Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

В събота имах ангажимент та за това днес направих официалното откриване на сезона. :lol: Откриване - силно казано.Ходих на Оризаре,удавих малко червеи,отпочинах си доволно и се прибрах пълен валат. :lol: Е по-добре е като има и риба,ама и така откриването си е откриване.
Изображение
Изображение
Аватар
angelatanasov
новобранец
новобранец

Мнение от angelatanasov »

Вуйчо-Ваньо написа:В събота имах ангажимент та за това днес направих официалното откриване на сезона. :lol: Откриване - силно казано.Ходих на Оризаре,удавих малко червеи,отпочинах си доволно и се прибрах пълен валат. :lol: Е по-добре е като има и риба,ама и така откриването си е откриване.
Днес бях на яз.Пясъчник.Много хора си тръгнаха още когато отидох(08:00)Нямаше много хора,един с лодка опита до мен беше валат излезна,като спомена че преди да открият сезона идвал и видял две мрежи да берат добитъка вътре :?

П.С. Такъв ден до сега не бях имал Пълен валат и ни едно чукване.Нито за сом нито костур нито каракуда нито шаран,АААААаа излъгах хващаха се на бял червей доволно охлюви(там е пълно с тях)Наслука! :P :arrow:
Който пие бира,не умира!
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

angelatanasov написа: Днес бях на яз.Пясъчник.Много хора си тръгнаха още когато отидох(08:00)Нямаше много хора,един с лодка опита до мен беше валат излезна,като спомена че преди да открият сезона идвал и видял две мрежи да берат добитъка вътре :?

П.С. Такъв ден до сега не бях имал Пълен валат и ни едно чукване.Нито за сом нито костур нито каракуда нито шаран,АААААаа излъгах хващаха се на бял червей доволно охлюви(там е пълно с тях)Наслука! :P :arrow:
Мамицата им на тия мрежари вече !!!! След още 1-2 години грам риба няма да остане в язовира,ако това не престане.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Ами те се знаят кои са мрежарите ! Иска да се направи един кур капан и да се изпържат !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mr.Fish »

Е,мислех тази събота да правя рибоуикенд на Пясъка, ама явно няма смисъл. Щом са го поскали и като прибавим различните амплитуди земетресения може би там рибата дълго време ще се чуди какво се случва и няма да се храни.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mr.Fish »

Всъщност имам един въпрос - до Рогошките гробища минава някаква рекичка, та ми е чудно каква риба държи понеже ми казаха, че ходели доста "братя". В главата ми се върти мнението, че ловят дребосък за прехрана, но пък кой знае може да има сносна риба колкото да направи човек един риболов.
Някой знае ли що за дяволи обитават тази рекичка?
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
danata
новобранец
новобранец

Мнение от danata »

Колега есента се разходих на тази рекичка да проверя и аз какво илиза и какво да видя един дядо измъкна три шаранчета около кило за половин час.След като си поговорих малко разбрах,че излизало и много каракуда,но се навъдила щука и разгонила рибата.Също и бабушка видях че хващат.Така и не отидох да ловя на нея,но щом братята са там значи има и риба.Провери и да се похвалиш.
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

....рекичката е Пясъчник/Алваджийка/ и идва от едноименния язовир в нея има всякаква риба вливат се и канали от доста рибарници.
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mr.Fish »

Е, страхотно, значи ще ида да попляскам в събота и неделя, та ще постна какво се е случило.
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е за тази тема. Някой чувал ли е как са нещата на яз.Доспат,но от другия край.Говоря за гр.Сърница.Преди доста години (около 10) последно съм ходил в този край и доволно се хващаше перка,костур и шаранчета около кило.Сега как е незнам.Мисля да се пробвам скоро време да направя едни излет натам.То тука около Пловдив като гледам никой с нищо не може да се похвали , мислех че тази година ще е по успешна,ама да видим.Благодаря предварително и наслука на всички.
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

ivan1983 написа:Извинявам се предварително.......
Инфо от познати ... излизат много редки пъстърви. Обикаляли са с лодката навътре , но без особен успех.
Изображение
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

понеже като ида на Пясъка ... само пиене ми е в главата , тая съботата ако ида около Кимера на Марица мога ли да закача някоя кефалюга на воблерче или блесна, гледам Марица бая пълна и бозава дали има смисъл да се ходи, или да взема да ида на Пясъка поне да дам на душата?
късмет работа . .
майстора щукар
новобранец
новобранец

Мнение от майстора щукар »

Момчета мястото е Марица окол Пловдив сега се пребрах от там,4 удара 3 сома
7,200 ,5 400 ,2 000-но го пуснах,четвъртия удар беше чудовище :))
Знаете ,че най-голямата риба е изтърваната!!!
Ударите бяха снощи към22.00,и един сутринта кум 4,30
За стръв парче мазен кашкавал с добавка на 20 земни яервей.
Използвам две еденични куки вързани една под друга,,,
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

:shock: :shock: Четири удара за една вечер си е направо рекорд. :smt023 :smt023 Поздрави за слуката колега,ама няма ли някоя снимка да оплакнем окото ???
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Повече от слука е това за една вечер толкова много удари на сом!!!
Предполагам, че местото е било тихо и спокойно, близо до укритието му.
Поздрави!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”