Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
И аз бал съм ти куките,почвам се занимавам със земеделие вече.dobria1 написа:.....Ако видя някаква промяна в бъдеще отново бих се включил,засега.......
С червеите и пчелите поне не спорим за глупости.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- st_beer
- ще става разбирач
Понеже не мога да си позволя и аз да съм съпричастен към съсипването на тази тема ще помоля като дойде новия модератор да го забърше.
П.п
Очаквам с нетърпение анкетата за гласуване и да се свършва със спама в тази прекрасна тема.
Като предложение към новия модератор да не затрие всичките рекламни постове на въпросния индивид и да ревне като обидено мече е : модератора може за целта да отвори една нова тема с заглавие примерно “чепаретата на майстор Люси“ и всички постове ,които сметне за ненужни да ги прехвърли в нея. По този начин труда му пак ще се вижда и няма да бъде ущитен по някакъв начин . Мисля идеята не е лоша и го предлагам съвсем сериозно.
П.п
Очаквам с нетърпение анкетата за гласуване и да се свършва със спама в тази прекрасна тема.
Като предложение към новия модератор да не затрие всичките рекламни постове на въпросния индивид и да ревне като обидено мече е : модератора може за целта да отвори една нова тема с заглавие примерно “чепаретата на майстор Люси“ и всички постове ,които сметне за ненужни да ги прехвърли в нея. По този начин труда му пак ще се вижда и няма да бъде ущитен по някакъв начин . Мисля идеята не е лоша и го предлагам съвсем сериозно.
Последно промяна от st_beer на Пон Фев 24, 2020 3:12 pm, променено общо 4 пъти.
Hobie Mirage Outback
За любителите на куки с естествени материали:
Зимно бърне на кука#9, и малко за цвят 1uv tail, 1holo flashabou, 1kristal flash. Ф 0.165 Seaguar Abrazx
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Павел Иванов
Така , понеже гледам , че се спекулира с някоЙ "истини" на база "ние в деЦката градина знаем , че истината за това къде се крие ключа от палатката е във вторичният азотен резервоар на Боба Фет и друго не приемаме" , да уточня .rashkoto1 написа:...Гошо е "БАН" за месец, че каза някои истини...
Значи въпросният Гошо е банн поради неглижирането на полученото от него официално предупреждение а именно - " Не видях някъде някой да се нахвърля с директни обиди към теб за разлика от теб ! Ако продължаваш в същият дух ще се наложи да си починеш известно време от форума и форума от теб ! Радвам се , че ме разбра ! " !
Та по този случай бих препоръчал на някоЙ търсещи "истината" , да излезат от деЦката градина , да видят , че шеС без десет вече е минал и въртелеШката вече не работи !
Радвам се , че ме разбрахте

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Ние те разбираме прекрасно, но ти нас Не!
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- radoadvokat
- ще става разбирач
С респекта на заемная от Вас пост в този форум и имайки в предвид последните Ви думи, смирено бих Ви помолил да не викате.Павел Иванов написа:Така , понеже гледам , че се спекулира с някоЙ "истини" на база "ние в деЦката градина знаем , че истината за това къде се крие ключа от палатката е във вторичният азотен резервоар на Боба Фет и друго не приемаме" , да уточня .rashkoto1 написа:...Гошо е "БАН" за месец, че каза някои истини...
Значи въпросният Гошо е банн поради неглижирането на полученото от него официално предупреждение а именно - " Не видях някъде някой да се нахвърля с директни обиди към теб за разлика от теб ! Ако продължаваш в същият дух ще се наложи да си починеш известно време от форума и форума от теб ! Радвам се , че ме разбра ! " !
Та по този случай бих препоръчал на някоЙ търсещи "истината" , да излезат от деЦката градина , да видят , че шеС без десет вече е минал и въртелеШката вече не работи !
Радвам се , че ме разбрахте
2.4 Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.
Чувството да държиш и ножа и хляба сигурно е опияняващо, но тук гладни няма, с някой изключения, разбира се.
Мислех, че годините на тези форумни битки отминаха, но явно съм грешал.
Голяма част от потребителите, които бяха предложени за модератори се отказаха, защото смятат, че не са безпристрастни. Моя милост също. Естествено, Вие не можете да оцените тази откровеност, тъй като със действията си показахте, че един потребител /защото е горски/ е много по важен от много други /морски/ . Вие въведохте това разделение. И ще си берете гъбите, пардон плодовете.
Това не е по Елин Пелин или от детската градина.
Успех
- Павел Иванов
Разбирам ви прекрасно и точно по тази причина препоръчах на Люси да си отвори собствена тема .rashkoto1 написа:... но ти нас Не!
Все пак става дума за откритата част на форума където всеки може да пише и чете където му изнася при условие , че не обижда или заплашва с нещо другите съфорумници . Няма как всеки да е приятел с всички или всички с него , все пак става дума за форум със 103 987 регистрирани потребители , без значение колко от тях са активни . Това , че някой не го харесва не е основание за изгонването му . В интерес на истината ми е много странен този негов мазохизъм как в случаят .
Ако наистина си адвокат то само на база един повторен прочит на мнението ти ще ти даде яснота , че пледоарията ти базирана на конкретен абзац , в случаят форумно правило , не кореспондира по никакъв начин с моето мнение което ползваш за основа .radoadvokat написа:...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
На никого не вика само показва на определени колеги правописните грешки . С което наверно показва ,че доста задълбочено чете темата и освен правописни грешки , его и комплексарщина друго не вижда . Толкова значима я изкарахте тая тема в желанието си някой да бъде изгонен в случая Люси . То като гледам тук 4-5 човека връзват и качват нещо смислено другите са защитници на темата като една кука не са вързали и чакат Люси да му кажат колко е лош . Типична Българска черта . Българина винаги се озърта за някой по- слаб, по- различен и гледа да му го набута за душевна ч...ия.
- radoadvokat
- ще става разбирач
bubamara написа:На никого не вика само показва на определени колеги правописните грешки . С което наверно показва ,че доста задълбочено чете темата и освен правописни грешки , его и комплексарщина друго не вижда . Толкова значима я изкарахте тая тема в желанието си някой да бъде изгонен в случая Люси . То като гледам тук 4-5 човека връзват и качват нещо смислено другите са защитници на темата като една кука не са вързали и чакат Люси да му кажат колко е лош . Типична Българска черта . Българина винаги се озърта за някой по- слаб, по- различен и гледа да му го набута за душевна ч...ия.
Нямам нужда от превод

БХК още не е приключил с номинациите, кандидатствай!!!
На мене никои не ми пречи в темата за разлика от теб и още няколко героя . Да знаете само с това което правите не сте по добри от Люси . Някои като чете след време ще се чуди да плаче ли да се смее ли. Предлагам чепарето да стане национално богатство и да е със стратегическо значение за развитието на индивида в световен аспект.radoadvokat написа:bubamara написа:На никого не вика само показва на определени колеги правописните грешки . С което наверно показва ,че доста задълбочено чете темата и освен правописни грешки , его и комплексарщина друго не вижда . Толкова значима я изкарахте тая тема в желанието си някой да бъде изгонен в случая Люси . То като гледам тук 4-5 човека връзват и качват нещо смислено другите са защитници на темата като една кука не са вързали и чакат Люси да му кажат колко е лош . Типична Българска черта . Българина винаги се озърта за някой по- слаб, по- различен и гледа да му го набута за душевна ч...ия.
Нямам нужда от превод![]()
БХК още не е приключил с номинациите, кандидатствай!!!
- radoadvokat
- ще става разбирач
Хем никой не ти пречи, хен акъл ръсиш на килограм. Предложения разни даваше за комисии и т.н. Земи се разбери сам със себе си. Ако имаш нужда някой да те забележи, забелязан си. Остани доволен. Люси Две.
Просто не е честно всички срещу един . Люси не е прав но никои не иска да го приобщи по е лесно като осира и вие да го серете за да изпъкнете ама не е ясно с какво еле ти .Дребна душица си ти ,конфронтираш се с хората и си мислиш ,че като си със силните във форума тези които заслужават уважение и ти си мнооооооо важен лесно е само да кодкудякъш покрай тях . В какво ти е точно силата в тая тема господинчо освен да си барабар Петко с мъжете . Много е лесно да си със силните на деня без съпротивление по течението без да си допринесъл с нищо освен със СПАМ. Не ми трябва да съм модератор за да кажа на всеки каквото мисля за него възоснова на това което бълва тука и както ти казах на мен никои не ми пречи . Темата много ми е помогнала защото както каза добрия ,перифразирам - чета между редовете.radoadvokat написа:Хем никой не ти пречи, хен акъл ръсиш на килограм. Предложения разни даваше за комисии и т.н. Земи се разбери сам със себе си. Ако имаш нужда някой да те забележи, забелязан си. Остани доволен. Люси Две.
И аз така ,
Чета между редовете,
Ако искам попивам нужното.
Явно не съм изпуснал много.
Поне разбрах колко дребнави
Хора има в тая тема,да вадят
Цитати,да тършуват да търсят
Интриги с цел неясна за мен.
Пишете за себе си бе хора
Не за мен,аз имам свое мнение.
Аз ходя есента в гъсти пасажи,
Но държа връзка с много риболовци
През целия сезон.
Имам поглед какво се случва.
Имам всичко за 2 сезона напред.
Чета между редовете,
Ако искам попивам нужното.
Явно не съм изпуснал много.
Поне разбрах колко дребнави
Хора има в тая тема,да вадят
Цитати,да тършуват да търсят
Интриги с цел неясна за мен.
Пишете за себе си бе хора
Не за мен,аз имам свое мнение.
Аз ходя есента в гъсти пасажи,
Но държа връзка с много риболовци
През целия сезон.
Имам поглед какво се случва.
Имам всичко за 2 сезона напред.

Риболовци.
Снимките не бачкат пак.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- radoadvokat
- ще става разбирач
Явно наистина имаш нужда да изтупаш старото палто, белким някой те забележи. Пий си ракията, овикай жената, драсни две смели думи във нета, поискай кокалче от мода и живей с илюзията, че си голяма душица. Разбираемо е. В дупката е тясно. Не ми се занимава с теб, бях ясен и преди.bubamara написа:Просто не е честно всички срещу един . Люси не е прав но никои не иска да го приобщи по е лесно като осира и вие да го серете за да изпъкнете ама не е ясно с какво еле ти .Дребна душица си ти ,конфронтираш се с хората и си мислиш ,че като си със силните във форума тези които заслужават уважение и ти си мнооооооо важен лесно е само да кодкудякъш покрай тях . В какво ти е точно силата в тая тема господинчо освен да си барабар Петко с мъжете . Много е лесно да си със силните на деня без съпротивление по течението без да си допринесъл с нищо освен със СПАМ. Не ми трябва да съм модератор за да кажа на всеки каквото мисля за него възоснова на това което бълва тука и както ти казах на мен никои не ми пречи . Темата много ми е помогнала защото както каза добрия ,перифразирам - чета между редовете.radoadvokat написа:Хем никой не ти пречи, хен акъл ръсиш на килограм. Предложения разни даваше за комисии и т.н. Земи се разбери сам със себе си. Ако имаш нужда някой да те забележи, забелязан си. Остани доволен. Люси Две.
Колкото до силните, има един силен на когото припяваш - мода Павел Иванов. Бъркаш ме с теб. Лакей!!!