Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
- brandon76
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Микрото е източено до дупка колега
Пешо селския му е. майката на водоема

Питането ми е по повод на горенаписаното!alankulu1987 написа:.......имаше колеги на микрото и викам " чакай да видя кво е положението " ... а те мятат под станцията,където са шлюзовете и чат пат хващат на жито по някоя перка .... а ! Ми чаушана ?? От 10 :30 до 2 без малко , над 100 бройки Празно няма 0.75 грама буренце , повод 0.10 , кука OWNER no.14 + пинки От време на време подхранване с рехава захранка което още повече подлудяваше чаушана !...........
Сомът обича смелите!
-
- разбира нещата
Така е !! Язовира до сега не е бил в такова състояние каквото е в момента !!! Никога ! Хората правят подписки за опазване на язовирите,неможем ли и ние да направим една такава за микрото ! Не е нормално това което се случва ! Трябва язовира да е на рибарите,а не да се арендосва от бракониери ! Взе го на концесия и с рибата вътре изкара сигурно 5-10 пъти повече пари от колкото е дал !!! Някой може ли да организира подписка,понеже аз не съм запознат много с това нещо. След като си върнем язовира,можем да организираме едно хубаво зарибяване ! Всеки ще помогне с колкото може 5-10 лв и с да се закупят малки шаранчета и каракуди и да се зариби яко язовира,но никога да не се дава на концесия !!!!
-
- разбира нещата
За сега не събират такса,но от време на време,като не са на кев може да те изгонят от там,понеже там по принцип риболова е забранен.oldman написа:Питането ми е по повод на горенаписаното!alankulu1987 написа:.......имаше колеги на микрото и викам " чакай да видя кво е положението " ... а те мятат под станцията,където са шлюзовете и чат пат хващат на жито по някоя перка .... а ! Ми чаушана ?? От 10 :30 до 2 без малко , над 100 бройки Празно няма 0.75 грама буренце , повод 0.10 , кука OWNER no.14 + пинки От време на време подхранване с рехава захранка което още повече подлудяваше чаушана !...........
Само на скалите за костур !!!
-
- разбира нещата
??N_Petkov написа:Само на скалите за костур !!!

Никакъв костур не излиза колега.В събота освен няколко дребни костурчета и перки нищо друго не хванахме.
-
- вече хвърля и на тежко
alankulu1987 написа:Така е !! Язовира до сега не е бил в такова състояние каквото е в момента !!! Никога ! Хората правят подписки за опазване на язовирите,неможем ли и ние да направим една такава за микрото ! Не е нормално това което се случва ! Трябва язовира да е на рибарите,а не да се арендосва от бракониери ! Взе го на концесия и с рибата вътре изкара сигурно 5-10 пъти повече пари от колкото е дал !!! Някой може ли да организира подписка,понеже аз не съм запознат много с това нещо. След като си върнем язовира,можем да организираме едно хубаво зарибяване ! Всеки ще помогне с колкото може 5-10 лв и с да се закупят малки шаранчета и каракуди и да се зариби яко язовира,но никога да не се дава на концесия !!!!
Много добра идея колега наистина сериозно трябжа да се погледне на този вапрос , защото арендаторите ебаха маиката на всички язовири....
-
- ще става разбирач
Днеска и ние бяхме на Правище,само 1 рак!Язовира е паднал в сравнение с миналото лято когато бях.Рибата играеше.Захранка-хляб с торен+бял.Но не искаше пущината.alankulu1987 написа:Завърнах се .... слава богу и аз и колата ми сме ок! За какво става въпрос . Вчера вечерта викам " Чакай да звъна на Борката " - приятел-съфорумник borislav58 "да го проверя дали няма да иска заедно да мръднем на Пясъка ", обаждам му се и работата е уредена, и той се е приготвял за там Разбрахме се в 5.00 да сме на линия понеже кормораните кацат преди изгрев слънце на мястото и после иди,че се вреди. Е да ама не ... аз в 5 и 20 тъкмо излизах от Пловдив и Борката звъни " Приятелю,хич недей идва ... Налазили от още по рано .. хаха " лошо ми стана !! Тия хора в 3:00 ли заемат позиции да му се не види ! Викам си тръгнал съм вече,връщане няма ! Влизам в Любен и взех,че дадох ляв мигач и поех към Правище ! До тук всичко ОК ! Минах ракетната,тръгнах по чакълестия път .... и кой дявол ме накара да завия наляво към стената,а не да я оставя горе и с въдицата пеша надолу незнам .... Вземи тая кал до прага на колата,ни назад ни напред ... часа е 6 без малко .... Колата стана като оф роуд джип .. само по мен нямаше кал освен на обувките ..... Пререва ми се ! Изгасих колата и тръгнах към ракетната да моля някой от охрана да ме дръпне,е да ама те пък не можели да излизат извън обекта ! Ай седи 2 часа ...... свърши му на единия смяната,пристигна човека с един Нисан въртя,въртя ... няма вадене !! За малко да припадна Обадих се на роднина от Неделево,та той дойде след половин час,докара едно допълнително въже за да може да ме дърпа от горе от чакъла за по здрава осново ... при 5-тия път УСПЕХ Най-накрая вън !! Като я погледнахххх .... не ми беше до снимане ... кал,кал и пак кал Викам си на карък ми е тръгнало ама няма да се прибирам още .. аз съм инат Газ към кулата на Пясъка ! Греда !! Отново греда. Бариерата долу беше затворена,обаче за мое щастие имаше колеги на микрото и викам " чакай да видя кво е положението " ... а те мятат под станцията,където са шлюзовете и чат пат хващат на жито по някоя перка .... а ! Ми чаушана ?? От 10 :30 до 2 без малко , над 100 бройки Празно няма 0.75 грама буренце , повод 0.10 , кука OWNER no.14 + пинки От време на време подхранване с рехава захранка което още повече подлудяваше чаушана ! Трънах си по-рано,че бая миене ме чакаше Извинявам се,че няма снимки,но хич не ми беше до снимане днес
То и времето се развали де,та се прибрахме рано.
-
- ще става разбирач
Аз съм за.Дайте да си зарибим 1 язовир всички Пловдивчани(окръг Пловдив,може и микрото да е) и да се събира членски внос.absent написа:alankulu1987 написа:Така е !! Язовира до сега не е бил в такова състояние каквото е в момента !!! Никога ! Хората правят подписки за опазване на язовирите,неможем ли и ние да направим една такава за микрото ! Не е нормално това което се случва ! Трябва язовира да е на рибарите,а не да се арендосва от бракониери ! Взе го на концесия и с рибата вътре изкара сигурно 5-10 пъти повече пари от колкото е дал !!! Някой може ли да организира подписка,понеже аз не съм запознат много с това нещо. След като си върнем язовира,можем да организираме едно хубаво зарибяване ! Всеки ще помогне с колкото може 5-10 лв и с да се закупят малки шаранчета и каракуди и да се зариби яко язовира,но никога да не се дава на концесия !!!!
Много добра идея колега наистина сериозно трябжа да се погледне на този вапрос , защото арендаторите ебаха маиката на всички язовири....
-
- сериозен играч
Какво да си зарибяваме Микрото!?Онзи ден ходихме да си хванем някой чаушан от останалия гьол до съоръженията и пристигат едни да ни искат ВИП-карта!Ако сме нямали трябвало да платим 10 лв. такса!Да се смееш ли,да плачеш ли!Източиха до дупка язовира,изловиха всичката риба,която бе расла с години,а пък иначе искат Вип- карта!
Миналата година била 50 лв.,а тази щяла да е 100!ИДИОТИ!

-
- ще става разбирач
На т'ва се вика селски тарикати!То па щото някой ще им ги даде.ахахахахахах
Отписвам го като локва и тва е.
Отписвам го като локва и тва е.
-
- ще става разбирач
Значи вчера бяхме на големия язовир,но само дребосък.Основно на стената имаше хора.Имаше много корморани,направо попиляваха рибата.Даже един хвана по-едра риба та едвам я глътна приседна му малко.Много ниско ниво има язовира.Това лято май ще му се види дъното.