Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Качествени чепарета

Мнение от КИРО »

Аз пак си залагам на традицията с малко отклонение де.
Изображение

Пера от юрдек и бърне,с малко ламе.
Тука са 10-ти куките

Изображение

като тази година пускам малко по-дълги бидеми 7см с куката.
и разстояние 17 см между тях.
Добрия,майстор си на чепарето,чак като теб не ги правя,ама са си мойте де. :D
И пак бидем 0,148 майка 0,20 FС.
Дължина на цялото чепаре към 1.80 а спининга ми е 2,40
така,че за лодката ми стига дължината.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Този петък ми се очертава идване във Варна .Ако нещата вървят добре ще ви донеса чепарета.И ще видя дали ви е останала греяна ракия от ремонта на лодката.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

КИРО написа: Добрия,майстор си на чепарето,чак като теб не ги правя,ама са си мойте де..
е чак майстор не съм ама .....
за дължината на бидемите няма да казвам нищо,че ще почнат едни изказвания :lol: :lol:
що не им сложи от онзи лак дето си боядисвал пилкерите с него :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Mi7chell написа:Да зелените са фосфористиращи,на снимката са на куки 10-ти номер,предпочитам ги пред разни стъклени и порцеланови синци и топчета защото са по-леки и не натоварват линията.

Така си е,нали затова и търсим по леки куки :wink: :wink: :wink:
редовно ме питат има ли полза от топчетата,не мога да кажа дали има но мога да кажа че като го пуснеш във вода не потъва,следователно .............
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

dobria1 написа:

Така си е,нали затова и търсим по леки куки :wink: :wink: :wink:
редовно ме питат има ли полза от топчетата,не мога да кажа дали има но мога да кажа че като го пуснеш във вода не потъва,следователно .............
Не е като да не потъва,в морска вода може и да не потъва но в сладка потъва :),ей сега го пуснах в чаша с вода при падането потъва щото го пускам от 6-7 см, след това изплува,стои 2-3 секунди и пак потъва.Явно като влезе вода в дупката натежава и потъва бавно.
Зарганолог
tuhlaedinichka
новобранец
новобранец

Мнение от tuhlaedinichka »

вече се появиха и калмарки по магазините . от този на “кавала“ си взех а после отидох и до “пуфин“ неговите са по-различни и като цветове и са по-меки а сега да видим -какви трябва да бъдат калмарките меки или твърди - а що се отнася до топчетата си взех твърди, светещи, непотъващи и много по-евтени от силиконовите.а и като тегло са по-леки от силиконовите. иначе какво по магазините можеш да чуеш само- ИМАТЕ ЛИ КУКИ ЗА ТРАЛЕНЕ?!?пълна простотия идва ми да тегля една дето и ноктите на краката ти ще паднат....в няколко магазина чух-НЕПРОДАВАМЕ -ПРИНЦИПИ,което яко ме изкефи но в НЯКОЛКО....
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Тези калмарчета защо не мога да си ги намеря още?
Тук в Бургас не съм срещал.
Как се връзва това калмарче?
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Аз не съм ловил с калмарчета,но бих заложил на по-меките.А как се прави чепаре с тях е писано,няколко страници назад мисля.
А сега де? :roll:
pshibaev
новобранец
новобранец

Мнение от pshibaev »

рибарина - питай Таня от краставицата или Златко те ще имат първи.- докато отворя аз
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

dobria1 написа:що не им сложи от онзи лак дето си боядисвал пилкерите с него :wink: :wink: :wink:
Нали знаеш,че не лакирам,
ама може да си поиграя някой ден. :wink:
Изображение

Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

pshibaev написа:лошо е човек да пише само неприятни неща ,нокакво да направя като все ме взимат за балък.просто ми писна от тъпи андрешковци,които ЛЪЖАТ НА ДРЕБНО и явно след това умират от кеф ,че са те изработили. та на темата - МАГАЗИН ЩУКА - НА КРАСТАВИЦАТА -флуорокарбонови чепарета за ..... без пари .купуваш и решаваш да провериш дали е Ф.К. .казва ли са ми - палиш влакното и трябва да не капе като найлон и да има ЧЕРЕН ВЪГЛЕН на края на стопеното. да ама не - топи си се и капе същий найлон.... та колеги незнам дали съм прав но имам чувството ,че съм прецакан моля за мнение
....
..."от pshibaev » Вто Юли 14, 2009 9:38 pm

искам да споделя-наскоро имах гости на фирмата(излишно и да казвам, че бяха МНОГО-СПЕЦИАЛНИ) решихме да излезем в морето с яхтата на фирмата и там малко риболов ,малко пикник,малко бизнес.Какво бе учудването ми когато снабдителя на фирмата се върна от покупки в реномиран риболовен магазин (на републикански шампион)и ми заяви-шефе, сметката е 142 лева но нося фактура за 85.40лв.,щото за другото нямали фактури и така.Та питам аз,защо аз плащам и давам фактури ЗА ВСЕКИ детайл а тоя мишо(простете)ще се скатава и ще се прави на ощипан-между другото живея в Бургас и ще се радвам да чуя и други мнения.pshibaev
риболовец..."

приятелю , искаш да правиш рибарски магазин , искаш да получиш безплатно инфо от тук , как да си заредиш голямото магазин ( но в момента празен :D ) , а те засичам за втори път плюеш по бъдещите си колеги...лошо почваш - струва ми се ...знаеш как е - ефекта на бумеранга :!:
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Ходих на Краставицата ами те половината магазини ги няма!!!В Щуката не влизам че ми досаждат само.При Local-а няма такива работи.Долу в гаражите продават врати и някакви други простотии.Само при Златко не съм ходил,ама на него немога да му хвана спатиите кога работи и кога почива.Утре смятам да отида до Меден Рудник да видя там в едно магазинче продаваха всякакви работи за правене на чепарета.Дано има там.
А между другото днес си мерих чепаретата 11 куки 2.5 инча дължина на Бидема 1,9 м дължина на цялото чепаре

Къде ще отваряш магазин? Гледаям сега се готвят в "Изгрев" да отварят един.Дано продаваш хубави неща
pshibaev
новобранец
новобранец

Мнение от pshibaev »

булти, първо незная какъв приятел може да ми бъде човек когото изобщо не познавам и второ намирам откровенна тенденциозност в това което си писал а именно това което цитираш е от ЮЛИ МЕСЕЦ -нали разбираш ,че това е ПРЕДИ СЕДЕМ МЕСЕЦА !!!!та както казах -ти изобщо не ме познаваш ,не знаеш как,кога и защо съм решил да правя магазин,от къде знаеш ,че точно тези инциденти не са ме накарали да правя магазин.и последно - нали четеш последния пост- казвам на колегата рибар в кои -/забележи не мой / магазин може да намери това което търси.и за контра ако си чел внимателно какво съм писал ЮЛИ МЕСЕЦ ,писъл съм неща за които мисля ,че са недопустими в отношенията продавач -клиент.принципи ,приятелю, принципи
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

До тук добре.
Спрете със споровете и се върнете към темата.
Изображение

Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Ribarina написа:Ходих на Краставицата ами те половината магазини ги няма!!!
- зад Краставицата има три магазина ...колега Баев , ще видим и вашия магазин ...колкото повече магазини и повече заредени ...по-добре за нас клиентите
:D Желая ви успех !
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”