Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета

От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
А тия ония ден ги дадох.
Така си ги поръча един Софиянец

Рошко оная ролка 0.47,
Свърши къде рева за нея,
Нали ти казах че има флотилия,
Пък и не се беше представил,
Тогава кой си,така че поръчах нова,
Да има.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
Майстореее, що половината бидеми са отгоре Ве?!
Забрави колко рева като бебе на Жоро да ти праща
флуорокарбон

флуорокарбон

За съжаление обаче, няма кой да го разкара от тук! Няма какво да се каже повече за тоя. И 20 модератора да сложи Павел - все тая. То така или иначе се разбра, че модератора трябва да отговаря на едно единствено условие - ДА НЕ ЗАКАЧА ЛЮСЕИН!rashkoto1 написа:Майстореее, що половината бидеми са отгоре Ве?!
![]()
![]()
флуорокарбон
Последно промяна от gergi_81 на Нед Фев 23, 2020 4:30 pm, променено общо 1 път.
Люсиене, Вие наистина сте неспасяем слуай,можете да правите чепарета каквито и колкото искате,можете да ги продавате,когато и където си пожелаете, но престанете да се изхвърляте колко сте велик.Който иска да купи от Вашите "произведения на изкуството"той сам ще намери начин да Ви извести.Много колеги правят чепарета за себе си и за продаване но май само Вие се хвалите,колко много търсен" майстор" сте.Както се казва в един стар виц"с добра реклама на ескимоса хладилник можеш да продадеш."Коминтари за Вашите чепарета няма да правя.Желая Ви много здраве и късмет.Дано не съм Ви обидил.
Георги,много подскачаш бе момче,
Седи мирен,има хлеб за всички.
Никой не може да върже,
За цяла Бг
Седи мирен,има хлеб за всички.
Никой не може да върже,
За цяла Бг

Риболовци.
Естествено че с корабната боя,
Не на Гошо,на водната основа.

Риболовци.
Знаеш ли изобщо какво означава боята да е на водна основа? Или ацетатна, нитроцелулозна, алкидна, полиуретанова и тн. Имаш ли идея изобщо какво пишеш?lusienn написа:Това е много дашен цвят,
Естествено че с корабната боя,
Не на Гошо,на водната основа.
Последно промяна от gergi_81 на Нед Фев 23, 2020 3:27 pm, променено общо 1 път.
Не можете да Го обидите 100% гаранцияLupo написа:Люсиене, Вие наистина сте неспасяем слуай,можете да правите чепарета каквито и колкото искате,можете да ги продавате,когато и където си пожелаете, но престанете да се изхвърляте колко сте велик.Който иска да купи от Вашите "произведения на изкуството"той сам ще намери начин да Ви извести.Много колеги правят чепарета за себе си и за продаване но май само Вие се хвалите,колко много търсен" майстор" сте.Както се казва в един стар виц"с добра реклама на ескимоса хладилник можеш да продадеш."Коминтари за Вашите чепарета няма да правя.Желая Ви много здраве и късмет.Дано не съм Ви обидил.

- radoadvokat
- ще става разбирач
Още като се похвали дървеното човече, че модератор лови с негови чепарета писах, защо никой не го предупреждава. Но, струва ли си да му се обръща внимание? Мисля, не!!! То и да искаш да го обидиш само като му видиш физиономията и ти става ясно, че той е обиден по рождение. Ебати мазохиста!!!
Люсеинчо, нищо не казваш за снимките? Това ли ти е майстортвото бе, мушмурок?

- Димо Михалев
- Модератор
Колеги,модератора Павел Иванов ни даде възможност да спасим темата,а и да променим нещата в целия раздел.Уважавайте това Соломоновско решение и не се поддавайте на провокации.
- st_beer
- ще става разбирач
Подкрепям напълно написаното от колегата @Димо Михалев. Нека не се подават колегите на провокациите и да запазят добрия тон за да не бъдат наказани. Скоро ще мине гласуването и ще има модератор, който съм убеден ще вземе адекватни мерки и ще въведе въпросната тема в ред и всичко ще се успокои и дойде на място.
Hobie Mirage Outback
Аз вече не съм такъв оптимист за темата. Ясно е, че няма да оставят някой да разкара тоя индивид!st_beer написа:Подкрепям напълно написаното от колегата @Димо Михалев. Нека не се подават колегите на провокациите и да запазят добрия тон за да не бъдат наказани. Скоро ще мине гласуването и ще има модератор, който съм убеден ще вземе адекватни мерки и ще въведе въпросната тема в ред и всичко ще се успокои и дойде на място.
А иначе съм толкова спокоен човек и трудно нещо може да ме извади извън релси. Този обаче, е страшен талант.
Последно промяна от gergi_81 на Нед Фев 23, 2020 4:31 pm, променено общо 1 път.
Естествено,ако мислиш че се обиждам
От Търговци,се лъжеш.
Има си правила в тоя форум,
Спазвайте етиката,и всичко е ок.
По темата,това ще вържа в комбинация.
От Търговци,се лъжеш.
Има си правила в тоя форум,
Спазвайте етиката,и всичко е ок.
По темата,това ще вържа в комбинация.

Риболовци.