Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
nasko940
новобранец
новобранец

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от nasko940 »

А тази събота и неделя може ли да се лови на Враждебна, че нали има състезание?
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

jabakuchi написа:Добро утро! Може ли да ви попитам по това време къде може да се отиде за пъстърва на платено около София? Ходил съм на Пожарево и Суходол, но искам да пробвам и други дестинации :) Благодаря
Пожарево не ти го препоръчвам,защото като е замръзнал не пускат пъстърва,а на Суходол може.Там. се зарибява дори и да има лед.Успех.
Sme6NIKa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Sme6NIKa »

nasko940 написа:А тази събота и неделя може ли да се лови на Враждебна, че нали има състезание?
Спокойно Наско! Няма да ловят на целия гьол. Все ще остане част, на която ще можеш да си ловиш свободно. Просто се съобразявай с маркираните сектори. А и състезанието ще свърши по някое време и след това...би трябвало да можеш да си ловиш, където поискаш.
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
jabakuchi
новобранец
новобранец

Мнение от jabakuchi »

Благодаря :) Ще опитам може би на Суходол макар, че и там е труден май...Днес бях на Пожарево. Пуснаха две касетки с пъстърва, но нямах никакво пипане. Бяхме двама и колегата извади две малки :)
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

Днес (16.01) Требич много народ не ми се буташе имаше една каракуда бебе от един чичо, Кривина 2та водоема яко лед, на свободния имаше народ, на платения 0, на Враждебна имаше народ на леда не видях дали вадяt, на устието аз + 1 ляля аз и и тя 0, но хванах....слънце поне :D
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

jabakuchi написа:Благодаря :) Ще опитам може би на Суходол макар, че и там е труден май...Днес бях на Пожарево. Пуснаха две касетки с пъстърва, но нямах никакво пипане. Бяхме двама и колегата извади две малки :)
Колега сигурен ли си че на Пожарево са пуснали две касетки,защото мисля,че сега не го зарибяват.Да не се окаже ,че заблуждаваме някой? :roll:
jabakuchi
новобранец
новобранец

Мнение от jabakuchi »

StaAnt написа:
jabakuchi написа:Благодаря :) Ще опитам може би на Суходол макар, че и там е труден май...Днес бях на Пожарево. Пуснаха две касетки с пъстърва, но нямах никакво пипане. Бяхме двама и колегата извади две малки :)
Колега сигурен ли си че на Пожарево са пуснали две касетки,защото мисля,че сега не го зарибяват.Да не се окаже ,че заблуждаваме някой? :roll:

Да - днес бях там от към 11 до 4 и 30. Пазачът каза, че оня ден са пускали, а към 2 часа след обяд видях лично как разбиха дупка и донесоха две касетки (не пълни, но имаше) и ги изсипаха. Лошото е, че за цял ден нямах пипане. Сменях три пъти мястото си, пробвах на камола, бял червей, щипок и нищо. Затова попитах дали някой знае къде да се отиде и да се хване не само да си даваш парите и да висиш цял ден.... :)
Emo-el
новобранец
новобранец

Мнение от Emo-el »

Костури на дупка ли ловят на свободния на Кривина?
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

jabakuchi написа:
StaAnt написа:

Да - днес бях там от към 11 до 4 и 30. Пазачът каза, че оня ден са пускали, а към 2 часа след обяд видях лично как разбиха дупка и донесоха две касетки (не пълни, но имаше) и ги изсипаха. Лошото е, че за цял ден нямах пипане. Сменях три пъти мястото си, пробвах на камола, бял червей, щипок и нищо. Затова попитах дали някой знае къде да се отиде и да се хване не само да си даваш парите и да висиш цял ден.... :)
Да бе , да :roll: :roll: :roll: Как разбиха леда ми е интересно.
Няма такъв филм ,както няма и пазач.
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

И аз това казвам,че сега не го зарибяват,но колегата твърди че са пускали. :roll:
jabakuchi
новобранец
новобранец

Мнение от jabakuchi »

Нямам намерение, както и изгода да лъжа. Човекът там разби едно място до скалата с брадва и изсипаха пъстървата, та ако не е пазача или арендатора кой друг ще зарибява :) Може просто да са пуснали малко риба, за да подлъжат хората да ходят не знам... Не казвам, че зарибяват постоянно и много, а просто казвам какво видях. Аз утре обещах на братовчед ми да го заведа за пъстърва и още се чудя къде да отидем, че да не го върна без риба :)
Иво Андонов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иво Андонов »

прословутия канал трябва 5.00 да сте там ,за да си хванете места хахаха рибата е намаляла драстично и почти не кълве.Много е трудна.хванах 3 риби за 3 часа и си бегах 8) 2 кленчета и един уклей това е от мен наслука
Прикачени файлове
и дивите селяни дето се не са ебали всяка втора дума е по майката на рибата
и дивите селяни дето се не са ебали всяка втора дума е по майката на рибата
DSC_0037.jpg (1.08 MiB) Преглеждано 1798 пъти
това ме чака в 7.00 сутринта днес
това ме чака в 7.00 сутринта днес
DSC_0036.jpg (669.62 KiB) Преглеждано 1798 пъти
tonkatabg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tonkatabg »

НА Требичкия канал по дава (каракуда и клен)
тука почти се свърши рибата пък и там места колкото искаш за разлика от 5 те места тук
Аватар
123654
новобранец
новобранец

Мнение от 123654 »

Добър вечер ! Вчера направих първи риболов за 2015!Отказах се от Чепинци,защото колегата по-горе беше написал,че не е хванал нищо и се отказах.Чудих се в събота къде да ходя,но то нали замръзнали и реших,че ще ходя на река Искър да потопя плувката,то пък взе,че времето в неделя се развали,но ми се ходеше много.Станах към 8 и към 9 без 15 вече бях на реката точно до 777 имаше около 15 човека,след това дойдоха още.Захраних си мястото с 3 прашки бял и по 1 прашка жито и царевичка.Към 11 часа хванах едно кленче около 15 см.и го пуснах,не взех живарник,защото честно казано мислех,че ще съм капо.И това беше за целият ден.Еми това е от мен.Наслука! :) :)
ХВАНИ И ПУСНИ!
Аватар
koko_alfata
новобранец
новобранец

Мнение от koko_alfata »

Къде е този канал на Требич колеги?Дайте малко инфо и на какво кълве?
Колкото повече набира,толкова повече набира........
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”