Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
А ако и вятър не духаше щеха да кълват бели акули
Иво седи и си почивай ти още-дъжд мъжд:) Чоко ,братчеда ти е добър риболовец харесвам стила му-требва да ме запознаеш с него;) ! Първите ти риби от снимката са определено хилави в сравнение с тея в кофата после!

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

[quote="DJONI RINGO"]А ако и вятър не духаше щеха да кълват бели акули
Иво седи и си почивай ти още-дъжд мъжд:) Чоко ,братчеда ти е добър риболовец харесвам стила му-требва да ме запознаеш с него;) ! Първите ти риби от снимката са определено хилави в сравнение с тея в кофата после
Аз с брадчеда лесно ще те запозная,ма си в голема грешка и е доста тъпо тва изказване предвид ,че не веднъж съм слагал снимки и когато улова е бил общ.Винаги съм споменавал.Брадчеда почива тая седмица,бех сам,а рибите са абслолютно еднакви просто изглеждат по друг начин в главата на кепа.Още нещо там са 10 риби в кофата са 11.Дали така изглежда или....За сравнение тва отдолу е карп душек нали се сещаш че не 20см широк и главата на кепа на дългата страна е сигурно над 60см.А има една дребна риба ма е останала под другите около 200гр.
И Иво тея валежи са слаба работа.Реката пада ежедневно доста серизно!!!
-
- фен клуб-скобар
Чоко не ме разбра:) Имах в предвид,че братчеда ти надушва добрите места и после има доволни:)С такова впечатление съм останал за братчеда!Може и аз да греша за първите риби,така ми се стори лично на мен! Не се впрегай не съм искал да те засегна! Но братчеда е великанchokoboy написа:DJONI RINGO написа:А ако и вятър не духаше щеха да кълват бели акулиИво седи и си почивай ти още-дъжд мъжд:) Чоко ,братчеда ти е добър риболовец харесвам стила му-требва да ме запознаеш с него;) ! Първите ти риби от снимката са определено хилави в сравнение с тея в кофата после
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Аз с брадчеда лесно ще те запозная,ма си в голема грешка и е доста тъпо тва изказване предвид ,че не веднъж съм слагал снимки и когато улова е бил общ.Винаги съм споменавал.Брадчеда почива тая седмица,бех сам,а рибите са абслолютно еднакви просто изглеждат по друг начин в главата на кепа.Още нещо там са 10 риби в кофата са 11.Дали така изглежда или....За сравнение тва отдолу е карп душек нали се сещаш че не 20см широк и главата на кепа на дългата страна е сигурно над 60см.А има една дребна риба ма е останала под другите около 200гр.[/quote][/quote]
Чоко не ме разбра:) Имах в предвид,че братчеда ти надушва добрите места и после има доволни:)С такова впечатление съм останал за братчеда!Може и аз да греша за първите риби,така ми се стори лично на мен! Не се впрегай не съм искал да те засегна! Но братчеда е великан
[/quote]
ФАКТ!!!Но в конкретния случаи това е турбо-популярно място и нема човек де оди по реката да не го знае.Отидох там просто защото нямах никакво друго инфо,а то се оказа че цел свет е там.От моят бряг бяхме през три метра.Ама като е активна рибата нищо не я спира.Нито футболните топки /с храна/ нито непрестанното окание,нито това ,че сме гъз до гъз изправени на кристална вода и дълбочина от 40-50см!И нито това че отсреща имаше двама трима лумпени де джапаха до средата да си откачат тъпите дънарки.Включително един кретен от наща страна си влезе да си откачи плувката и след малко фана,сметай!!!Много риба,много гладна и както беха като цигулки до миналата седмица,така вече са се изтумбили!
А брадчеда не обича да седи на едно място дори рибите да кълват,само оди по брега с кофата,често пъти духа таратора заради това ,но пък е /ще ползвам един термин лова на едро,за кучета професори/ ОТКРИВАТЕЛ!Тръгнахме със силен старт на откриването щото в деня преди това си фана дармите и обиколи около благоев сериозно.Набележи място и на другия ден сина му на това място хвана 21 бр /не съм писал щото няма снимки и щеха да тръгнат коментари/После и аз направих два риболова по 9 бр.Трудни и водата падна и мястото се прееба!Миналия път като ни провали дъжда,обиколихме пак,на в момета на това място популярното има повече риба отколкото вода/въпреки,че не издава присъствие/ и не ми се рискуваше!Аз за разлика от брадчеда искам да лова,не да обикалям!!!
Чоко не ме разбра:) Имах в предвид,че братчеда ти надушва добрите места и после има доволни:)С такова впечатление съм останал за братчеда!Може и аз да греша за първите риби,така ми се стори лично на мен! Не се впрегай не съм искал да те засегна! Но братчеда е великан

ФАКТ!!!Но в конкретния случаи това е турбо-популярно място и нема човек де оди по реката да не го знае.Отидох там просто защото нямах никакво друго инфо,а то се оказа че цел свет е там.От моят бряг бяхме през три метра.Ама като е активна рибата нищо не я спира.Нито футболните топки /с храна/ нито непрестанното окание,нито това ,че сме гъз до гъз изправени на кристална вода и дълбочина от 40-50см!И нито това че отсреща имаше двама трима лумпени де джапаха до средата да си откачат тъпите дънарки.Включително един кретен от наща страна си влезе да си откачи плувката и след малко фана,сметай!!!Много риба,много гладна и както беха като цигулки до миналата седмица,така вече са се изтумбили!
А брадчеда не обича да седи на едно място дори рибите да кълват,само оди по брега с кофата,често пъти духа таратора заради това ,но пък е /ще ползвам един термин лова на едро,за кучета професори/ ОТКРИВАТЕЛ!Тръгнахме със силен старт на откриването щото в деня преди това си фана дармите и обиколи около благоев сериозно.Набележи място и на другия ден сина му на това място хвана 21 бр /не съм писал щото няма снимки и щеха да тръгнат коментари/После и аз направих два риболова по 9 бр.Трудни и водата падна и мястото се прееба!Миналия път като ни провали дъжда,обиколихме пак,на в момета на това място популярното има повече риба отколкото вода/въпреки,че не издава присъствие/ и не ми се рискуваше!Аз за разлика от брадчеда искам да лова,не да обикалям!!!
Идилияchokoboy написа:От моят бряг бяхме през три метра.Ама като е активна рибата нищо не я спира.Нито футболните топки /с храна/ нито непрестанното окание,нито това ,че сме гъз до гъз изправени на кристална вода и дълбочина от 40-50см!И нито това че отсреща имаше двама трима лумпени де джапаха до средата да си откачат тъпите дънарки.Включително един кретен от наща страна си влезе да си откачи плувката и след малко фана,сметай!!!Много риба,много гладна и както беха като цигулки до миналата седмица,така вече са се изтумбили!

Идилия
. Браво за риболова все пак.[/quote]
Идилията беше пълна.Забравих един ненормалник ползващ нетрдиционен метод за улов!Търчеше из бързака с кеп в ръка и се опитваше да гребне нещо,ма ми гребна дедовио!!!!
А па у тоя форум да еба трима души дават инфо,а сто само дебнат!През седмицата е валяло много по Дупница!Водата е качила и е леко мътна!Това е от вчера!

Идилията беше пълна.Забравих един ненормалник ползващ нетрдиционен метод за улов!Търчеше из бързака с кеп в ръка и се опитваше да гребне нещо,ма ми гребна дедовио!!!!
А па у тоя форум да еба трима души дават инфо,а сто само дебнат!През седмицата е валяло много по Дупница!Водата е качила и е леко мътна!Това е от вчера!
Ами не давам инфо, защото не ходя, "Дебна", защото ми се чете нещо за риболова по Струма за, което сьм ви благодарен.
Миро не е насочено към тебе!!!Просто ако немам познати и не се държи реката под око постоянно,от тука нема да прифанем нищо.Ще си отида на реката и ще съм със свалени гащи.Сетих се за Иво как проклетисваше веднъж,за говняна вода и нема кой да драсне два реда!
Не съм се засегнал. Аз реално съм си си зяпач
. С 3-4 ходения по реката за година какъв да съм?
За съжаление темата поддържа само спортната злоба у нас, а реалната информация идва от други места, но при обстоятелствата, които царят по реката и тук във форума няма как да е по друг начин.

За съжаление темата поддържа само спортната злоба у нас, а реалната информация идва от други места, но при обстоятелствата, които царят по реката и тук във форума няма как да е по друг начин.
Днес ходих да си тествам новата болонеза на Монцата. Нивото на реката е добро, но все още е доста мътна. Хванах няколко мренки и кленчета и един трофеен клендак. Мрените все още са пълни с хайвер.
Айде да не съм от зяпащите. 
Днеска на Невестино добро ниво и бистрааааааа.
Все още студена за сезона.
Вчера минах през Дупница- Джерман беше .... кафяв слабо казано. Не знам дали се е оправила след Бобошево.
Снимки нема. Утрепа ми се телефона и не снима, а фото не ми се носи. Ама ако кажете може да се поправим по- натам.
Успех на тия каде, че атакуват утре.

Днеска на Невестино добро ниво и бистрааааааа.
Все още студена за сезона.
Вчера минах през Дупница- Джерман беше .... кафяв слабо казано. Не знам дали се е оправила след Бобошево.
Снимки нема. Утрепа ми се телефона и не снима, а фото не ми се носи. Ама ако кажете може да се поправим по- натам.

Успех на тия каде, че атакуват утре.
За съжаление много малко риболовци през последната година подават информация за река Струма, а едноименната тема в сайта е най-посещаваната и здраво се е настанила на върха без конкуренция. Всички останали теми, които са навъртели по 500 и повече страници са широко обхватни и подават информация за реки и затворени водоеми по територията на цели области. Не мога да скрия факта, че ми липсват репортажите и коментарите на много стойностни риболовци, които изведнъж решиха да влизат в темата за река Струма единствено като читатели.
Много са риболовците на реката, както през уикенда, така и през седмицата. Хубаво би било поне една малка част от тях да намерят 10 мин. свободно време и да драснат по два реда за колегите си. Големи благодарности на Чоко и останалите риболовци, които поддържат темата жива.
Накрая малко информация за Бело поле от преди час. Струма е поизбистрила и нивото леко е спаднало. Ловили са се кефали и уклеи на булдо.
Много са риболовците на реката, както през уикенда, така и през седмицата. Хубаво би било поне една малка част от тях да намерят 10 мин. свободно време и да драснат по два реда за колегите си. Големи благодарности на Чоко и останалите риболовци, които поддържат темата жива.
Накрая малко информация за Бело поле от преди час. Струма е поизбистрила и нивото леко е спаднало. Ловили са се кефали и уклеи на булдо.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Veleka написа:... за река Струма, а едноименната тема в сайта е най-посещаваната... да влизат в темата за река Струма единствено като читатели...
Аз също чета с удоволствие разказите за риболова на Струма, но не съм ходил там поне 10 години.
Това да си читател също е по правилата и не виждам нищо лошо в четенето.
Нали за това е сайта "На риба" ?
Пиша в други теми, също много посещавани

-
- фен клуб-скобар
Точно,много дебнат,много убиват после! Жив мазохизъм е да се слагат снимки с места ,защото дори и непознати за много хора ,ще бъдат разкрити! Аз лично не искам и дефилето да заприлича на Бело поле и Зелен дол:)Ах ама аз забравих,той Зеления е нокаут
Тъжно е,че много хора спряха,но.....

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите