Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Troli Rapala »

Martin Mihailov написа: Болните от рак е вьпрос на време кога че умрат от лечението :lol: Сьщото е и с ваксините вьпрос на време :lol: :lol: :mrgreen:
Кой и Къде казва,че ваксините са отровни и от тях се умира? :roll: :drinkers: Гледам основните телевизии и подобна глупост не съм чувал! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

то и от комунизъм не се умира ам утепаа мноо народ :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kukukuka написа:то и от комунизъм не се умира ам утепаа мноо народ :lol: :lol: :lol:
....еЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... ЩОМ ОЩЕ СИ ЖИВ, ЗНАЧИ НЕ Е МНОООООООО....!!!??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от Ачо ♣ на Чет Яну 13, 2022 3:29 pm, променено общо 3 пъти.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:нещо не разбрах щот съм прозт.туй ся отрова ли е ил противоотрова ил ни вкарват отрова като противоотрова :lol: :lol: :lol:
Дори и да ти кажа какво съдържат ваксините,пак нищо нема да разбереш,защото са химически формули и заврантулки! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

kukukuka написа:то и от комунизъм не се умира ам утепаа мноо народ :lol: :lol: :lol:
Тука си много прав :drinkers: И по турско робство сме имали право на избор :shock: Или да приемеш исляма или на бесилото :roll: Нещо като сега.Или сертификат или неможе да идеш на работа :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изтепа умните и богатите,а после бай Тошо ни развъди до 9милиона дебили,овце и работни пчелички! :wink: :drinkers:
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Troli Rapala написа:
Изтепа умните и богатите,а после бай Тошо ни развъди до 9милиона дебили,овце и работни пчелички! :wink: :drinkers:
Ти от кои си .От работните пчелички :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Martin Mihailov написа:Или сертификат или неможе да идеш на работа :mrgreen:
Това е интелигентния начин да те накарат да се ваксинираш, за да се спре заразата! :wink: :drinkers: Като си решил да мреш от Ковид,какво значение има дали ще работиш? :roll: :drinkers: Труповете не работят,а си почиват в мир от много работа! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Martin Mihailov написа: Ти от кои си .От работните пчелички :mrgreen:
По комунизма бях дребен млад дебил,след промените станах акула! :wink: :drinkers:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

DE48D2E6-DE1C-4586-89ED-57E52EB02DF3.jpeg
Днес пристигна, и съм много доволен от сделката!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Каква е тая макара бре,тука да не ти е рибарски форум? :shock: :drinkers: Добре дошъл във виртуалната кръчма на Камилски дол,арна да ти е и много риби да ти извади! :wink: :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Саше,ти си по вещ,какво е Графен и какво прави в организма, като ти го навървят с някоя спринцовка
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Перфектна е за тролинг, радвам се че си намерих втора такава, след доста време търсене.
Дончо, стига дълба бре .Троли нали ти обясни какво е ваксина. На мен ми е все тая, кой ще се ваксинира, и кой не!
Аз моя избор съм го направил, но когато разбера, че някой познат се споминал заради Ковид… :cry:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Don4o_62 написа:Саше,ти си по вещ,какво е Графен и какво прави в организма, като ти го навървят с някоя спринцовка
Във ваксините няма как да има графен,а и графена е вид карбон и не се разтваря в течности! :wink: :drinkers: Ваксината е прозрачна и бистра,като вода!Отваряш си Гуглето, всичко е обяснено! :wink: :drinkers: Аз си сложих първата ваксина март миналата година и въобще не бях чувал за Мангъров,чипиране,графен,пръскане от самолети и всякакви идиотски теории! :rolleyes: :drinkers: Мога да напиша 500страници доста интересни за доктори и болести,как е в Париж и в София,но важен е крайния резултат от всичко което ми се случи!Разбрах,че Доктора е Бог и Спасител и от него зависи дали ще живееш или умреш,а не от молитвите към Аллах и Исус! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

къв Париж и франсета нимой стъпите на малкия пръст на жълтите жилетки. каквито са ви протестите такива са и приходите , проектите и реализацията :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”