Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
А тази събота и неделя може ли да се лови на Враждебна, че нали има състезание?
- StaAnt
- ще става разбирач
Пожарево не ти го препоръчвам,защото като е замръзнал не пускат пъстърва,а на Суходол може.Там. се зарибява дори и да има лед.Успех.jabakuchi написа:Добро утро! Може ли да ви попитам по това време къде може да се отиде за пъстърва на платено около София? Ходил съм на Пожарево и Суходол, но искам да пробвам и други дестинацииБлагодаря
-
- вече хвърля и на тежко
Спокойно Наско! Няма да ловят на целия гьол. Все ще остане част, на която ще можеш да си ловиш свободно. Просто се съобразявай с маркираните сектори. А и състезанието ще свърши по някое време и след това...би трябвало да можеш да си ловиш, където поискаш.nasko940 написа:А тази събота и неделя може ли да се лови на Враждебна, че нали има състезание?
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Благодаря
Ще опитам може би на Суходол макар, че и там е труден май...Днес бях на Пожарево. Пуснаха две касетки с пъстърва, но нямах никакво пипане. Бяхме двама и колегата извади две малки 

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днес (16.01) Требич много народ не ми се буташе имаше една каракуда бебе от един чичо, Кривина 2та водоема яко лед, на свободния имаше народ, на платения 0, на Враждебна имаше народ на леда не видях дали вадяt, на устието аз + 1 ляля аз и и тя 0, но хванах....слънце поне 

- StaAnt
- ще става разбирач
Колега сигурен ли си че на Пожарево са пуснали две касетки,защото мисля,че сега не го зарибяват.Да не се окаже ,че заблуждаваме някой?jabakuchi написа:БлагодаряЩе опитам може би на Суходол макар, че и там е труден май...Днес бях на Пожарево. Пуснаха две касетки с пъстърва, но нямах никакво пипане. Бяхме двама и колегата извади две малки

StaAnt написа:Колега сигурен ли си че на Пожарево са пуснали две касетки,защото мисля,че сега не го зарибяват.Да не се окаже ,че заблуждаваме някой?jabakuchi написа:БлагодаряЩе опитам може би на Суходол макар, че и там е труден май...Днес бях на Пожарево. Пуснаха две касетки с пъстърва, но нямах никакво пипане. Бяхме двама и колегата извади две малки
Да - днес бях там от към 11 до 4 и 30. Пазачът каза, че оня ден са пускали, а към 2 часа след обяд видях лично как разбиха дупка и донесоха две касетки (не пълни, но имаше) и ги изсипаха. Лошото е, че за цял ден нямах пипане. Сменях три пъти мястото си, пробвах на камола, бял червей, щипок и нищо. Затова попитах дали някой знае къде да се отиде и да се хване не само да си даваш парите и да висиш цял ден....

Костури на дупка ли ловят на свободния на Кривина?
-
- фен клуб-скобар
Да бе , даjabakuchi написа:StaAnt написа:Колега сигурен ли си че на Пожарево са пуснали две касетки,защото мисля,че сега не го зарибяват.Да не се окаже ,че заблуждаваме някой?jabakuchi написа:БлагодаряЩе опитам може би на Суходол макар, че и там е труден май...Днес бях на Пожарево. Пуснаха две касетки с пъстърва, но нямах никакво пипане. Бяхме двама и колегата извади две малки
Да - днес бях там от към 11 до 4 и 30. Пазачът каза, че оня ден са пускали, а към 2 часа след обяд видях лично как разбиха дупка и донесоха две касетки (не пълни, но имаше) и ги изсипаха. Лошото е, че за цял ден нямах пипане. Сменях три пъти мястото си, пробвах на камола, бял червей, щипок и нищо. Затова попитах дали някой знае къде да се отиде и да се хване не само да си даваш парите и да висиш цял ден....

Няма такъв филм ,както няма и пазач.
- StaAnt
- ще става разбирач
И аз това казвам,че сега не го зарибяват,но колегата твърди че са пускали. 

Нямам намерение, както и изгода да лъжа. Човекът там разби едно място до скалата с брадва и изсипаха пъстървата, та ако не е пазача или арендатора кой друг ще зарибява
Може просто да са пуснали малко риба, за да подлъжат хората да ходят не знам... Не казвам, че зарибяват постоянно и много, а просто казвам какво видях. Аз утре обещах на братовчед ми да го заведа за пъстърва и още се чудя къде да отидем, че да не го върна без риба 

-
- научил се да хвърля
прословутия канал трябва 5.00 да сте там ,за да си хванете места хахаха рибата е намаляла драстично и почти не кълве.Много е трудна.хванах 3 риби за 3 часа и си бегах
2 кленчета и един уклей това е от мен наслука

- Прикачени файлове
-
- и дивите селяни дето се не са ебали всяка втора дума е по майката на рибата
- DSC_0037.jpg (1.08 MiB) Преглеждано 1798 пъти
-
- това ме чака в 7.00 сутринта днес
- DSC_0036.jpg (669.62 KiB) Преглеждано 1798 пъти
НА Требичкия канал по дава (каракуда и клен)
тука почти се свърши рибата пък и там места колкото искаш за разлика от 5 те места тук
тука почти се свърши рибата пък и там места колкото искаш за разлика от 5 те места тук
Добър вечер ! Вчера направих първи риболов за 2015!Отказах се от Чепинци,защото колегата по-горе беше написал,че не е хванал нищо и се отказах.Чудих се в събота къде да ходя,но то нали замръзнали и реших,че ще ходя на река Искър да потопя плувката,то пък взе,че времето в неделя се развали,но ми се ходеше много.Станах към 8 и към 9 без 15 вече бях на реката точно до 777 имаше около 15 човека,след това дойдоха още.Захраних си мястото с 3 прашки бял и по 1 прашка жито и царевичка.Към 11 часа хванах едно кленче около 15 см.и го пуснах,не взех живарник,защото честно казано мислех,че ще съм капо.И това беше за целият ден.Еми това е от мен.Наслука!

ХВАНИ И ПУСНИ!
- koko_alfata
- новобранец
Къде е този канал на Требич колеги?Дайте малко инфо и на какво кълве?
Колкото повече набира,толкова повече набира........