Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
bubamara
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Качествени чепарета

Мнение от bubamara »

:D
stareca написа:
lozzy.68 написа:
КИРО написа: И с плюнка става бре - поне аз това ползвам.
Преди много време, бяхме писали за ,,специалната смазка,, , ама, ... тогава някои, много се чудеха какво е това ... ?! :D :drinkers:
Бургазлии пият бира и смучат лукчета ставало добър и стегнат фитил :lol:
Много кофти мезе за бирата освен ако лукчето не е с аромат на скара . Ама преди години видях едни тинейджъри да си поръчват шотове с манта и ги пуснаха в халба наливна бира сигурно са били от южното черноморие мода кво да праиш
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

bubamara написа::D
stareca написа:
lozzy.68 написа: Преди много време, бяхме писали за ,,специалната смазка,, , ама, ... тогава някои, много се чудеха какво е това ... ?! :D :drinkers:
Бургазлии пият бира и смучат лукчета ставало добър и стегнат фитил :lol:
Много кофти мезе за бирата освен ако лукчето не е с аромат на скара . Ама преди години видях едни тинейджъри да си поръчват шотове с манта и ги пуснаха в халба наливна бира сигурно са били от южното черноморие мода кво да праиш
За уточнение, "Жабешко око"(коктейла, де), от '90 :drinkers:
Последно промяна от tugman на Пон Мар 02, 2020 9:17 pm, променено общо 1 път.
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

,,Стареца,, се пошегува !!! :wink: Ама, за шотове ,от манта , ... освен ,ако не е мента ... :smt102 - това е масовка на Варвара и не само там, главно .... от Софиянци !!! :wink: :drinkers: Започваме да спамим,което ,не Е Морско и не по темата , Наслука :fishing5: !!!
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

tugman написа:
За уточнение, "Жабешко око"(коктейла, де)
За, по бързо и евтино ,,изхакване ,, !!! :D Сори за спама ! :oops:
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

Вчера с "naborcheto" бяхме на успешен лов за ишил. Допаднаха ми освен перата под крилото и няколко на крилото (достатъчно меки и доволно дълги, но с по тъмна окраска).
Перо ишил от горната част на крилото някъде, пресукано дарк пърпъл вениард 3+1 Ув перла , кринкъл перла 3 броя, Ув тайл- ретро Пърпъл Вижън, кука ювела #4 .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

eenergie написа: Материала го мажа с това

Разреди го с малко вода,или пробвай с прозрачното но не от левче.
40мл. от марката Henkel го разреждам в 300-400мл.вода и го ползвам мноооого време.
Резултата
IMG_20200205_183746.jpg

За съхранението на бидемите съм препатил и си реших проблема но и при мен става дума за доста куки от цвят и номер.
600-800бр.от цвят и номер събира 1 от гнездата
IMG_20200208_211132.jpg
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

st_beer написа:Колеги бих искал да Ви помоля да споделите някое такъмче за риболов в Гърция. Благодаря предварително.
П.п
Аз съм си приготвил ония силиконовите рибки ,които пуснах малко по назад в темата и чепарета като за нашето море ,но с по 3 куки и долу за тежест пилкерче 10 грама. Ще ловя от каяк и от брега.
Ето снимка за евентуални напътствия и съвети
Изображение
Само не казвай че ще отидеш в Гърция и ще ловиш с чепаре :roll:
Бях подпалил чорапите да се оборудвам с каяк ама комшиите така яко затегнаха нещата, че е по добре лодка да регистрирам отколкото каяк.
Пообмисли си намеренията,не всеки има такава възможност да е точно над рибата :wink: :wink: :wink:
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

dobria1 написа:.......Разреди го с малко вода,или пробвай с прозрачното но не от левче.
40мл. от марката Henkel го разреждам в 300-400мл.вода и го ползвам мноооого време.
Къде се намира този магазин за вносни "плюнки " ве Митак ?
Пуста му и мода,ама ще влизаме в крак,няма как. :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

КИРО написа:
dobria1 написа:.......Разреди го с малко вода,или пробвай с прозрачното но не от левче.
Киро, трябва да го има почти във всяка книжарница.
Но пак казвам, не вземайте китайските за по левче изтествано е и не стават (като изсъхне и снопа се пръска)
Разреждаш в буркан после топиш изцеждаш с 2 пръста и полагаш на хартия от брошурите на хр. магазин(леко гланцирана).
Безцветно е,после докато боядисаш,прибереш от съхнене, качване на майка и навиване нишките се разделят :wink:
IMG_20200303_062645.jpg
Съветвам всеки който ползва все още плюна да спре, имах проблеми с този метод и отчасти и затова и не ползвам перушини повече,а и съм стигнал до извода че в нашия регион няма ефект от тях(като изключвам нощтния риболов)
Изображение
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

dobria1 написа:
Само не казвай че ще отидеш в Гърция и ще ловиш с чепаре :roll:
Бях подпалил чорапите да се оборудвам с каяк ама комшиите така яко затегнаха нещата, че е по добре лодка да регистрирам отколкото каяк.
Пообмисли си намеренията,не всеки има такава възможност да е точно над рибата :wink: :wink: :wink:
Не съм казал такова нещо,но ще ловя и с чепаре. Иначе съм се приготвил с такъми за мекотели ,за гмуркане и за риболов със силикони и воблери.
Относно регистрацията на каците това отпадна и вече не се иска такава . Моите приятели миналата година започнаха да правят такава регистрация .минаха всички инстанции и когато стигнаха до тяхната морска администрация и им казаха ,че не се иска такова нещо и е отпаднало . Има и хора които си регистрираха каяците преди това, както имаше и глобени. Иначе риболова с каяк е нещо прекрасно и не го заменям с такъв от лодка. Дори тази година дядо Коледа ми донесе нова придобивка hobie mirage outback. Желая всеки му да изпита това удоволствие хем да спортува и между другото да практикува хобито.
Hobie Mirage Outback
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

КИРО написа:
Кире варианти много и с гел за коса пак става ама с бояджалъка ко ще правим,
трудно се намират под изпълните ли :shock:
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

Честит празник!
С гела наистина е много лесно(благодарности на Тихо още веднъж, че ме светна)само едно уточнение-Гледайте да няма овлажняващ ефект, че не съхне! Взел съм си в тубичка и само стисвам леко и прекарвам "фишека", но не бих и помислил да ближа перушината с всичките " екстри" по нея.

Glow orange hair, hot orange pearl(wapsi) 2, uv tail 1, krinkle mirror flash-red(бакър) 1, holo-gold 1.
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

tiho_roev написа:
Кире варианти много и с гел за коса пак става ама с бояджалъка ко ще правим,

Той нали не боядисва бре....На мен ми е също най-необичаната част това, но пък с хубава боя и очи(не винаги) ''оживяват'' пред погледите :)

st_beer написа: Дори тази година дядо Коледа ми донесе нова придобивка hobie mirage outback. Желая всеки му да изпита това удоволствие хем да спортува и между другото да практикува хобито.
решил си е проблема, но наистина май това си ми е и на мен най-необичаната част :)

Честита придобивка и да хванеш много рибоци с новия каяк. Не съм ходил в Гърция и нямам поглед, но като гледам от познати и приятели, които ходят и там нещата отиват към намаляване на ресурса, дано имаш късмет!
Последно промяна от rashkoto1 на Вто Мар 03, 2020 1:43 pm, променено общо 1 път.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Благодарско Митак,ще обикалям малко,белким го намеря.
tiho_roev написа:.................... ама с бояджалъка ко ще правим,
Нъл знЙш,че боята не ми е любим предмет.еле пък по куките,
ти го мисли там - аз ша ударя ся едно бяло вино за празника.ИзображениеИзображение

Рашкото къ мъ е запомнил......Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

КИРО написа:
Рашкото къ мъ е запомнил......Изображение
Че, как, ти лесно се не забравяш, Кире! Доайен във вси формати свързани с риби! Бъди здрав!
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”