-добре за нас клиентитеRibarina написа:Ходих на Краставицата ами те половината магазини ги няма!!!