Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от калин кацаров »

DJONI RINGO написа:
калин кацаров написа:локва, не локва , това е, събота и неделя, че ги мачкам :D
Ми те всички ги мачкат в момента-баки Риве от големите пълна до горе ;)

Ама къде ги ловят, там дето се бутат всички, където се е струпала рибата, там и баба може, предпочитам по редки и трудни риби, а и на хубаво място сред природата, не у Агромакс примерно!
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Много е мътна реката, постоянно копаят в нея през седмицата е мътна от 7ч до 9 кажете как ги ловите освен на бял, поне при мене в бозата на троха ниска да пипне. От къде мътят реката някоя знае ли ?
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

калин кацаров написа:
DJONI RINGO написа:
калин кацаров написа:локва, не локва , това е, събота и неделя, че ги мачкам :D
Ми те всички ги мачкат в момента-баки Риве от големите пълна до горе ;)

Ама къде ги ловят, там дето се бутат всички, където се е струпала рибата, там и баба може, предпочитам по редки и трудни риби, а и на хубаво място сред природата, не у Агромакс примерно![/quote
Там където са ги ловили няма жив човек! Много пъти съм казвал,че реката не е Бело поле и Газком;)Аз лично на такива места трудно отивам!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Реката е вада и по малка ще става даже .... бистра ...рибите апат яко .... вчера бех на едно мое старо место но явно са го надушили вече беше панаир ... фанах 2 дребни и смених мястото пак от 5 до 6и 30 15 броя между 600 900 грама вече прават по малко кеф като влезе у бързото :fishing1:
Снимка имам ама се гледа местото така че се задоволете с инфото за цвет и вода :D :drinkers:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:Реката е вада и по малка ще става даже .... бистра ...рибите апат яко .... вчера бех на едно мое старо место но явно са го надушили вече беше панаир ... фанах 2 дребни и смених мястото пак от 5 до 6и 30 15 броя между 600 900 грама вече прават по малко кеф като влезе у бързото :fishing1:
Снимка имам ама се гледа местото така че се задоволете с инфото за цвет и вода :D :drinkers:
Вземи си отпуска !

Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Вчера на пресевната над Невестино доволно мрени на мамарец на сачма и на бял на плувка, играят големи риби но не им се яде. Мрените бяха почти всички над педя но имаше такива и над 27 см. /меря ги на куфара/ но само на мамарец, на белия хванах и два морунажа по педя. Реката бистра и нивото паднало с поне 15-20 см. от последния път.
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

под Прибой дава ли нещо или слабо?
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
Аватар
dandi1383
фен клуб-скобар

Мнение от dandi1383 »

Вчера направих един непредвиден риболов на любимата река Струма. Бях командировка до Гоце Делчев и естествено в колата веднага се озоваха 2 бр. хляб 1 бр. болонезе и 2 филийки френско хлебче 1 пакетче куки и ролка влакно 0.10. След добре свършената работа в 17 часа бях в района на Благоевград. Реката малка, бистра и спокойно можеш да си направиш чай. До 19.30 часа се получи супер интензивен риболов. Закачих 7 скобара, 2 ми скъсаха, 5 извадих и може би около 30-тина мрени с приличен размер. Не носех нищо друго освен изброените по горе атрибути, така че рибите бяха пускани на момента. Направих все пак няколко снимки Изображение , Изображение , Изображение , Изображение , Изображение , Изображение
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Изображение
те тва след работа ... от към 6 без 15 почнах до преди малко ... лега яко вода нема
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:Изображение
те тва след работа ... от към 6 без 15 почнах до преди малко ... лега яко вода нема
Е не беше ли заето мястото,е нямаше ли много хора,е водата сега е висока,а сега пък водата ниска ех ех трудни риби бяха :D

Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

знаеш одим само там къде нема индианци да се гледаме .... аз съм от различно племе и винаги става война :D аре идваи си да ги пълним кофите имам голем фризер ахахахха
Пълен с бира де :drinkers:
Аватар
LSFC
новобранец
новобранец

Мнение от LSFC »

Инфо от днес. Водата ясно - топла и малко :lol: Риби доста доволно, но до към 13:00, после по риба на час, час и нещо. Такива скобари като днешните не бях ловил и зимата - всичките от кило нагоре. Доста клен също така, средно по педя и 30тина мренки със същия размер :fishing12:
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

Направих един съботен риболов в Невестино. Реката малка и бистра, скобари блескат, ама не искат и да пипнат, мряната се разкълва привечер, иначе е пълна скръб. като цяло толкова слаб риболов не помня от кога не съм правил.
Рибата винаги е на другия бряг
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Вчера в района на Покровник 63 скобара двама човека!Всички риби 600-800!Реката е била мочка,ужасна жега и супер тен :))))! Хранене само с хлебна каша.Риболова е бил много силен сутринта за два часа,после периодични риби и вечерта пак бой!Риболов на болонезе!Времената станаха такива тука,че снимки няма шанс да се качват от съображения за сигурност!

Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Изображение
за кратко след работа има ли ?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”